najfajniesze s± oczywi¶cie Vis Versy - Emanor i Samar:) ja ju¿ mam 20 tys. na Emanora od³o¿one:)
Samar mnie rozczarowa³ niestety, by³am nim zywo zainteresowana, moze za du¿o sobie wyobraza³am ; )
Jego kareciany k³us, wysoko z nadgarstka, i niemalze kólka nagdarstakami jest nieefektywny i absolutnie mi nie pasuje, kryje ma³o powierzchni, kiepsko wygl±da. Jest te¿ koniem chyba najdrobnieszym, mnie to akurat wprawdzie bardzo nie przeszkadza, ale rzuca sie w oczy w stawce ogierów.
Powodzenia w zakupie Emanora
Ze zdjêæ mam wra¿enie, ¿e najlepsze wra¿enie w skokach luzem robi³ Sex, nie wiem jak na ¿ywo. No i walewickie rodzynki. Poziom je¼d¼ców tragiczny (równie¿ ze zdjêæ).
Sex owszem wra¿enie robi du¿e w skokach, skacze z ogromnym zapasem, przypomina w skoku ojca, choc jego widzia³am tylko na zdjêciach, nad przeszkod±,
walewickie te¿ fajnie
Poziom je¼dzców ró¿ny niestety, dziewczyny je¿d¿± lepiej, a zw³aszcza M. Warcho³
montana, kocham twoje fotoreporta¿e i twoje podpisy! s± cudowne!
dziekuje
Jak dla mnie to trochê za niskie przeszkody ustawiaj± w skokach luzem, te konie nie skacz±, tylko przegalopowuj± przez nie.
nie zgadzam sie, wysoko¶æ wg mnie jest ok, ponadto ostatnia przeszkoda jest podwy¿szana w trakcie, niektore ujecia - fotki moga byc na ni¿szej, inne na wy¿szej
A jak tam mój ulubiony Haston siê pokaza³?
wpad³ mi w oko : )
montana albo ar...?, macie mo¿e jakie¶ fotki pod siod³em £owcy i Jasnego Poranka? (oprócz tej jednej w galerii montany) Z góry dziêki
ju¿ daje, wg ¿yczen ; )
Teraz jeszcze bardziej za³uje, ze nie by³am na kwalifikacjach, bo zastanawiaj± mnie konie, ktore sie nie dosta³y.
( nie dostali sie synowie Ostragona oo, Albuma oo, Tabexa, Harpuna, Parysa, Minneapolisa, Puszczyka, Wifona, Bena, Emetyta (2), Top Guna (2) )