ja nim kryÂłem w tym roku, ale nie wiem jeszcze czy coÂś z tego bĂŞdzie, bo w samej koĂącĂłwce czerwca udaÂło mi siĂŞ dopiero...
koĂą obdarzony bardzo dobrym ruchem w kÂłusie i galopie, trochĂŞ trudnym charakterem, w nowoczesnym (dla mnie zbyt nowoczesnym) typie angloarabskim
z zakÂładu pamiĂŞtam, Âże w skokach luzem byÂł maÂło uwaÂżny, pukaÂł w drÂągi, duÂżo lepiej pod jeÂźdÂźcem
du¿o bryka³, nie chcia³ wspó³pracowaÌ z jeŸdŸcem, nie mogli sobie z nim poradziÌ na pocz¹tku, teraz ju¿ jest podobno super pod tym wzglêdem, ostatnio poszed³a L-kê WKKW z krosem i parkurem na 0 punktów
na Âżywo robi na mnie duÂżo lepsze wraÂżenie niÂż na tych zdjĂŞciach, ma to coÂś, Âże Âłapie za oko
________________________________________________________________________________________________
W ruchu nie jest tak powalajÂący jak synowie Sebastiana, ale jest w porzÂądku.
moim zdaniem ruchowo w kÂłusie na poziomie Frazesa, lepszy niÂż Browar i Haracz, w galopie kasuje wszystkie "Sebastiany", przy tym poprawny i duÂżo urodziwszy, sÂłowem najciekawszy, obok Hindusa, ogier w Walewicach w tym sezonie