ms_konik
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #90 : Kwiecień 04, 2008, 22:12:16 » |
|
Montana-dziĂŞki za zdjĂŞcia Barnaby. PowieÂźliÂśmy dzisiaj jednÂą dziewczynĂŞ do inseminacji do ÂŁÂącka! Mam nadziejĂŞ, Âże stanie na wysokoÂści zadania  ...dziewczyna rzecz jasna...
|
|
|
|
|
|
|
montana
Administrator
UÂżytkownik

|
 |
« Odpowiedz #91 : Kwiecień 08, 2008, 18:20:09 » |
|
to trzymam kciuki, powodzenia Barnaba teraz w Kalnikowie do pracy zatrudniony Doma Clasica, wiĂŞcej, wiĂŞcej !, a zwÂłaszcza Batmana ( znam pieknÂą klacz po nim ) Jaskier 1991 ( Saroyan xx - Jastarnia /Despekt ) hod. SK Prudnik http://www.allbreedpedigree.com/jaskier2    
|
|
|
|
|
|
|
axo
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #92 : Kwiecień 08, 2008, 19:11:06 » |
|
Barnaba teraz w Kalnikowie do pracy zatrudniony  Z Barnab¹ siê wczoraj w Kalnikowie widzia³am  I Dreska te¿ mia³am przyjemnoœÌ poznaÌ... Mo¿e siê za rok bêdê mog³a czymœ w w¹tku o Ÿrebakach pochwaliÌ... OdpukaÌ, ¿eby nie zapeszyÌ ;-)
|
|
|
|
"chcĂŞ sÂłoĂąca, wichru i tententu..."
|
|
|
montana
Administrator
UÂżytkownik

|
 |
« Odpowiedz #93 : Kwiecień 08, 2008, 19:13:13 » |
|
I jak sie miewa ?  dobrze, ze trafiÂł do stadniny, bo tam na punkcie, gdzie byÂł ostatnio, na wsi, to sie marnowaÂł Fiu, fiu, no to powodzenia ! super nie byÂłam nigdy w Kalnikowie, masz moze jakieÂś zdjĂŞcia stamtÂąd ?
|
|
|
|
|
|
|
axo
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #94 : Kwiecień 08, 2008, 19:48:03 » |
|
Nie dziĂŞkujĂŞ;) Z Kalnikowa niestety zdjĂŞĂŚ nie mam... Ale teÂż stajnia nie fotogeniczna  - budynki w typie poPGRowskim. Za to okolica piĂŞkna i na konie miÂło popatrzyĂŚ, moÂże nastĂŞpnym razem uda mi siĂŞ jakieÂś fotki zrobiĂŚ, to wklejĂŞ. A Barnaba juÂż siĂŞ zaczyna realizowaĂŚ
|
|
|
|
"chcĂŞ sÂłoĂąca, wichru i tententu..."
|
|
|
m.indira
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #95 : Kwiecień 08, 2008, 20:49:35 » |
|
ja te¿ , ja te¿ , BarnabowaÌ siê bêdê ... ju¿ siê Greyujê ... kurka wodna , fajnie ¿e trafi³ do Kalnikowa , i cena spok , wiêc trzeba korzystaÌ , w dodatku ¿e Greyki chcê nim dygn¹Ì ...
|
|
|
|
|
|
|
montana
Administrator
UÂżytkownik

|
 |
« Odpowiedz #96 : Kwiecień 13, 2008, 15:56:09 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
goha
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #97 : Kwiecień 13, 2008, 16:11:31 » |
|
ale zadowolony na pierwszym zdjĂŞciu 
|
|
|
|
|
|
|
montana
Administrator
UÂżytkownik

|
 |
« Odpowiedz #98 : Kwiecień 13, 2008, 22:16:20 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
ms_konik
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #99 : Kwiecień 13, 2008, 23:07:28 » |
|
Montana-a jak siĂŞ rusza ÂŁyk Szampana? ÂŁadniutki jest...
|
|
|
|
|
|
|
Wiwiana
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #100 : Kwiecień 14, 2008, 06:32:51 » |
|
Uch, jakie tÂłuste ogierzysko z tego siwego, szyja jak u lipicana.  Ale kopyta fuj...
|
|
|
|
|
|
|
montana
Administrator
UÂżytkownik

|
 |
« Odpowiedz #101 : Kwiecień 14, 2008, 09:33:17 » |
|
ruch £yka ? nic specjalnego, przeciêtny ani specjalnie obszerny, ani ³adny, bez polotu, bez zachwytu ale nie wiem czy powinnam go tak negatywnie oceniaÌ po 5 kó³kach na lon¿y, kiedy on rozgl¹da³ sie w ka¿d¹ strone, a ja patrzy³am na niego g³ównie przez aparat fotograficzny ; ) Mo¿e drzemie w nim jakiœ niezaprezentowany potencja³ Kopyta Siwego, nie s¹ jeszcze takie najgorsze, u £yka te¿ jest nieciekawie z tym, tylko mniej widaÌ na tych zdjêciach. A u Siwego absolutnie nie wynika to z zaniedbania, tylko niestety z braku fachowca, z braku kowali ( choÌ to pewnie ¿adne usprawiedliwienie ). Dobry kowal by³, ale wyjecha³ za granice pó³ roku temu..... Dunaj 1996 ( Szuan - Delicja/ Dolomit ) http://www.allbreedpedigree.com/dunaj9       
|
|
|
|
|
|
|
Wiwiana
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #102 : Kwiecień 14, 2008, 09:58:14 » |
|
Od jakiegoÂś czasu specjalnie zwracam uwagĂŞ na kopyta, a im wiĂŞcej widzĂŞ, tym bardziej jestem przeraÂżona ich stanem u niektĂłrych koni. JuÂż nie wiem co byÂłoby gorsze - zaniedbanie kopyt czy nieumiejĂŞtne struganie. Kondycja Dunaja teÂż taka wiĂŞcej opasowa - ten sam dzierÂżawca/wÂłaÂściciel?  JakoÂś nie Âłapie mnie za oko ten koĂą, ale Âładniejszy od Groma.
|
|
|
|
|
|
|
montana
Administrator
UÂżytkownik

|
 |
« Odpowiedz #103 : Kwiecień 14, 2008, 10:11:25 » |
|
tak, ten sam konie jak pÂączuszki w maÂśle Kopyt teÂż sie naogladaÂłam.... :/ pojade jeszcze tylko do Edena II i bĂŞdziemy mieĂŚ przeglÂąd maÂłopolskich ogierĂłw w MaÂłopolsce  a przynajmniej pod Krakowem nadal czekam na Wasze zdjĂŞcia ! Sisi 2002 ( Judym - Stefa )      
|
|
|
|
|
|
|
goha
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #104 : Kwiecień 14, 2008, 16:21:54 » |
|
no niespecjalnie siĂŞ te ogiery prezentujÂą przez tÂą ich kondycjĂŞ opasowÂą... a Sisi to co to takiego? 
|
|
|
|
|
|
|
|