boswell
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 466
|
|
« Odpowiedz #75 : Luty 28, 2009, 12:21:57 » |
|
Mnie najbardziej takie pasuj±- wiadomo. Ale sam takich nie zrobiê. Sluchajcie no Wachmistrzu- daloby sie wykonac takie azury do strzemion ( i potem dospawac je) wycinajac plazma w kwasowce, potem szlif i patyna. Sama sobie wycielam konika tym urzadzonkiem jak nikogo nie macie znajomego z plazma to ew. moge na pw mojego chlopa wam podac- moze dalby sie namowic na taka zabawe choc potwornie jestesmy zarobieni a tu wiosna sie zbliza..
|
|
|
|
|
|
|
Wachmistrz
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 192
|
|
« Odpowiedz #76 : Marzec 01, 2009, 08:58:49 » |
|
Ano wielce by³bym rad i wdziêczny temu kto by mi tak± us³ugê wykona³ (wliczaj±c w to koszty oczywi¶cie) Ale nie chcê nikomu g³owy zawracaæ i od roboty odci±gaæ.
|
|
|
|
|
|
|
boswell
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 466
|
|
« Odpowiedz #77 : Marzec 01, 2009, 18:29:39 » |
|
doszla jeszcze nowa opcja-moj pan obsluguje firme robiaca co innego ale wiadomo po znajomosci sie da wszystko.Jak mi przeslesz szablon tej gory i dolualbo w wymiarach 1:1 albo na cd dokladny wzor + wymiary zebym mogla to wydrukowac, to dalabym do wyceny ile kosztowaloby to. Byloby wyciete laserem wiec juz wogole jakosc nieporownywalna do nawet plazmy. Jak cena podpasuje to sie zrobi
|
|
|
|
|
|
|
Wachmistrz
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #78 : Marzec 03, 2009, 22:14:56 » |
|
Dziêkuje za zainteresowanie i chêæ pomocy. W zwi±zku z tym bardziej nie mogê zostaæ bierny i szczegó³owe pytania wys³a³em na priw. Boswell. Dziêki.
|
|
|
|
|
|
|
marta_o
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 11
|
|
« Odpowiedz #79 : Lipiec 28, 2009, 23:33:05 » |
|
Kochani, przepraszam, ¿e nie na temat. No mo¿e troszeczkê :-) Pilnie poszukujê kogo¶ kto uszyje dwa kompletne stroje. Mêski kontusz i damski, wraz z detalami. ¯e tak powiem w dodatku w wersji od¶wiêtnej. Czy ma kto¶ mo¿e takie kontakty. Jaki¶ krawiec itp? Dziêkujê i przepraszam za nietematow± wypowied¼.
|
|
|
|
|
|
|
Arcturus
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 319
|
|
« Odpowiedz #80 : Lipiec 29, 2009, 07:15:20 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
marta_o
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #81 : Lipiec 29, 2009, 12:03:37 » |
|
Dziêkujê. Trochê niestety daleko do Wroc³awia mamy. I doje¿d¿anie na przymiarki.... Dlatego szukam z woj. mazowieckiego
|
|
|
|
|
|
|
Dahoman
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 116
|
|
« Odpowiedz #82 : Lipiec 29, 2009, 14:09:01 » |
|
W mazowieckim Wachmistrz szyje, kompletne, ale niestety tylko mêskie. Chwali³ siê nie raz tu na forum swoim rêkodzie³em. Wal do niego.
|
|
|
|
|
|
|
ja¶ko
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 215
|
|
« Odpowiedz #83 : Lipiec 29, 2009, 19:26:30 » |
|
Mysle ze Wachmistrz jak by mial miare na stale to by uszyl i damski.
|
|
|
|
|
|
|
Wachmistrz
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #84 : Lipiec 29, 2009, 20:36:59 » |
|
O! o! o! Z ró¿norakich dzierlatek miarê zdejmowa³em. Ale faktem jest ¿em dawno tego nie czyni³ stosunkowo. Ale jakby przysz³a potrzeba- przecie ogona pod ty³ek nie podwinê. A szyjê mêskie bo manekina mêskiego mam i szy³em jeno dla siebie.
|
|
|
|
|
|
|
marta_o
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #85 : Lipiec 29, 2009, 21:02:43 » |
|
Ja mam damskiego manekina w rozm. 38. Specjalnie kiedy¶ kupi³am bo co¶ tam sobie w strojach arabskich grzeba³am. Ale stroje historyczne to za trudne dla mnie No i dodatkowo, jako ¿e ma byæ na specjaln± okazjê to sama sobie szyæ nie mogê bo pech bêdzie :-) Wiêc tak. Potrzebujê mêski i damski czyli na parkê. A Wachmistrzu mo¿esz podlinkowaæ jakie¶ zdjêcia swoich krawieckich prac?
|
|
|
|
|
|
|
Wachmistrz
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #86 : Lipiec 31, 2009, 11:09:32 » |
|
Zdjêcia mogê wkleiæ, owszem. Wykroje brali¶my z tej strony co poda³a Arcturus. Ale z przykro¶ci± muszê napisaæ ¿e nie podejmê siê takiego zlecenia bo- nie jestem fachowcem, zrobi³em tylko dwa ¿upany, jedn± delijkê i dwoje spodni, szyjê metod± prób i b³êdów tote¿ obawiam siê niezadowolenia z moich wypocin zleceniodawcy a poza tym brak mi czasu ogromnie.
|
|
|
|
|
|
|
ja¶ko
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 215
|
|
« Odpowiedz #87 : Lipiec 31, 2009, 20:58:33 » |
|
marta_o wal do Wachmistrza z miara napewno uszyje!
|
|
|
|
|
|
|
marta_o
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #88 : Sierpieñ 08, 2009, 21:25:43 » |
|
Wachmistrzu... no mo¿e Ciê jako¶ przekonam ;-) Ale jakby¶ móg³ to podlinkuj zdjêcia :-)
|
|
|
|
|
|
|
Arcturus
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 319
|
|