FORUM O KONIACH MA£OPOLSKICH
Grudzieñ 17, 2024, 10:31:40 *
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strona g³ówna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj siê Rejestracja  
Strony: [1] 2 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Kupiê klacz m³p ur. 2010  (Przeczytany 9088 razy)
0 u¿ytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Maea
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 70

« : Maj 06, 2012, 21:43:42 »

Witam,

jak w tytule - kupiê klacz ma³opolsk± z rocznika 2010. Z dobrym rodowodem, ruchem.
Najchêtniej z po³udniowo-zachodniej Polski lub "¶rodkowej".

Kontakt:
maejcia@o2.pl
509 854 919

PS.: Og³oszenie jest jak najbardziej powa¿ne, jestem szczerze zainteresowana kupnem i mam do tego warunki Proszê tak¿e o powa¿ne (i kompletne o imiê, pochodzenie, CENÊ, chêtnie zdjêcie, je¶li e-mailowo) oferty.

Pozdrawiam!
evelka123@wp.pl
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 3

« Odpowiedz #1 : Marzec 11, 2013, 07:21:24 »

ja mam ³adne klacze ale sprzedaje tylko w komplecie czyli Trakeñska i Ma³opolska dobre pochodzenie mozna sprawdzic w baziekoni po imieniu Arabela i Ebra cena za 2 sztuki 8tys  Suwa³ki Pozdrawiam 781442678
galopada
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 543

« Odpowiedz #2 : Marzec 11, 2013, 07:22:35 »

og³oszenie z maja ubieg³ego roku :DD
evelka123@wp.pl
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 3

« Odpowiedz #3 : Marzec 11, 2013, 07:23:22 »

ok rozumiem
Bari
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 22

« Odpowiedz #4 : Marzec 21, 2013, 16:43:56 »

Mam tak± klacz (niestety nie tani±) Podkarpackie mo¿na zobaczyæ na:
http://www.bazakoni.pl/horse_147385.html#gallery
gezar
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 12

« Odpowiedz #5 : Marzec 22, 2013, 00:40:53 »

Nie tania ale wg. mnie doskona³a.......
julia
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 38

« Odpowiedz #6 : Marzec 22, 2013, 07:34:01 »

Maea napisa³a przecie¿ wyra¼nie, ¿e klacz ma byæ z dobrym rodowodem.Przed¶wit to przestarza³y typ malopolaka.Nadaje siê do programu,na wystawê ale nie do sportu ani powa¿nej hodowli.
galopada
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 543

« Odpowiedz #7 : Marzec 22, 2013, 08:03:47 »

ludzie, to og³oszenie jest z UBIEG£EGO ROKU.
jasiek
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 1700

« Odpowiedz #8 : Marzec 22, 2013, 08:23:10 »

Maea napisa³a przecie¿ wyra¼nie, ¿e klacz ma byæ z dobrym rodowodem.Przed¶wit to przestarza³y typ malopolaka.Nadaje siê do programu,na wystawê ale nie do sportu ani powa¿nej hodowli.

To samo mo¿na powiedzieæ o koniach SF - stary typ. Zreszt± genotyp podobny - przed¶wity hodowano pocz±tkowo na matkach anglonormandzkich. Nie mylmy typu angloarabskiego z przydatno¶ci± do sportu.
Maea
U¿ytkownik

« Odpowiedz #9 : Marzec 22, 2013, 14:03:11 »

Szkoda, ¿e dopiero teraz jest odzew Og³oszenie nieaktualne, jestem zdziwiona, ¿e dalej tutaj wisi!
jasiek
U¿ytkownik

« Odpowiedz #10 : Marzec 22, 2013, 14:11:10 »

Co kupi³a¶?
Maea
U¿ytkownik

« Odpowiedz #11 : Marzec 22, 2013, 14:52:56 »

Nie kupi³am nic. Mia³am i¶æ na studia zaoczne, pracowaæ, przy okazji zajmowaæ siê koñmi (mamy stajniê, a nie chcia³am tego zrzucaæ na dziadka czy na tatê, a mama koni siê boi po upadku), niestety na moim roku nie otworzono takiej opcji ze wzglêdu na ma³± ilo¶æ chêtnych. Uzna³am z rodzicami, ¿e wykszta³cenie wa¿niejsze, choæ z niema³ym bólem, bo to z koñmi chcia³abym wi±zaæ przysz³o¶æ. Nie da siê niestety zajmowaæ koñmi 2 razy w tygodniu. Za dwa lata wracam do domu i mam nadziejê w koñcu kupiæ tego wymarzonego ma³opolaka. Od³o¿one pieni±dze sobie rosn± na koncie, wiêc jestem dobrej my¶li.
gezar
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 12

« Odpowiedz #12 : Marzec 22, 2013, 22:50:50 »

To chyba czysta z³o¶liwo¶æ? Primo zobacz jej wyniki np. w skokach luzem i zacznij oceniaæ na podstawie uzytkowo¶ci a nie durnych schematów i uprzedzeñ. Secundo a ile¿ na boga Elisse Grey ma w sobie tego przed¶wita?
Gdyby chocia¿ 10% koni ma³polskich by³a jak ta klacz to juz bym sie nie martwi³ o przysz³o¶æ i miejsce tej rasy.......
julia
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 38

« Odpowiedz #13 : Marzec 23, 2013, 08:02:50 »

Jak kto¶ ma dwa nicki na tym samym forum, to trudno o obiektywizm ,prawda gezar?
Klacz ma tyle przdswita aby zarabiaæ na siebie gdy¿ jest programowa.Tak to ju¿ jest z koñmi w starym typie jak przed¶wity albo SF.Albo s± ciê¿kie jak konie SFalbo s± ciê¿kie,limfatyczne i posiadaj± du¿e garbonose g³owy jak przed¶wity.Skoki luzem to mog± ¶wiadczyæ o dobrym przygotowaniu klaczy i nic poza tym.
jasiek
U¿ytkownik

« Odpowiedz #14 : Marzec 23, 2013, 09:46:51 »

Jak kto¶ ma dwa nicki na tym samym forum, to trudno o obiektywizm ,prawda gezar?
Klacz ma tyle przdswita aby zarabiaæ na siebie gdy¿ jest programowa.Tak to ju¿ jest z koñmi w starym typie jak przed¶wity albo SF.Albo s± ciê¿kie jak konie SFalbo s± ciê¿kie,limfatyczne i posiadaj± du¿e garbonose g³owy jak przed¶wity.Skoki luzem to mog± ¶wiadczyæ o dobrym przygotowaniu klaczy i nic poza tym.

Wed³ug takiej logiki ten koñ:

http://www.bazakoni.pl/horse_9688.html

te¿ siê do niczego nie nadaje, bo to w po³owie garbonosy, limfatyczny anglonormand w starym typie. A skacze, bo go kto¶ przygotowa³.
Strony: [1] 2 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: