FORUM O KONIACH MA£OPOLSKICH
Kwiecieñ 04, 2025, 17:27:31 *
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strona g³ówna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj siê Rejestracja  
Strony: 1 [2] 3 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Stadnina koni ma³opolskich CHUTOR TARKA  (Przeczytany 36886 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
breakaway
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 265

« Odpowiedz #15 : Maj 05, 2009, 18:08:32 »

No w³a¶nie Birmankê zabrali ze szkó³ki, o ni± g³ównie chodzi³o. Poza tym kawa³ dobrej roboty Kamila z Energi±, skaka³ te¿ na Masce, która niestety potem co¶ kula³a, nie zna³am konkretnych powodów. O instruktorach s³ysza³am nie tylko od Eweliny . O Estradzie ju¿ siê wypowiada³am, Etiuda chodzi³a tylko pod Szefem, w roku szkolnym zaczê³a co¶ pod szkó³k± chodziæ, a Birmankê ze szkó³ki wyci±gnê³a Ewelina. Teraz koby³a znów w szkó³ce, zmieniaj± siê instruktorzy, zmieniaj± siê konie szkó³kowe i chodz±ce jakie¶tam zawody.
breakaway
U¿ytkownik

« Odpowiedz #16 : Maj 05, 2009, 20:19:10 »

A tak przy okazji, nieco opó¼nione, ale zdjêcia z tegorocznego Hubertusa .

I dzieñ po:
Robert i Groszek

Ja i Cudna

Jakie¶ z wybiegów

I nasza sesja pohubertusowa
Ja i Hortensja

Ania i Czeremha

I jeszcze jakie¶ z wcze¶niejszego weekendu:

Pozdrawiam
oobe
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 12

« Odpowiedz #17 : Maj 07, 2009, 17:34:24 »

Z tego co wiem Ewelina nie pracuje i zepsuła parę koni w tym i Birmankę. Jak to ktoś powiedział "nie każda kobieta ma lekką rękę..."
Dla początkujących Tarkowi instruktorzy jak i konie są ok bardziej zaawansowanym radze poszukać innej stajni.
Pozdrawiam
Marko
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 104

« Odpowiedz #18 : Maj 07, 2009, 19:22:04 »

Z tego co wiem Ewelina nie pracuje i zepsu³a parê koni w tym i Birmankê. Jak to kto¶ powiedzia³ "nie ka¿da kobieta ma lekk± rêkê..."
Smutny nie ma lekkiej rêki, to ma³o powiedziane, po prostu zaje¿d¿a konie na pysku na maksa i koñcz± na hakamore 

Je¶li zajmujesz siê koñmi – MY¦L CZ£OWIEKU TO NIE BOLI
breakaway
U¿ytkownik

« Odpowiedz #19 : Maj 07, 2009, 19:56:51 »

Owszem, Ewelina ju¿ nie pracuje. Jaki¶ czas by³a tam Nina Kwieciñska, ale dosta³a lepsz± propozycjê w Kazimierzu i wróci³a tam. Z tego co wiem, teraz przysz³a nowa instruktorka, równie¿ o imieniu Ewelina . Nie chcê wypowiadaæ siê na temat jazdy Eweliny P, bo sama nie mam takich umiejêtno¶ci i nie potrafiê oceniaæ takich rzeczy, zw³aszcza, ¿e na 'jej' koniach g³ównie tylko stêpowa³am. Je¼dzi³am trochê na Hortensji, na której ona startowa³a i nie wydaje siê, ¿eby j± zajecha³a, czy popsu³a. Na Birmance je¼dzi³am trochê w wakacje i fajnie chodzi³a, Hetia tak samo, choæ teraz s³ysza³am, ¿e niez³e cyrki z ni± maj± (ale z tego co i inni instruktorzy mówili, ona jest specyficzna i nie koniecznie musi to byæ wina Eweliny). Pod koniec wakacji wziê³a te¿ Mafiê, która pod ni± bardzo fajnie chodzi³a, porównuj±c z tym, co by³o kiedy¶ - zero sterowno¶ci. Sama mia³am okazjê na niej je¼dziæ, nawet co¶ skoczyæ, dlatego wiem o czym mówiê . Birmanka powróci³a do szkó³ki, na Hetii je¼dzi³a Ania Sz., w³a¶nie ona mia³a z ni± niez³e przeboje (spad³a w koñcu porz±dniej i ma jakie¶ problemy z nog±). Hortensja chodzi³a tereny pod bardziej zaawansowanymi, a Mafiê sprzedali.
oobe
U¿ytkownik

« Odpowiedz #20 : Maj 07, 2009, 20:32:32 »

ja ju¿ powiedzia³am swoje;]

kiedy zaczniesz je¼dziæ zaczniesz szukaæ innej stajni albo lepszego trenera
narazie jak widzê je¼dzisz rekreacyjnie je¿eli my¶lisz o wiêkszym sporcie znajd¼ sobie dobrego trenera
breakaway
U¿ytkownik

« Odpowiedz #21 : Maj 07, 2009, 20:42:34 »

Nie mam aspiracji sportowych, je¿d¿ê dla przyjemno¶ci . Ale w temacie nie chodzi³o raczej o moje upodobania je¼dzieckie .
oobe
U¿ytkownik

« Odpowiedz #22 : Maj 07, 2009, 20:52:54 »

no wiêc jak ju¿ mówi³am powiedzia³am swoje;]
ble_ble
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 2

« Odpowiedz #23 : Maj 08, 2009, 14:45:21 »

Znam t± stajniê od samego pocz±tku jej istnienia, je¼dzi³am ze wszystkimi instruktorami, którzy tam pracowali, doskonale znam atmosferê tej stajni i jej sytuacjê i je¿eli nie wiecie co siê faktycznie tam dzia³o, to nie pier****** g³upot i nie oczerniajcie tych, którzy s± bez winy!!! Skoro co¶ Wam wtedy nie pasowa³o, to trzeba by³o to wtedy powiedzieæ, a nie po roku! Co Wy jeste¶cie, dzieci z przedszkola?? Trochê powagi, ludzie!!!
breakaway
U¿ytkownik

« Odpowiedz #24 : Maj 08, 2009, 15:37:41 »

ble_ble w te wakacje te¿ by³a¶?
ble_ble
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 2

« Odpowiedz #25 : Maj 08, 2009, 17:43:33 »

Nie, ale instruktorzy stre¶cili mi wszystko, co siê wtedy dzia³o. A czemu pytasz?
breakaway
U¿ytkownik

« Odpowiedz #26 : Maj 08, 2009, 17:44:33 »

Tak tylko z ciekawo¶ci, bo my¶la³am, ¿e mo¿e bêdê kojarzyæ . Siedzia³am jakie¶ 1.5 miesi±ca tam w te wakacje, pocz±tkowo na obozie, a potem luzakowa³am Ewelinie, dlatego pytam .
oobe
U¿ytkownik

« Odpowiedz #27 : Maj 23, 2009, 12:31:21 »

Jutro w tarce odbêd± siê zawody towarzyskie
zaczynaj± siê o 14
breakaway
U¿ytkownik

« Odpowiedz #28 : Maj 24, 2009, 16:32:31 »

A ostatnio jako¶ te¿ przypadkiem nie by³o? Kilka tygodni temu, nie pamiêtam dok³adnie ;p.
oobe
U¿ytkownik

« Odpowiedz #29 : Maj 25, 2009, 18:06:49 »

co miesi±c s± organizowane zawody towarzyskie
nastêpne bêd± 28 czerwca
Ludzie przyje¿d¿ajcie to dobry trening dla koni!!
Strony: 1 [2] 3 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: