floren
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 18
|
 |
« Odpowiedz #660 : Czerwiec 08, 2009, 19:55:54 » |
|
Witam, jestem tu nowa i tak dopiero sobie szperam to tym forum. Sama mam ma³opolaka, uwa¿am t± rasê za najlepsz± i bardzo wszechstronn± [co¶ o tym po swoim padalcu wiem :P ] oto mój zwierz, Dragon [zwany Darkiem]. wredny, ale kochany, spokojny i o wiele za du¿o my¶l±cy wa³aszek, ur. 2000r. rodowód na http://www.allbreedpedigree.com/dragon41 zdjêcia:      
|
|
|
|
|
|
|
S³awek D.
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 186
|
 |
« Odpowiedz #661 : Czerwiec 08, 2009, 20:11:23 » |
|
Witaj floren, bardzo fajny twój konik, my te¿ do wczoraj posiadali¶my wa³aszka o imieniu Dragon i równie¿ by³ ciemno gniady. pozdrawiam S³awek
|
|
|
|
|
|
|
ar...?
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 2362
|
 |
« Odpowiedz #662 : Czerwiec 12, 2009, 07:45:24 » |
|
florensympatyczny ch³opak moje stadko Emirka   Emetytka  Halogen   Oregonka 
|
|
|
|
|
|
|
boswell
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 466
|
 |
« Odpowiedz #663 : Czerwiec 13, 2009, 23:17:38 » |
|
czy to jakis niedow³ad jezyka? pewnie po niesmacznej trawie  czego nie wstawione do ¶miesznych!
|
|
|
|
|
|
|
Iza90
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 718
|
 |
« Odpowiedz #664 : Czerwiec 20, 2009, 13:13:29 » |
|
Moje dwie princessy: Delicja  i Charyzma  Która fajniejsza? 
|
|
|
|
|
|
|
Doma
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 441
|
 |
« Odpowiedz #665 : Czerwiec 20, 2009, 13:25:19 » |
|
ja bym chyba wybra³a Charyzmê  choæ Delicja wydaje mi siê bardziej orientalna... floren to te zdjêcia na tle bali s³omy s± genialne  o ar...? nie pisze, bo ka¿de zdjêcia urzekaj± 
|
|
|
|
|
|
|
ms_konik
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 105
|
 |
« Odpowiedz #666 : Czerwiec 20, 2009, 13:54:19 » |
|
Iza 90- Delicja bardzo fajne kszta³ciki ma, taka skondensowana z ³adn± górn± lini±, przyjemnie sk±towany zad-bêdzie sprê¿ynka  Charyzma na tym etapie rozwoju ¶rednio mi siê podoba ale wszystko mo¿e siê zmieniæ  To dwulatki?
|
|
|
|
|
|
|
Iza90
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 718
|
 |
« Odpowiedz #667 : Czerwiec 20, 2009, 18:58:45 » |
|
Roczniaczki. Delicja z marca, Charyzma z lipca. Delicja jest po Krymie, z matki po arabie, Charyzma od folblutki - dwie zupe³nie inne koby³y, ale najlepsze przyjació³ki w stadzie  Jest jeszcze trzecia, ale dopiero za jaki¶ czas bêdziemy jej robiæ fotki 
|
|
|
|
|
|
|
Arcturus
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 319
|
 |
« Odpowiedz #668 : Czerwiec 22, 2009, 21:24:23 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
axo
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 75
|
 |
« Odpowiedz #669 : Czerwiec 23, 2009, 20:55:56 » |
|
Malownicza z Was grupka  A M³oda Srokata tak ca³kiem luzem idzie? I trzyma siê koni?
|
|
|
|
"chcê s³oñca, wichru i tententu..."
|
|
|
Arcturus
U¿ytkownik
|
 |
« Odpowiedz #670 : Czerwiec 23, 2009, 21:18:01 » |
|
Tak ca³kiem luzem i trzyma siê bardzo. Na szczê¶cie mam tereny bez ulic, bo u nas siê wszystkie mo¿liwe koñcz±  , wiec jest to bezpieczne . Lusia przychodzi na wo³anie jak gdzie¶ jej siê przytrafi zagapiæ ,a jak zaczyna brykaæ za mocno i za blisko to g³o¶ne SIO wystarczy. Najgorzej jest z psami, ona ich nie znosi jak jest na wybiegu lub w terenie , wiec ¿aden z nami wtedy nie mo¿e jechaæ,a one bardzo kochaj± te wyprawy konne .
|
|
|
|
|
|
|
Doma
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 441
|
 |
« Odpowiedz #671 : Czerwiec 23, 2009, 22:01:09 » |
|
Arcturus piêkne obrazki, bezcenne  a charakteru i przyja¼ni Lusi tylko pozazdro¶ciæ 
|
|
|
|
|
|
|
boswell
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 466
|
 |
« Odpowiedz #672 : Czerwiec 23, 2009, 22:14:13 » |
|
macie prywatny las? U nas pies luzem zosta³by bardzo szybko odstrzelony...bardzo sie musze nameczyc zeby moja nowa przyb³eda nie pobieg³a za mna w teren.
|
|
|
|
|
|
|
axo
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 75
|
 |
« Odpowiedz #673 : Czerwiec 23, 2009, 23:08:29 » |
|
Arcturus, W³a¶nie mnie zazdro¶æ z¿era, przyznajê otwarcie :] To moje Paskudztwo ma teraz dwa miesi±ce, je¼dzimy w tereny od miesi±ca i od pocz±tku nie ma mowy o spuszczeniu Smarkacza z lon¿y, póki w zasiêgu kilkudziesiêciu metrów s± jakie¶ uprawy, bo pêdzi w szkodê i ani my¶li ogl±daæ siê na matkê :] Ju¿ puszczony luzem, wiêkszo¶æ "wyprawy" leci przodem, a koby³a i ja go gonimy  Wolê nie my¶leæ, co bêdzie za parê miesiêcy!.. Pozory spokoju ;]  Dziki ogier na lon¿y  No i kto jest pierwszy, Mamusiu?!   //zdjêcia chronologicznie - widaæ, ¿e z latem co¶ w tym roku nie tak, ubieram siê coraz cieplej ;P
|
|
|
|
"chcê s³oñca, wichru i tententu..."
|
|
|
Arcturus
U¿ytkownik
|
 |
« Odpowiedz #674 : Czerwiec 24, 2009, 07:05:55 » |
|
Prywatny las hmmm, nie musze, w naszej okolicy moje psy sa powszechnie znane i lubiane ( przez mysliwych tez ,bo robie im z chartami pokazy na roznych imprezach mysliwskich ), a ze zawsze na spacery zakladam im kagance i nawet jesli za zwierzynê pogonia, to nic jej nie robia . Poza tym one uwielbiaja jezdzic na konne spacery i wtedy praktycznie sie od konia nie oddalaja . A to jest bardzo cenney kiedy ma sie charty  , bo jak ide piechota to zwykle jest tak ze leca i melduja mi sie co jakis czas,a potem znikaja . A co do Lusi to ja ja nazywam ogierzyca , jest odwazna i dominujaca , ale bardzo skierowana na czlowieka , na poczatku jezdzila na te spacery z moim mezem przy rowerze na uwiazie 
|
|
|
|
|
|
|
|