FORUM O KONIACH MAŁOPOLSKICH
Kwiecień 05, 2025, 12:51:09 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strona główna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Okucia rymarskie  (Przeczytany 3572 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
korsarz
UÂżytkownik

« : Grudzień 09, 2014, 16:46:56 »

Witam 

Mam pytanie do wszytskich Szanownych formu³owiczów. Czy wiecie mo¿e Paùstwo o producentach okuÌ rymarskich i zazwyczaj nie tylko, w województwach czy w miejscowoœciach le¿¹cych blisko waszego miejsca zamieszkania, albo po mprostu znacie kogoœ takiego.

Chodzi mi o rzemieÂśnikĂłw typu p.Pery, ktĂłry wiĂŞkszoÂści zapewne jest znany. PoglÂądowo jeÂśli moÂżna podam stronĂŞ o jakie wyroby mi chodzi www.pera.com.pl .Nie chodzi mi o reklamĂŞ tego producenta zaznaczam i prosze tego tak nie traktowaĂŚ. Szukam alternatywy dla niego bo jest doœÌ drogi jesli chodzi o tego typu wyroby. Bardzo wdziĂŞczny bĂŞde za wszytskie namiary.

DziĂŞkuje
montana
Administrator
UÂżytkownik
*

« Odpowiedz #1 : Grudzień 14, 2014, 23:05:59 »

o tak, namiary by siĂŞ przydaÂły !
Jedynie na WstĂŞpach w Skaryszewie widziaÂłam kiedyÂś stoisko z takimi okuciami ...

korsarz
UÂżytkownik

« Odpowiedz #2 : Grudzień 15, 2014, 08:40:17 »

Bardzo moÂżliwe, Âże byÂły to wyroby p.Pery. parĂŞ osĂłb od niego kupuje i jezdzi z wyrobami po koĂąskich imprezach typu wystawy, aukcje, zawody itp. Wyroby bardzo dobre, ale cena teÂź niezÂła. Ja za parĂŞ ostrĂłg ÂżoÂłnierskich wz.31 daÂłem 127,- zÂł, paski do tych ostrĂłg kosztowaÂły 47,- zÂł. Pelham kawleryjski 167,- zÂł. OczywiÂście to wszystko nierdzewna stal. Alpaka kosztuje wiĂŞcej. KupowaÂłem na miejscu w firmie. Problem taki, Âże wysyÂła tylko z pÂłatnoÂściÂą przy odbiorze.A to podraÂża caÂły zakup.

Mam namiar ju¿ na innego producenta, ale goœÌ oficjalnie nic juŸ nie robi. Stwierdzi³, ¿e koszty sta³e typu ZUS, podatki za du¿o go kosztuj¹ i prowadzi cich¹ produkcjê ;)Z powodu oczywistego nie podam namiaru. Szkoda. Tym bardziej, ¿e po œmierci p.Gajewskiego nie znam na razie innego producenta tego typu rzeczy.
Ale moÂże ktoÂś bĂŞdzie znaÂł i poda. ChĂŞtnie zapoznam siĂŞ z innymi producentami.   
montana
Administrator
UÂżytkownik
*

« Odpowiedz #3 : Grudzień 15, 2014, 15:58:31 »

Ró¿ne okucia i sprz¹czki mo¿na zakupiÌ tutaj, ale chyba nie do koùca to Cie interesuje ?
http://www.lorifactor.pl/sklep/

Poza tym ceny teÂż wysokie
korsarz
UÂżytkownik

« Odpowiedz #4 : Grudzień 15, 2014, 21:47:21 »

DziĂŞkuje za linka ;)To faktycznie nie do koĂąca to czego szukam. Ale teÂź fajne. Warto wiedzieĂŚ moÂże komuÂś siĂŞ przyda.DziĂŞkuje 
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: