Sex ma zdjêcie takie, ¿e nie trzeba siê d³ugo zastanawiaæ. najpiêkniej ujêty w k³usie, jednak to chyba tylko chwila
Ponawiam pytanie o ceny wywo³awcze, dajcie znac jak kto¶ co¶ bedzie wiedzia³.
wybiera siê kto¶ do bogus³awic na aukcjê?
-----------------------
i moim malutkim, prywatnym zdaniem, konie by³y nie do koñca najlepiej pokazane na "po³ówce". nie wiem jak to sie w praktyce odbywa, pewnie konie s± zmieniane pod jezdzcami z prêdko¶ci± ¶wiat³a, ale mo¿e jakie¶ wolontariuszki by siê znalaz³y, które prosto by pozak³ada³y czapraki (na niektórych zdjêciach s± za³o¿one bardzo niechlujnie, podwijaj± siê, fa³duj±, po³o¿one za wysoko), nie mówiê ju¿, ¿e w bia³ych bluzeczkach je¼dzcy wygl±dali by bardziej elegancko, niektórzy to chociaz rêkawiczki mogliby mieæ
na pewno na wygl±d koni du¿y wp³yw ma zaplecienie grzywy, podnosi to walory konia zawsze. niby pierdo³y, a jednak wygl±da³o by to du¿o lepiej dla widzów (chociazby samych zdjêæ, tak jak ja:) )
Iza90 nie mo¿na tak oceniaæ, ¿e je¼dzcy beznadziejni po kilku fotkach tak mi siê zdaje przynajmniej
ar...?, czasem jest tak, ¿e na 2 - 3 zdjêciach dobry je¼dziec wyjdzie ¼le, straci równowagê, ale gdy z prawie 40 fotek tylko kilka stanowi dobry obrazek to wybacz, ale co¶ z tymi je¼d¼cami jest nie tak. Jak dla mnie - garbienie siê, patrzenie pod konia, itp. z pewno¶ci± nie pomaga m³odym koniom dobrze siê zaprezentowaæ, sprawia raczej wra¿enie walki z koniem. To jest tylko moja opinia, widzia³am jedynie zdjêcia, mo¿e jednak by³y robione w najbardziej niekorzystnych dla je¼d¼ców momentach?
jazda na tak m³odych koniach, to zupe³nie inna szko³a jazdy, podziwiam te osoby, bo ja np. jezdzac ile¶ tam takich koni nie odwazy³abym pokazywaæ ich tak szerokiemu gronu, bo to defacto jazda na nieuje¿d¿onym koniu. najgorzej wygl±da £owca, na jednym zdjêciu jest schowany i bez kontaktu, na reszcie ponad kontaktem i takze bez oparcia, takie konie pó¼niej bardzo ciê¿ko siê je¼dzi. Tu chodzi nie tylko o umiejêtno¶ci jezdzca, ale tez o fizyczne i psychiczne predyspozycje konia, który widac ma takie tendencje. Reszta koni ca³kiem fajnie wygl±da.