najfajniesze sÂą oczywiÂście Vis Versy - Emanor i Samar:) ja juÂż mam 20 tys. na Emanora odÂłoÂżone:)
Samar mnie rozczarowaÂł niestety, byÂłam nim zywo zainteresowana, moze za duÂżo sobie wyobrazaÂłam ; )
Jego kareciany kÂłus, wysoko z nadgarstka, i niemalze kĂłlka nagdarstakami jest nieefektywny i absolutnie mi nie pasuje, kryje maÂło powierzchni, kiepsko wyglÂąda. Jest teÂż koniem chyba najdrobnieszym, mnie to akurat wprawdzie bardzo nie przeszkadza, ale rzuca sie w oczy w stawce ogierĂłw.
Powodzenia w zakupie Emanora

Ze zdjĂŞĂŚ mam wraÂżenie, Âże najlepsze wraÂżenie w skokach luzem robiÂł Sex, nie wiem jak na Âżywo. No i walewickie rodzynki. Poziom jeÂźdÂźcĂłw tragiczny (rĂłwnieÂż ze zdjĂŞĂŚ).
Sex owszem wraÂżenie robi duÂże w skokach, skacze z ogromnym zapasem, przypomina w skoku ojca, choc jego widziaÂłam tylko na zdjĂŞciach, nad przeszkodÂą,
walewickie teÂż fajnie
Poziom jeŸdzców ró¿ny niestety, dziewczyny je¿d¿¹ lepiej, a zw³aszcza M. Warcho³
montana, kocham twoje fotoreportaÂże i twoje podpisy! sÂą cudowne!
dziekuje
Jak dla mnie to trochĂŞ za niskie przeszkody ustawiajÂą w skokach luzem, te konie nie skaczÂą, tylko przegalopowujÂą przez nie.
nie zgadzam sie, wysokoœÌ wg mnie jest ok, ponadto ostatnia przeszkoda jest podwy¿szana w trakcie, niektore ujecia - fotki moga byc na ni¿szej, inne na wy¿szej
A jak tam mĂłj ulubiony Haston siĂŞ pokazaÂł?
wpadÂł mi w oko : )
montana albo ar...?, macie moÂże jakieÂś fotki pod siodÂłem ÂŁowcy i Jasnego Poranka? (oprĂłcz tej jednej w galerii montany) Z gĂłry dziĂŞki
juÂż daje, wg Âżyczen ; )

Teraz jeszcze bardziej zaÂłuje, ze nie byÂłam na kwalifikacjach, bo zastanawiajÂą mnie konie, ktore sie nie dostaÂły.
( nie dostali sie synowie Ostragona oo, Albuma oo, Tabexa, Harpuna, Parysa, Minneapolisa, Puszczyka, Wifona, Bena, Emetyta (2), Top Guna (2) )