ar...?
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #15 : Sierpień 19, 2009, 20:05:45 » |
|
W kontekscie krycia klaczy xx warto pamietac, ze najslabsza strona tego ogiera jest jego charakter. I nie mowie tu nawet o trudnosci w obsludze. Ten ogier, przez swoj charakter, nie jest w stanie pokazac pod siodlem pelni swoich mozliwosci.
nieiwele go widujê, ale wydaje mi siê, ze pod tym wzglêdem znacznie siê pogorszy³ od ubieg³ego roku, na parkurze zapieniony, zdekoncentrowany, ciê¿ko o dobre wyniki nie wiem czy czasem czy za jego charakter nie odpowiada matka, widzia³am w Warszawie, jego 6-letni¹ pó³siostr¹ (po Top Gun), straszny z niej oszo³om, na parkurze przez przeszkody przelatywa³a niemal  a brzydka przy tym jak noc, ale to inna rzecz mogê zainteresowanym podes³aÌ zdjecia, ¿eby nei zaœmiecaÌ w¹tku
|
|
|
|
|
|
|
Iza90
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #16 : Sierpień 19, 2009, 20:33:15 » |
|
moÂżesz mi podesÂłaĂŚ ( mraczki@gmail.com)
|
|
|
|
|
|
|
ar...?
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #17 : Sierpień 19, 2009, 20:37:04 » |
|
wysÂłane
|
|
|
|
|
|
|
jasiek
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #18 : Sierpień 20, 2009, 09:54:55 » |
|
wieksze zasmiecanie bedzie z tego "i mi", "i ja tez poprosze" niz z samego wklejenia, a kazdy na zdjecie chetnie popatrzy
|
|
|
|
|
|
|
Lumi
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #19 : Sierpień 20, 2009, 09:58:46 » |
|
SÂłaby wynik Huzara to raczej brak formy, ostatni raz na zawodach startowaÂł w maju. Niestety to trochĂŞ zbyt maÂło + nieregularny trening i takie sÂą tego efekty. A Âźrebaki po nim bardzo obiecujÂące , Âładne gÂłowy , oczki takie w sam raz na wystawĂŞ do BiaÂłki, mam nadziejĂŞ, Âże jak dorosnÂą bĂŞdÂą nie tylko Âładne, ale i dzielne.
|
|
|
|
|
|
|
Doma
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #20 : Sierpień 20, 2009, 11:57:40 » |
|
DziĂŞki Jasiek za swojÂą wypowiedÂź, no Huzarowi ciĂŞÂżko siĂŞ oprzeĂŚ, ma ogier coÂś w sobie... a filmik na pewno wszyscy chĂŞtnie obejrzymy 
|
|
|
|
|
|
|
jasiek
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #21 : Sierpień 20, 2009, 11:58:21 » |
|
.. SÂłaby wynik Huzara to raczej brak formy, ostatni raz na zawodach startowaÂł w maju. Niestety to trochĂŞ zbyt maÂło + nieregularny trening i takie sÂą tego efekty. A Âźrebaki po nim bardzo obiecujÂące , Âładne gÂłowy , oczki takie w sam raz na wystawĂŞ do BiaÂłki, mam nadziejĂŞ, Âże jak dorosnÂą bĂŞdÂą nie tylko Âładne, ale i dzielne.
nie chodzilo mi nawet o wynik na tegorocznych MPMK, tylko ogolnie o jego nastawienie do pracy z jezdzcem, tak mi mowili jezdzcy z Boguslawic w Walewicach go chwala, ale wiadomo, sprzedaja nasienie jak ktos chce konia skoczka, to jest tez niedoceniany Horn, papierowo lepszy, lepszy charakter, tylko nie ma takiego ruchu DziĂŞki Jasiek za swojÂą wypowiedÂź, no Huzarowi ciĂŞÂżko siĂŞ oprzeĂŚ, ma ogier coÂś w sobie... a filmik na pewno wszyscy chĂŞtnie obejrzymy  no kary jest, z ladna glowa, swietnie sie rusza, to i oprzec sie trudno
|
|
|
|
|
|
|
Doma
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #22 : Sierpień 20, 2009, 12:07:37 » |
|
no a to wszystko skÂłada siĂŞ na "to coÂś"  a co do krycia klaczy xx, poÂżyjemy zobaczymy, specjalnie zostawiam Âźrebaka do co najmniej 3 roku Âżycia Âżeby zobaczyĂŚ jak siĂŞ rozwinie... na razie nie narzekam ani na kopyta, ani na charakter... a jak bĂŞdzie dalej z eksterierem, ruchem, z wartoÂściami uÂżytkowymi to zobaczymy...
|
|
|
|
|
|
|
ar...?
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #23 : Sierpień 20, 2009, 20:49:41 » |
|
w takim razie wstawiam zdjĂŞcia Huzarka o: Top Gun ur.2003     
|
|
|
|
|
|
|
jasiek
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #24 : Sierpień 20, 2009, 21:04:34 » |
|
nie jest brzydka ta klacz, g³ow¹ typowa TopGunka, trochê p³ytka, ta jak Huzar, a poza tym doœÌ konkretnie wygl¹da
a wiecie jak z kalibrem stoi matka Huzara - Huanita, bo nie kojarzĂŞ jej, a po Toledo te kobyÂłki raczej takie drobne i pÂłytkie byÂły
|
|
|
|
|
|
|
ogurek
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #25 : Sierpień 21, 2009, 20:31:01 » |
|
SÂłaby wynik Huzara to raczej brak formy, ostatni raz na zawodach startowaÂł w maju.
przepraszam, a BaborĂłwko 17-19 lipca?
|
|
|
|
|
|
|
Lumi
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #26 : Październik 29, 2009, 16:31:49 » |
|
Klaczki po Huzar, rocznik 2009 Hostessa od Hawanna po DzielÂżan xx  Dalia od Diagnoza po Emetyt  Lozanna od Loteria po DzielÂżan xx 
|
|
|
|
|
|
|
jasiek
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #27 : Październik 29, 2009, 17:55:20 » |
|
Podobaja mi sie bardzo te klaczki, szczegolnie dobre wrazenie robia od Dzielzanek. Bardzo fajnie maja szyje postawione na skosnych lopatkach, do tego piekne szlachetne glowki. Ta od Emetytki moze miec tendencje do wysokonoznosci, jak ojciec. Zobaczymy jeszcze jak sie beda ruszac...
|
|
|
|
|
|
|
ogurek
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #28 : Luty 04, 2010, 16:44:23 » |