boswell
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 466
|
|
« Odpowiedz #675 : Czerwiec 24, 2009, 10:45:26 » |
|
moje sie tez nie oddalaja od konia ani na kroczek,ale u nas mysliwi bardziej lubia strzelac...nie jednego psiaka znalaz³am zastrzelonego nawet dosyc niedaleko zabudowan,co teoretycznie jest niedozwolone.nie mówie juz o zwierzynie lesnej-bo ³osie ledwo sie pojawi³y wyk³usowali niemal wszystkie...widocznie u was bardziej luzny nadlesniczy...u nas odkad pojawi³ sie prywatny klubik masowo wydeptujacy sciezki zaczynaja byc powoli scysje nawet za normalna jazde drogami...
|
|
|
|
|
|
|
jasiek
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 1700
|
|
« Odpowiedz #676 : Czerwiec 24, 2009, 16:44:30 » |
|
niestety w Polsce poPRL-owskiej 90% my¶liwych to tzw. miêsiarze, ludzie bez klasy, czêsto maj±c broñ czuj± siê chwilowo lepsi i odreagowuj± kompleksy
|
|
|
|
|
|
|
boswell
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 466
|
|
« Odpowiedz #677 : Czerwiec 25, 2009, 00:10:53 » |
|
chyba masz racje,bo ostatnio czyta³am co¶ o aferze w lubelskiem miedzy innymi o praktycznie k³usowaniu mysliwych (nie zap³acone za odstrza³,nie w tych terminach co wolno,zbyt wiele...) Przy okazji tematu le¶nego-dzisiaj prawie wpad³am Helutkiem na loche z m³odymi le¿aca tu¿ przy drodze-co gorsza nie ucieka³a,wiec ja wia³am nie patrzac na bardzo ¶liskie pod³o¿e
|
|
|
|
|
|
|
Arcturus
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 319
|
|
« Odpowiedz #678 : Czerwiec 25, 2009, 13:21:48 » |
|
Nasz podlesniczy ma hodowle gonczych polskich i tez w okolicy poluje , pewnie dlatego jakos z psami problemu nie ma . Jednak wiem ze czasem odstrzeli psa , ktory notorycznie nêka zwierzyne .Dlatego bardzo siê ciesze ze mieszkam w takiej ludzkiej okolicy A moje konie uwielbiaja biegac razem z sarnami . Nie mowiac o tym ze pewien kozio³ek jak czuje zagrozenie notorycznie w³azi na ich padok .
|
|
|
|
|
|
|
AleksandraAlicja
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 129
|
|
« Odpowiedz #679 : Czerwiec 29, 2009, 13:24:03 » |
|
Moje dwie klacze pojecha³y na wakacje do znajomych ma³opolakomaniaków. Tutaj: http://picasaweb.google.pl/AleksandraAlicja/Zydow21062009# macie fotki ze spotkania. W rolach g³ównych: - jedyna kasztanka Clio (Dalet xx- Czeremcha po Eksport) - jedyna ¶l±zaczka, ciemno-gniada bez odmian ¯egluga (Jogurt-¯eta po ¯ur) - gniada bez odmian Iluzja (Kedr-Ilwa) - szefowa, ciemno-gniada z odmianami Czenna (Dresk-Czaca) - jedyny pan, gniady z odmianami Cekin (Dalet xx- Czenna po Dresk)
|
|
|
|
|
|
|
montana
Administrator
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 1575
|
|
« Odpowiedz #680 : Czerwiec 29, 2009, 13:43:40 » |
|
wow, fantastyczne zdjêcia, piêkny album, idealny plener, idealne konie i na dodatek cudny wilczak Clio robi ¶wietne wra¿enie na zdjêciach w ruchu, wypiêknia³a w Twoich rêkach !!! super wakacje nasze stadko w pierwsze s³oneczne dni mamusia i córusia mamusia i dwie córusie dwie m³odsze reszta
|
|
|
|
|
|
|
AleksandraAlicja
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 129
|
|
« Odpowiedz #681 : Czerwiec 29, 2009, 14:04:02 » |
|
Jak mog³am zapomnieæ o wilczakowej Furii !!! Cieszê siê, ¿e widaæ ró¿nicê po Clio . Jeszcze tylko trzeba trochê dodaæ pewno¶ci siebie tej klaczy i bêdzie idea³em Co do ruchu- Cekin rusza siê identycznie. Wogóle Clio i Cekin s± do¶æ podobni- ruch, pysk, charakter... No i rozmiary- Dalet kawa³ konia, Czeremcha- ko³o 171 cm, Czenna- po zdjêciach chyba widaæ , a tu wysz³y dwa szczypiorki!
|
|
|
|
|
|
|
goha
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 635
|
|
« Odpowiedz #682 : Czerwiec 29, 2009, 21:01:46 » |
|
AleksandraAlicja - widzê ¿e pod Kraków zawitali¶cie! i nawet wiem do kogo tereny piêkne - jest czego zazdro¶ciæ konie z reszt± te¿ wspania³e! uszy Czenny nie do pobicia, ale i tak Furia najpiêkniejsza
|
|
|
|
|
|
|
WojtekWr
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 10
|
|
« Odpowiedz #683 : Czerwiec 30, 2009, 07:26:23 » |
|
Moje dwie klacze pojecha³y na wakacje do znajomych ma³opolakomaniaków. Tutaj: http://picasaweb.google.pl/AleksandraAlicja/Zydow21062009# macie fotki ze spotkania. W rolach g³ównych: - jedyna kasztanka Clio (Dalet xx- Czeremcha po Eksport) - jedyna ¶l±zaczka, ciemno-gniada bez odmian ¯egluga (Jogurt-¯eta po ¯ur) - gniada bez odmian Iluzja (Kedr-Ilwa) - szefowa, ciemno-gniada z odmianami Czenna (Dresk-Czaca) - jedyny pan, gniady z odmianami Cekin (Dalet xx- Czenna po Dresk) Ma³e sprostowanie Iluzja po Eksport od Iwla. A Clio i ¯aglówce powoli dziêki naszym górkom zady i grzbiety robia siê jak u AQH
|
|
|
|
|
|
|
Arcturus
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #684 : Lipiec 03, 2009, 13:11:32 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Iza90
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 718
|
|
« Odpowiedz #685 : Lipiec 05, 2009, 13:20:27 » |
|
Kawaler Bandita (Awans - B³yskawica [xx] / Dietmar [xx]), z czerwca 2008, zdjêcia z dzisiaj: Szyja wysz³a w podobie jeleniej na tych zdjêciach, bo on ma³y i musia³ g³owê zadzieraæ, ¿eby wszystko widzieæ Ma prost±, folbluci± szyjê. £obuz niez³y z niego. Lotny na przodzie siê zrobi³. Ale spi³ujemy ró¿ki
|
|
|
|
|
|
|
goha
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 635
|
|
« Odpowiedz #686 : Lipiec 05, 2009, 13:39:11 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Arcturus
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #687 : Lipiec 05, 2009, 14:20:24 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
ar...?
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 2362
|
|
« Odpowiedz #688 : Lipiec 05, 2009, 19:11:33 » |
|
gohaale super, chyba mu nowa rola pasuje izaa co on taki drobny i w lekkiej kondycji ? Arcturusciekawie wysz³o, ale nie my¶la³a¶, o ¶ci¶lejszym , mocniejszym ¶ciegu (nie wiem jak to okre¶liæ), bo ciut delikatnie wyglada choæ takie prezenterki s± bardzo ciekawe
|
|
|
|
|
|
|
emi
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 108
|
|
« Odpowiedz #689 : Lipiec 05, 2009, 19:46:03 » |
|
ar- a po co mu wiecej?? zeby stawy wysiad³y szybko lepiej jak mlody kon jest szczuplejszy niz zapasiony
|
|
|
|
|
|
|
|