Sex ma zdjĂŞcie takie, Âże nie trzeba siĂŞ dÂługo zastanawiaĂŚ. najpiĂŞkniej ujĂŞty w kÂłusie, jednak to chyba tylko chwila

Ponawiam pytanie o ceny wywoÂławcze, dajcie znac jak ktoÂś coÂś bedzie wiedziaÂł.
wybiera siĂŞ ktoÂś do bogusÂławic na aukcjĂŞ?
-----------------------
i moim malutkim, prywatnym zdaniem, konie by³y nie do koùca najlepiej pokazane na "po³ówce". nie wiem jak to sie w praktyce odbywa, pewnie konie s¹ zmieniane pod jezdzcami z prêdkoœci¹ œwiat³a, ale mo¿e jakieœ wolontariuszki by siê znalaz³y, które prosto by pozak³ada³y czapraki (na niektórych zdjêciach s¹ za³o¿one bardzo niechlujnie, podwijaj¹ siê, fa³duj¹, po³o¿one za wysoko), nie mówiê ju¿, ¿e w bia³ych bluzeczkach jeŸdzcy wygl¹dali by bardziej elegancko, niektórzy to chociaz rêkawiczki mogliby mieÌ

na pewno na wyglÂąd koni duÂży wpÂływ ma zaplecienie grzywy, podnosi to walory konia zawsze. niby pierdoÂły, a jednak wyglÂądaÂło by to duÂżo lepiej dla widzĂłw (chociazby samych zdjĂŞĂŚ, tak jak ja:) )
Iza90 nie moÂżna tak oceniaĂŚ, Âże jeÂźdzcy beznadziejni po kilku fotkach tak mi siĂŞ zdaje przynajmniej
ar...?, czasem jest tak, Âże na 2 - 3 zdjĂŞciach dobry jeÂździec wyjdzie Âźle, straci rĂłwnowagĂŞ, ale gdy z prawie 40 fotek tylko kilka stanowi dobry obrazek to wybacz, ale coÂś z tymi jeÂźdÂźcami jest nie tak. Jak dla mnie - garbienie siĂŞ, patrzenie pod konia, itp. z pewnoÂściÂą nie pomaga mÂłodym koniom dobrze siĂŞ zaprezentowaĂŚ, sprawia raczej wraÂżenie walki z koniem. To jest tylko moja opinia, widziaÂłam jedynie zdjĂŞcia, moÂże jednak byÂły robione w najbardziej niekorzystnych dla jeÂźdÂźcĂłw momentach?
jazda na tak m³odych koniach, to zupe³nie inna szko³a jazdy, podziwiam te osoby, bo ja np. jezdzac ileœ tam takich koni nie odwazy³abym pokazywaÌ ich tak szerokiemu gronu, bo to defacto jazda na nieuje¿d¿onym koniu. najgorzej wygl¹da £owca, na jednym zdjêciu jest schowany i bez kontaktu, na reszcie ponad kontaktem i takze bez oparcia, takie konie póŸniej bardzo ciê¿ko siê jeŸdzi. Tu chodzi nie tylko o umiejêtnoœci jezdzca, ale tez o fizyczne i psychiczne predyspozycje konia, który widac ma takie tendencje. Reszta koni ca³kiem fajnie wygl¹da.