FORUM O KONIACH MA£OPOLSKICH
Grudzieñ 17, 2024, 12:47:07 *
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strona g³ówna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj siê Rejestracja  
Strony: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 15 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Stanówka 2012/ ¼rebaki 2013  (Przeczytany 113780 razy)
0 u¿ytkowników i 7 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Maea
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 70

« Odpowiedz #75 : Luty 01, 2012, 14:39:04 »

Bardzo nie na miejscu wycieczki s³owne moim zdaniem... Ogiera mo¿na broniæ, ale trochê inaczej. Wydaje mi siê, ¿e prawnik i mecenas powinien byæ lepiej wyposa¿ony w kulturê osobist±.

Ja¶min, przyznajê, jest mega urodziwym koniem (powiem wiêcej: przepiêknym), ale w³a¶ciwie na ¿adnym innym tle nie zdo³a³ siê wyró¿niæ. ZT w³a¶ciwie nic nie pokazuje i ja, je¶li mia³abym u¿yæ takiego ogiera, to czeka³abym albo na wyniki hodowlane (Ja¶min ich nie ma), albo sportowe - lepsza reklama przysz³ego ¼rebaka (Ja¶min równie¿ takowych nie ma). Na dobre s³owo nikt mi konia nie kupi i siêgnê³abym po bardziej sprawdzone ogiery w tej cenie - Efekta, Huzara, Frazesa, Vis Verse (tak btw. w Bia³ce w tym roku jest dostêpne jego nasienie - 2000 z³!) czy choæby Top Guna. Nie zawaha³abym siê nawet nad u¿yciem Dionizosa, bo koñ udowodni³, ¿e poza ¶wietnym wynikiem na ZT potrafi pokazaæ co¶ w sporcie. (jak mówimy o ma³opolakach)
Ja¶min MPMK przegapi³. Gdyby by³ faktycznie tak dobry, to wydaje mi siê, ¿e znalaz³yby siê pieni±dze na jego promocjê w sporcie.

PS.: Nie rozumiem o co chodzi z tym przytykiem "stara klacz po Veritasie" - jak dla mnie klacz ciekawa, do Veritasa nie wiem, o co jest siê przyczepiaæ? Nie dawa³ ¿adnych krzywych, ³achowatych koni, a chyba nawet wrêcz przeciwnie...
ar...?
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 2362

« Odpowiedz #76 : Luty 01, 2012, 14:40:26 »

(...)Tre¶æ nie zwi±zana z tematem w±tku wyedytowano zgodnie z regulaminem forum. Mod

mockery
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 7

« Odpowiedz #77 : Luty 01, 2012, 14:49:04 »

Nic nie mam do konia co wiêcej Veritasa sam bardzo ceniê.

(...)Tre¶æ nie zwi±zana z tematem w±tku wyedytowano zgodnie z regulaminem forum. Mod
AleksandraAlicja
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 129

« Odpowiedz #78 : Luty 01, 2012, 14:55:11 »

mockery
U¿ytkownik

« Odpowiedz #79 : Luty 01, 2012, 14:58:58 »

AleksandraAlicja
U¿ytkownik

« Odpowiedz #80 : Luty 01, 2012, 14:59:41 »

brumby
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 318

« Odpowiedz #81 : Luty 01, 2012, 15:03:15 »

mockery
U¿ytkownik

« Odpowiedz #82 : Luty 01, 2012, 15:06:39 »

AleksandraAlicja
U¿ytkownik

« Odpowiedz #83 : Luty 01, 2012, 15:17:44 »

brumby
U¿ytkownik

« Odpowiedz #84 : Luty 01, 2012, 15:19:50 »

Maea
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 70

« Odpowiedz #85 : Luty 01, 2012, 15:28:08 »

Macie ju¿ jakie¶ sprecyzowane plany stanówkowe na ten sezon?
Ja ci±gle siê zastanawiam nad pokryciem mojej sp. Koby³ka urodziwa, ¿eñska, ¶rednim ruchem, silna, fajny charakter, ale misz-masz w papierach mnie zniechêca. Niezdecydowany
mockery
U¿ytkownik

« Odpowiedz #86 : Luty 01, 2012, 15:32:34 »

brumby
U¿ytkownik

« Odpowiedz #87 : Luty 01, 2012, 15:34:48 »

Maea
Pasowa³oby co¶ w tym miszmaszu fajnego znale¼æ i doczepiæ co¶ do niego z tej strony co dobry ruch przekazuje. Jest gdzie¶ jej rodowód?
brumby
U¿ytkownik

« Odpowiedz #88 : Luty 01, 2012, 15:38:01 »

SK My¶liwka
U¿ytkownik

« Odpowiedz #89 : Luty 01, 2012, 15:47:51 »

Dzieñ dobry i witam wszystkich.

Nie jest to co prawda dzia³ przedstaw siê ale dotyczy to naszego konia Ja¶min po Frazesie.
Jestem lekarzem i mam na imiê Anita, jest jeszcze Artur wielki sercem mi³o¶nik psów i ³owiectwa oraz nasza czteroletnia Zuza.

Nasza strona jest i¶cie archaiczna wiêc odniosê siê do tematu: Ja¶mina

2012 koñ jest nasz mia³ byæ sprzedany za granicê. Stanówka 1000 z³ od pó¼niej wiosny. Teraz tylko inseminacja. Dla przysz³o¶ciowych klaczy lub utytu³owanych znaczna zni¿ka. Jak tylko zrealizujemy nasze ciche skryte plany poinformujemy Pañstwa.

Niniejszym o¶wiadczam, ¿e nie mamy nic wspólnego z wypowiedziami nick: mockery.
Strony: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 15 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: