Marko
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #15 : Maj 01, 2009, 16:32:49 » |
|
jasiek UÂżytkownik WiadomoÂści: 489 Odp: HAI BEJ po Elsing oo « Odpowiedz #5 : KwiecieĂą 30, 2009, 20:42:46 » -------------------------------------------------------------------------------- wszyscy by stanĂŞli, tylko jak przyjdzie co do czego, to Âżadnego nie bĂŞdzie... poniewaÂż tam ten wÂątek zosaÂł zamkniĂŞty tu pozwole sobie na odpowiedzieĂŚ Niegodzi sie Mospanie zacnym kawalierom tchurzustawa zarzucaĂŚ bo zgoÂła caÂłkiem inaczej by sie mogÂło okazaĂŚ a tak juÂż onegdaj bywaÂło 
|
|
|
|
JeÂśli zajmujesz siĂŞ koĂąmi – MYÂŚL CZÂŁOWIEKU TO NIE BOLI
|
|
|
Wachmistrz
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #16 : Maj 02, 2009, 07:09:00 » |
|
Jakobyœ z ust mi Pan to wyj¹³, choÌ sam bardziej ordynaryjnie móg³bym siê wyraziÌ. 
|
|
|
|
|
|
|
jasiek
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #17 : Maj 02, 2009, 07:28:25 » |
|
gadka szmatka, a ja i tak wiem, Âże jak kto mocny w gĂŞbie to potem dupa z niego
choĂŚ sprawdzaÂł nie bĂŞdĂŞ, bo co dziewczyna winna?
|
|
|
|
|
|
|
Marko
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #18 : Maj 02, 2009, 08:44:49 » |
|
gadka szmatka, a ja i tak wiem, Âże jak kto mocny w gĂŞbie to potem dupa z niego
choĂŚ sprawdzaÂł nie bĂŞdĂŞ, bo co dziewczyna winna?
Nie wódŸ WaœÌ na pokuszenie  bo rêka szabli sie ima,nie zwyczajnym s³ów na wiatr rzucaÌ,nie wiem tylko czemu waœÌ zwady szukasz?  mo¿eœ jakiœ krewny takiego jednego co szabli dobyÌ nie chcia³ i sp³azowaÌ go ¿em musia³
|
|
|
|
|
|
|
jasiek
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #19 : Maj 02, 2009, 09:55:39 » |
|
mocni jesteÂście na forum, a potem bĂŞdzie - "Ty siĂŞ bij a ja pobiegnĂŞ po kij" i Âżaden nie stanie, znam ten forumowy gatunek
|
|
|
|
|
|
|
Wiwiana
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #20 : Maj 02, 2009, 12:18:07 » |
|
wĂŞszĂŞ mordobojstwo  Jakby co, BiaÂłka w czerwcu 
|
|
|
|
|
|
|
Wachmistrz
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #21 : Maj 02, 2009, 12:50:56 » |
|
Ja do burd karczemnych skory nie jestem bo to ¿adna chwa³a a i korzyœÌ ¿adna. Ale jak by mi kto zarzuciÌ œmia³ ¿e pole zdolny opuœciÌ jestem (chyba ¿e na rozkaz) to powiem ¿e ³¿e jako pies, bom ¿o³nierz w s³u¿bie Najjaœniejszej Rzeczypospolitej i zad oponentowi pokazywaÌ dla mnie srom okrutny!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Drapik
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #22 : Maj 02, 2009, 14:51:03 » |
|
jasku widac slabo znasz ja widzialam a kamera zarejestrowala jak Marko honoru prawdziwych hodowcow bronil w bojce z "tanimi podrobkami" mozesz sprobowac uderzac do autora tego filmiku gdyz jest u nas na forum i znajac Marka nie raz jak tylko trzeba bedzie honoru "tymi recami" bronic bedzie, a ja chetnie potrzymam jakiegos delikwenta co by sie mniej szarpal:)
|
|
|
|
|
|
|
Lord Vader
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #23 : Maj 03, 2009, 21:09:49 » |
|
gadka szmatka, a ja i tak wiem, ¿e jak kto mocny w gêbie to potem dupa z niego Jakby nie by³o to Marko jednak czyny sie imaj¹- patrz Bia³ka 2008. S³ów wczeœniejszych œwiadkiem by³em a i czynu osobiœcie tak¿e . Wiêc jak powiedzia³ ,tak zrobi³ i s³owa dotrzyma³ . A fakt faktem goœciowi siê nale¿a³o ... ze wszech miar.
