Championat haha... xD. Dost±pi³am zaszczytu pokazania tam jednego konia
. A ile by³o zachodu z przygotowaniem koni... 6 klaczy, w tym kilka do k±pania, wszystkie ¼rebaki, ka¿dy wredny, nie jednego kopa dosta³am podczas przygotowañ
. Miejsce jest wspania³e, konie ¶wietne. Siedzia³am prawie ca³e wakacje, jako luzak. Bardzo du¿o roboty, bieganie od 8 do oko³o 21 dzieñ w dzieñ. W ka¿dym razie by³o warto. Wspaniali ludzie, fajna atmosfera. Za³apa³am siê nawet 3 razy na zawody w roli luzaka - eliminacje MPMK w Janowie Lubelskim (wcze¶niej wspomniana kl. Hortensja, mieli¶my te¿ og. Bejrut), SK ¯abno (kl. Birmanka, by³ te¿ wa³. Hermes), no i zawody w Tarce (g³ównie Evita, Tequilla, Hetmanka, klacze do championatu i pomoc innym luzakom). Niezapomniany tydzieñ przed zawodami - malowanie przeszkód, aj najwspanialsze przeszkody w lubelskim
! Wybieram siê tam w ten weekend, w odwiedziny
.
Jeszcze zdjêcia
Cudna, 3latka, taak, wsiadajcie dziewczyny, bo koñ potem pójdzie pod szkó³kê... NIGDY wiêcej rudego! Ka¿de rude ma nierówno pod sufitem :PP.
Energia
Groszek
. Sportowy kuc kolegi, 'ogier czo³owy' xD.
Hetia, szport horse :PP.
(od lewej: Kamil - instruktor na Masce, Hopa na Hetmance i ja na Hetii)
stêpowa³am tylko, dlatego takie króciutkie strzemiona ;p
Indonezja, kolejny 'guupi' koñ z przeznaczeniem pod szkó³kê, z zepsutym wspomaganiem kierownicy xD. Postrach dzieci, straszy³a zêbami i kopytami, a w gruncie rzeczy by³a ca³kowicie niegro¼na
. Moja ulubienica ^^.
Maska
Luzakujê sobie, zawody w Tarce.
przy rozprê¿alni, z moj± ¿onk±
z Tequill±, po starcie
z Evit±
Atomówki team xD. Czyli najbardziej zabiegane kobitki w Tarce xD. Kobiety 'pracuj±ce' ^^.
Stajenne maskotki
.
Klocu¶ ^^.
Nasze piêkne, wspania³e przeszkody, ¿e¶my siê namêczyli nad malowaniem! Ale s± piêkne
.
delfinki
pszczó³ki
wspania³y murek, który zosta³ rozwalony na treningu... nie ma to jak naje¿d¿aæ na stojak...
'birmanka'
dalmatyñczyk
I na koniec trochê samego obiektu
. Niestety niewiele mam tych zdjêæ.
wej¶cie do górnej stajni, nad ni± pokoje go¶cinne
górna stajnia
boksy zewnêtrzne
brama wjazdowa
plac treningowy
Hehe rozpisa³am siê... :PP