m.indira
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #30 : Marzec 31, 2008, 21:26:26 » |
|
te co jednym maja przerwê 7 dni , i w ma³opolakach i w arabach , poœrodku jedna krzy¿ówka experymentalna Endos hol na xo po Autokracie ... oto ruda krzy¿ówka oraz córka Greya , której pyszczka nijak nie da³o sie zrobic bo sie chowa³a za mamê a samej z aparatem raczej trudno , jak dziewcze wstydliwe     ______________________________________________________________________________________________________________ Goha , moja stara , dosta³a powtórke z rozrywki , czyli Grey , m³oda czeka na grzanko i dawaj jedzie do Dreska ...
|
|
|
|
|
|
|
goha
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #31 : Kwiecień 01, 2008, 12:03:02 » |
|
no to super Âże Grey  bo mÂłoda fajna wyszÂła 
|
|
|
|
|
|
|
Wiwiana
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #32 : Kwiecień 01, 2008, 12:14:20 » |
|
WieÂści z pola walki - dziÂś ujrzaÂłam JEDNÂĄ malutkÂą kropelkĂŞ siary na JEDNYM cycku. Zadek caÂły w doÂłach, brzuch jeszcze niÂżej i jeszcze bardziej kanciasty niÂż byÂł. ZdjeĂŚ nie bĂŞdzie, bo panna brudas.  A w rudej Âźrebak chyba galopy ĂŚwiczyÂł, bo caÂłe brzuszysko (jeszcze maÂło znaczne, bo to pierwiastka) miotaÂło siĂŞ z boku na bok.
|
|
|
|
|
|
|
galopada
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #33 : Kwiecień 01, 2008, 12:38:07 » |
|
u nas jedna kobyla 14 dni po terminie ... chyba nie ma zamiaru sie zrebic :p
|
|
|
|
|
|
|
montana
Administrator
UÂżytkownik

|
 |
« Odpowiedz #34 : Kwiecień 01, 2008, 20:46:42 » |
|
u nas sprawa wyglÂąda dziÂś tak, a Âźrebaka nie widaĂŚ :/ tylko sie odkopuje maluch przy czyszczeniu mamy http://pl.youtube.com/watch?v=3qjRElAx0eoza to ja szklanke podstawiam i kumys produkuje ; ))))
|
|
|
|
|
|
|
Wiwiana
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #35 : Kwiecień 01, 2008, 20:51:41 » |
|
Ty idŸ i siedŸ nad koby³¹, bo to mo¿e ju¿...  Mojej siê tak la³o nad kilka godzin przed porodem.
|
|
|
|
|
|
|
m.indira
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #36 : Kwiecień 02, 2008, 07:04:09 » |
|
wiecie , matka tej kasztanki pierwszej po Endosie , potrafiÂła mlekiem laĂŚ kilka dni , caÂłe nogi miaÂła w cukierkowych glutach , potem najgorsze Âże te glutki z sierÂściuchÂą zlazÂły  , najgorsze jest to ze po Âżadnej kobyle juÂż nie widaĂŚ brzucha a ta pipka tydzieĂą juÂż po porodzie a bebech jakby miaÂła tam drugiego ...
|
|
|
|
|
|
|
montana
Administrator
UÂżytkownik

|
 |
« Odpowiedz #37 : Kwiecień 02, 2008, 07:24:24 » |
|
Wiwiana, noc mineÂła, dalej nic, leci w sumie juz kolejny dzien, choc wczoraj dopiero tak ciurkiem, ze mogÂłam naÂłapac ; ) ChÂłopaki juz kumysu przerobiĂŚ nie mogÂą ; )
Nogi caÂłe tez ma uchlapane tym mlekiem, ale jej czyszcze, na kopytach teÂż ma takÂą warstwe zaschnietÂą
Czekamy, dyzurujemy, kolejny dzieĂą nas zwodzi ( ale do teminu, to ma jeszcze duÂżo czasu w sumie).....
|
|
|
|
|
|
|
Wiwiana
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #38 : Kwiecień 02, 2008, 07:41:46 » |
|
Co za modele... Ja te¿ tych glutów nie czyœci³am, bo po tym Ÿrebakowi ³atwiej wêchem do cyca trafiÌ.  Przynajmniej odró¿ni ten koniec matki, gdzie jest g³owa, od tego z cyckiem. 
|
|
|
|
|
|
|
montana
Administrator
UÂżytkownik

|
 |
« Odpowiedz #39 : Kwiecień 02, 2008, 08:18:53 » |
|
czyszcze tylko szczotk¹, a nie myje wod¹, wiec ten zapach na pewno zostaje, nie ma obaw  A poza tym, obawiam sie, ze to jednak jeszcze potrwa :/, ze to wci¹¿ nie dziœ A na nogach bedzie nied³ugo ko¿uch centymetrowej gruboœci 
|
|
|
|
|
|
|
galopada
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #40 : Kwiecień 02, 2008, 19:11:57 » |
|
mala wyczekiwana  DziÂś nad ranem urodziÂł siĂŞ drugi tegoroczny Âźrebak - klaczka po ogierze Bekas (Basetla po SzaÂł xxoo / Divisior xx po Revlon Boy xx) od klaczy Draba (Dryssa po Edredon / PrzedÂświt XIII-4).  
|
|
|
|
|
|
|
goha
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #41 : Kwiecień 03, 2008, 10:08:05 » |
|
powtĂłrzĂŞ siĂŞ - cudeĂąko 
|
|
|
|
|
|
|
Wiwiana
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #42 : Kwiecień 03, 2008, 11:49:36 » |
|
Montana, jak sytuacja? Bo my juÂż  Wczoraj o 22.00 Gniada urodziÂła klaczkĂŞ po Eufracie. Ha, dziewczyna!! MaÂła jest gniada z gwiazdÂą. ZdjĂŞĂŚ brak, bo opiekuĂącza mamusia chciaÂła mnie dziÂś opierniczyĂŚ Âżywcem 
|
|
|
|
|
|
|
goha
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #43 : Kwiecień 03, 2008, 12:32:38 » |
|
po kasztanach teraz seria gniada  gratulujĂŞ i czekamy na zdjĂŞcia jak juÂż mamusia ochÂłonie 
|
|
|
|
|
|
|
montana
Administrator
UÂżytkownik

|
 |