Witam!
Ju¿ trochê tu jestem, wiêc wypada siê przedstawiæ... Przepraszam, ¿e dopiero teraz... Ale nie mog³am siê zdecydowaæ na zdjêcie...
Mam na imiê Agnieszka. Odk±d kupi³am moj± pierwsz± klacz przenios³am siê i zamieszka³am na wsi w gospodarstwie moich dziadków ko³o £odzi.
W³a¶ciwie moj± mi³o¶æ do koni odziedziczy³am po moich dziadkach- jeden z nich by³ nawet kowalem. Wiadome by³o wiêc od pocz±tku, ¿e jestem na nie skazana. Skoñczy³am studia zootechniczne o specjalno¶ci agroturystyka w Olsztynie. A po studiach ruszy³am na sta¿e m.in. do Walewic, a pó¼niej do Okrêgowego Zwi±zku Hodowców Koni w £odzi. Pod koniec sta¿u trafi³a mi siê okazja zakupienia mojego pierwszego konia i w ten sposób przenios³am siê na wie¶ i rozpoczê³am hodowlê koni ma³opolskich. A tak¿e jako instruktor prowadzê ma³± szkó³kê je¼dzieck±.
Pomimo starañ nie udaje siê mi i moim Panienkom (klacz±) zarobiæ na utrzymanie, dlatego rozpoczê³am prace w Mazowieckim Centrum Hodowli i Rozrodu Zwierz±t. Praca jest super, bo popo³udnia i weekendy mam dla moich koni...
A teraz moje fotki z moj± pierwsz± klacz±- jak mówi moja rodzina "Nasz± Ksiê¿niczk±"
A to ja z "siostrzyczkami"