Kawusia
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 129
|
|
« Odpowiedz #255 : Pa¼dziernik 14, 2008, 17:29:28 » |
|
Te¿ bym chêtnie moj± ma³± zabra³a, tym bardziej ¿e mam prawie "przez p³ot", ale nie zd±¿ê jej przygotowaæ. Nigdy nie bra³am udzia³u w takiej imprezie ale kiedy¶ trzeba zacz±æ...
|
|
|
|
|
|
|
montana
Administrator
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 1575
|
|
« Odpowiedz #256 : Pa¼dziernik 14, 2008, 18:04:08 » |
|
To tym bardziej trzeba jechaæ !, zeby sie nie okaza³o, ze takich imprez zamiast co raz wiecej bêdzie co raz mniej z braku chêtnych. 10 dni pracy z ziemi dwa razy dziennie po 15-20 min i gotowi Przecie¿ Wasze koniki w rêku chodz± Bo ja troche zazdroszcze, sama bym pojecha³a chêtnie ! ale wróæmy moze ju¿ do tematu zdjêæ Jak chcecie temat osobny o tym premiowaniu, to moznaby za³o¿yæ
|
|
|
|
|
|
|
jasiek
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 1700
|
|
« Odpowiedz #257 : Pa¼dziernik 14, 2008, 18:13:12 » |
|
ja mam pomys³ na taki temat, albo mo¿e ca³y dzia³ jakby siê przyjê³o: 1. osoba chc±ca pokryæ klacz wkleja zdjêcie klaczy, pisze czego siê spodziewa po przysz³ym ¼rebaku i mówi jakim ogierem bêdzie kryæ 2. hodowcy bardziej do¶wiadczeni/lepiej znaj±cy danego ogiera pisz± swoje opinie na ten temat (np. "nie licz na to, ¿e ogier x poprawi ruch, widzia³em/³am po nim y ¼rebaków i ¿aden siê nie rusza³", albo "ogier z sam jest ³adny, ale urody nie przekazuje" itp.) 3. po czasie (po roku, dwóch) hodowca wkleja zdjêcia otrzymanego ¼rebaka z tego po³±czenia, piszê czy spe³ni³o ono nadzieje etc. 4. hodowcy mniej do¶wiadczeni maj± dobre pole do nauki, zadawania pytañ
co o tym my¶licie?
|
|
|
|
|
|
|
Dahoman
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 116
|
|
« Odpowiedz #258 : Pa¼dziernik 14, 2008, 18:13:45 » |
|
a' propos obydwu omawianych spraw Dzwoni³ dzi¶ do nas osobi¶cie nasz Kierownik zachêcaæ do wyjazdu do Ku¼ni, mi³o z jego strony.
|
|
|
|
|
|
|
Iza90
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 718
|
|
« Odpowiedz #259 : Pa¼dziernik 14, 2008, 18:17:11 » |
|
ja mam pomys³ na taki temat, albo mo¿e ca³y dzia³ jakby siê przyjê³o: 1. osoba chc±ca pokryæ klacz wkleja zdjêcie klaczy, pisze czego siê spodziewa po przysz³ym ¼rebaku i mówi jakim ogierem bêdzie kryæ 2. hodowcy bardziej do¶wiadczeni/lepiej znaj±cy danego ogiera pisz± swoje opinie na ten temat (np. "nie licz na to, ¿e ogier x poprawi ruch, widzia³em/³am po nim y ¼rebaków i ¿aden siê nie rusza³", albo "ogier z sam jest ³adny, ale urody nie przekazuje" itp.) 3. po czasie (po roku, dwóch) hodowca wkleja zdjêcia otrzymanego ¼rebaka z tego po³±czenia, piszê czy spe³ni³o ono nadzieje etc. 4. hodowcy mniej do¶wiadczeni maj± dobre pole do nauki, zadawania pytañ
co o tym my¶licie?
