niech sam siĂŞ uÂśpi z urzĂŞdu mÂądrala, co to za argument w ogĂłle, Âże Cyprys teÂż coÂśtam??
mĂłj znajomy w tym roku zaÂłatwiÂł licencjĂŞ na konie maÂłopolskie dla swojego ogiera oo, ogier ten moÂże nie powala eksterierem, wÂłaÂściwie to wyglÂąda trochĂŞ jak klacz, ale jest sprawdzonym koniem uÂżytkowym w przeciwieĂąstwie do 99% innych arabĂłw uÂżywanych w hodowli
ogier zdobyÂł mistrzostwo Polski w rajdach w zeszÂłym roku i to w Âładnym stylu (wygraÂł Best Condition czy jakoÂś tak), ma ciekawy rodowĂłd, no i prawdopodobnie bĂŞdzie oferowany do krycia w przyszÂłym sezonie, nie znam siĂŞ bardzo na rajdach, ale ten koĂą podobno ma wrodzony talent, szybko schodzi z tĂŞtna i chĂŞtnie idzie do przodu, jak by ktoÂś byÂł zainteresowany wyhodowaniem konia do tej konkurencji, to myÂślĂŞ, Âże to bĂŞdzie nie lada gratka, wiem Âże swoje klacze do krycia ma przysÂłaĂŚ znana niemiecka stajnia specjalizujÂąca siĂŞ w endurance
zdjĂŞcie z BogusÂławic:

zapomnia³bym dodaÌ, ¿e konio ma super kawa³ kopyta, co wydaje mi siê wa¿ne w kontekœcie hodowli pó³krwi