|
|
|
|
|
|
|
jasiek
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #24 : Maj 04, 2009, 08:06:36 » |
|
gadka szmatka, a ja i tak wiem, ¿e jak kto mocny w gêbie to potem dupa z niego Jakby nie by³o to Marko jednak czyny sie imaj¹- patrz Bia³ka 2008. S³ów wczeœniejszych œwiadkiem by³em a i czynu osobiœcie tak¿e . Wiêc jak powiedzia³ ,tak zrobi³ i s³owa dotrzyma³ . A fakt faktem goœciowi siê nale¿a³o ... ze wszech miar. zwracam honor i Marka "obroùcê" pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
korsarz
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #25 : Maj 04, 2009, 10:57:01 » |
|
Piêknie WaszmoœÌ Marko zgodnie z najlepsz¹ nasza taktyk¹ ojców szybki podchód uskuteczni³ :)Ja tymczasem oblega³em zamki Piastowskie oblegane (psia ich maÌ...  ) przez teutonów w podesz³ym wieku... :DPe³no tego siê nazje¿dza³o pludrów. Nie dziwot¹, Ze WaszeÌi Jaskowi w g³woie nie mo¿e siê zmieœciÌ postawa jakow¹ reperezentuj¹ Waszmoœciowie Marko,Wachmistrz.W zalewie tandetnej postawy zachodniej coraz trudniej o normalnoœÌ i sprawdzone wzorce.Ale takie w³aœnie trzeba propagowaÌ g³oœno i bez fa³szywego wstydu.
|
|
|
|
|
|
|
jasiek
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #26 : Maj 04, 2009, 19:33:36 » |
|
zmieÂściĂŚ mi w gÂłowie siĂŞ moÂże, tylko doÂświadczenie podpowiada, Âże kto gÂłoÂśniej w internecie gĂŞbuje tym potem ciszej "na Âżywo" siedzi
|
|
|
|
|
|
|
Lord Vader
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #27 : Maj 04, 2009, 20:09:01 » |
|
Có¿ Jaœko pozory myl¹ ... choÌ -fakt- z historii ró¿nych forum wiemy o takich co du¿o gadali a w zasadzie hodowcy i mi³osnicy koni z nich ¿adni.
|
|
|
|
|
|
|
Marko
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #28 : Maj 04, 2009, 21:45:58 » |
|
Moœci Panie Jasiek urazy ¿adnej nie chowam a wywody twoje te¿ doskonale rozumie bo w³aœnie w ubieg³ym roku poniek¹d tego dowiod³em i nie mile cz³owiek doœwiadczenie mia³, mam nadzieje ¿e to jego i innych nauczy ¿e wiurtualnie nie mo¿na szczekaÌ bo siê znajdzie taki co w realu siê w ca³ej okaza³osci poka¿e i co obieca³ to wyp³aci A WaœÌ serdecznie zapraszam jako i innych na poczenstunek w Bia³ce bo sie do niej wybieram z ca³ym taborem kredesami i dwoma koùmi 
|
|
|
|
|
|
|
amazonka80
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #29 : Maj 04, 2009, 22:19:37 » |
|
Dobrze wiedzieĂŚ WaszmoÂści i na pewno JA z zaproszenia skorzystam!  Dobrze, Âże sÂą jeszcze WaszmoÂściowie ktĂłrzy sÂą Rycerzami! Z wami nie zginiemy!
|
|
|
|
|
|
|
|