ar...?
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 2362
|
|
« : Listopad 04, 2011, 17:23:24 » |
|
http://ozhk-lodz.pl/new/index.php?option=com_content&task=view&id=226&Itemid=1Szykuje siê kolejna edycja _____________________________________________________________________________________ OZHK £ód¼ zaprasza wszystkich hodowców i milo¶nikow koni na pokaz ogierow, który odbêdzie siê w SO Bogus³awice 14 stycznia 2012.
Stado Ogierów w Bogus³awicach Sp. z o.o. wraz z Okrêgowym Zwi±zkiem Hodowców Koni w £odzi w dniu 14.01.2012 roku o godz. 10.00 zapraszaj± na kolejny Pokaz Ogierów Licencjonowanych.
Pokaz odbêdzie siê na krytej uje¿d¿alni, dziêki czemu bêdzie mo¿na w pe³ni przedstawiæ eksterier i indywidualne cechy prezentowanych koni.
Prezentacje koni poprowadzi Pani Dorota Muller Kierownik OZHK £ód¼.
Dla Wszystkich uczestników przewidziany puchar i floots.
Wszystkich w³a¶cicieli prosimy o przes³anie szczegó³owych informacji na temat wystawianego do pokazu ogiera ( osi±gniêcia hodowlane, sportowe, cechy charakteru, ilo¶æ pokrytych klaczy, cechy przekazywane potomstwu, inne ).
Koszt uczestnictwa w Pokazie – 50 z³.
Mo¿liwo¶æ rezerwacji boksu – 20 z³
|
|
|
|
|
|
|
montana
Administrator
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 1575
|
|
« Odpowiedz #1 : Grudzieñ 22, 2011, 17:53:40 » |
|
Termin co raz bli¿ej, kto siê wybiera ?
|
|
|
|
|
|
|
kefajstos
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 14
|
|
« Odpowiedz #2 : Grudzieñ 23, 2011, 10:19:31 » |
|
Mefiu siê wybiera
|
|
|
|
|
|
|
ar...?
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 2362
|
|
« Odpowiedz #3 : Grudzieñ 23, 2011, 12:18:45 » |
|
Super Ja wiem, ¿e zainteresowani udzia³em s± w³a¶ciciele m³odych, 4-letnich ogierów pokazywanych w 2011 na MPMK Ale zg³oszeñ jest niewiele, mo¿e amazonka co¶ wie wiecej ?
|
|
|
|
|
|
|
amazonka80
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 500
|
|
« Odpowiedz #4 : Grudzieñ 23, 2011, 20:27:47 » |
|
W tej chwili jestem uziemiona po wypadku i nie mam kontaktu z Bogus³awicami. Ale zapraszamy zg³aszajcie siê!!! Wiem, ¿e po zesz³orocznej imprezie w³a¶ciciele byli zadowoleni z Reklamy jak± mieli dziêki tej imprezie. Ja te¿ szukam kawalerów dla moich panienek!
|
|
|
|
|
|
|
LAYLA1
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 41
|
|
« Odpowiedz #5 : Grudzieñ 28, 2011, 14:11:18 » |
|
niema informacji na stronie ozhk ³ódz ile ogierow jest zg³oszonych!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
amazonka80
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #6 : Grudzieñ 31, 2011, 13:33:47 » |
|
S± 3 ogiery z zewn±trz zg³oszone. W tym jeden kucyk i jeden ¶l±zak! Widaæ jak w³a¶ciciel± ogierów zale¿y na reklamie.... totalne dno!
|
|
|
|
|
|
|
amazonka80
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #7 : Grudzieñ 31, 2011, 13:35:06 » |
|
Do tego du¿o osób mówi, ¿e siê wybiera z ogierami tylko nikt nie wysy³a zg³oszeñ do Bogus³awic... Wychodzi na to, ¿e Dyrektor z Bogus³awic powinien byæ jasnowidzem.
|
|
|
|
|
|
|
misiek11
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 63
|
|
« Odpowiedz #8 : Grudzieñ 31, 2011, 14:36:43 » |
|
my¶lê, ¿e chodzi g³ownie o warunki pogodowe na drogach. Sam czekam ze zg³oszeniem ogiera, bo ciê¿ko przewidzieæ jaka bêdzie aura, a transport zwierzêcia(200km w moim przypadku) w zimie to nie taka ³atwa i bezpieczna sprawa. Mam nadzieje ze pogoda siê nie pogorszy i impreza bêdzie udana.
|
|
|
|
|
|
|
amazonka80
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #9 : Grudzieñ 31, 2011, 14:46:34 » |
|
W zesz³ym roku by³o ¶lisko i by³o du¿o ¶niegu.... a dojecha³o 30 koni. My¶lê, ¿e powiniene¶ zg³osiæ, a jak bêd± z³e warunki to nie przyjedziesz. Bo mo¿e siê okazaæ, ¿e jak bêdzie za ma³o chêtnych ... to mimo super pogody impreza siê nie odbêdzie.
|
|
|
|
|
|
|
jasiek
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 1700
|
|
« Odpowiedz #10 : Grudzieñ 31, 2011, 16:17:15 » |
|
totalne dno!
to dlaczego sama nie zg³osisz ogier, je¶li to takie proste???
|
|
|
|
|
|
|
|
amazonka80
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #12 : Grudzieñ 31, 2011, 17:34:03 » |
|
jasiek... nie posiadam ogiera!
|
|
|
|
|
|
|
jasiek
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 1700
|
|
« Odpowiedz #13 : Grudzieñ 31, 2011, 21:27:49 » |
|
To zakup i go promuj, zamiast pisaæ o innych dno.
|
|
|
|
|
|
|
Maea
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 70
|
|
« Odpowiedz #14 : Styczeñ 01, 2012, 09:24:04 » |
|
To zakup i go promuj, zamiast pisaæ o innych dno. To akurat niefajne. Juz w poprzednim watku poruszalismy temat promocji ogiera, a taka impreza to - wg mnie - jest stosunkowo tania i obiecujaca. Hodowcy maja szanse zobaczyc konia na zywo, ocenic jak sie rusza, przekonac sie jak w ogole ten kon sie prezentuje (dobre zwlaszcza przy wczesniej uznanym ogierze, bo o tych starszych ciezej zdobyc informacje jak o tych mlodszych - media). Ja chcialabym przyjechac, rozejrzec sie, zobaczyc, jak faktycznie wyglada rynek. Nie widze zadnych negatywow, nie liczac np. dojazdu. Tyle ode mnie. Licze na ta impreze. Przepraszam za brak polskich znakow.
|
|
|
|
|
|
|
|