Na volcie by³ taki temat. Jak dla mnie ¶wietna sprawa.
|
|
|
|
|
|
|
jasiek
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #260 : Pa¼dziernik 14, 2008, 18:26:04 » |
|
to ¿eby ju¿ skoñczyæ seriê offtopów wklejê jeszcze jedno zdjêcie z popasu w trakcie ostatnioniedzielnego spaceru Hillona i jej mroczne, platanowe alter-ego: na tym zdjêciu chyba widaæ, ¿e to jednak córcia ma szlachetniejsz± g³owê, choæ mniej kszta³tn±:) swoj± drog± kto to widzia³ ¿eby Grey tak uszlachetnia³..
|
|
|
|
|
|
|
ar...?
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 2362
|
|
« Odpowiedz #261 : Pa¼dziernik 14, 2008, 18:39:23 » |
|
mo¿e mamy pecha po prostu do kierownika - zawsze siê od nas gdzie¶ spieszy, w opisie brakuje wicherków, o siwych w³osach nie wspominaj±c a ten temat super pomys³ moim zdaniem jasiekpiêkn± sesjê koby³kom zafundowa³e¶, mi brakuje czasu strasznie ostatnio ale jak bêdzie ³adna pogoda w ten weekend obiecujê siê postaraæ
|
|
|
|
|
|
|
montana
Administrator
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 1575
|
|
« Odpowiedz #262 : Pa¼dziernik 16, 2008, 20:13:59 » |
|
ja zobaczê jeszcze jutro jak bêdzie w rêku chodzi³a, bo dawno z ni± nic nie robi³em i podejmê decyzjê wtedy:)
i jak, jedziecie ?
|
|
|
|
|
|
|
amatt
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 51
|
|
« Odpowiedz #263 : Pa¼dziernik 17, 2008, 10:16:38 » |
|
witam wszystkich ar...? dzieki za wskazówki ¼rebol kilkudniowy z mamusi± sorry za jako¶ ale to stare fotki, które musia³am zeskanowaæ bardziej aktualne bed± jak naprawiê aparat pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
ar...?
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #264 : Pa¼dziernik 19, 2008, 19:57:10 » |
|
wreszcie dorwa³am siê do moich ma³opolskich Bab z aparatem(z którym te¿ dopiero siê zaprzyja¼niam) i prezenterk±, której niestety ³añcuszek jest za krótki ( za nic nie mog³am w Warszawie znale¼æ d³u¿szego ) konie w futro obros³y, bo stoj± w stajni angielskiej i spêdzaj± ca³e dnie na pastwisku bez wzglêdu na pogodê portretowo, bo s³onko nei chcia³o za bardzo zza chmur wyjrzeæ Emirka Emetytka przepraszam, nie wiem czemu siê taka pikselioza zrobi³a z pierwszego
|
|
|
|
|
|
|
Gromowa
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 114
|
|
« Odpowiedz #265 : Pa¼dziernik 19, 2008, 20:00:32 » |
|
Emetytka piêkna!
|
|
|
|
|
|
|
ar...?
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #266 : Pa¼dziernik 19, 2008, 21:07:11 » |
|
Gromowa, mi³o s³yszeæ
|
|
|
|
|
|
|
jasiek
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #267 : Pa¼dziernik 19, 2008, 21:31:18 » |
|
czy Emetytka jest delikatnie garbonosa, czy to tylko takie ujêcie?
|
|
|
|
|
|
|
jasiek
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #268 : Pa¼dziernik 19, 2008, 21:43:07 » |
|
jak chcecie to wstawiê, tylko nie wiem gdzie - proszê o radê:), zdjêcia lipicanów z wakacji
no co¶ tam jest, ale niedu¿o:)
W Walewicach by³o du¿o klaczy za³o¿ycielek z krwi± lipicañsk±, b±d¼ czystych lipicanek, i tam czasem ten garbonos wychodzi, niektóre shagye te¿ mia³y garbate g³owy. Wydaje mi siê, ¿e nie ma siê czego obawiaæ, taka uroda tych koni.
|
|
|
|
|
|
|
Claudia
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 19
|
|