Championat haha... xD. DostÂąpiÂłam zaszczytu pokazania tam jednego konia

. A ile byÂło zachodu z przygotowaniem koni... 6 klaczy, w tym kilka do kÂąpania, wszystkie Âźrebaki, kaÂżdy wredny, nie jednego kopa dostaÂłam podczas przygotowaĂą

. Miejsce jest wspania³e, konie œwietne. Siedzia³am prawie ca³e wakacje, jako luzak. Bardzo du¿o roboty, bieganie od 8 do oko³o 21 dzieù w dzieù. W ka¿dym razie by³o warto. Wspaniali ludzie, fajna atmosfera. Za³apa³am siê nawet 3 razy na zawody w roli luzaka - eliminacje MPMK w Janowie Lubelskim (wczeœniej wspomniana kl. Hortensja, mieliœmy te¿ og. Bejrut), SK ¯abno (kl. Birmanka, by³ te¿ wa³. Hermes), no i zawody w Tarce (g³ównie Evita, Tequilla, Hetmanka, klacze do championatu i pomoc innym luzakom). Niezapomniany tydzieù przed zawodami - malowanie przeszkód, aj najwspanialsze przeszkody w lubelskim

! Wybieram siĂŞ tam w ten weekend, w odwiedziny

.
Jeszcze zdjĂŞcia

Cudna, 3latka, taak, wsiadajcie dziewczyny, bo koù potem pójdzie pod szkó³kê... NIGDY wiêcej rudego! Ka¿de rude ma nierówno pod sufitem :PP.

Energia

Groszek

. Sportowy kuc kolegi, 'ogier czoÂłowy' xD.

Hetia, szport horse :PP.

(od lewej: Kamil - instruktor na Masce, Hopa na Hetmance i ja na Hetii)

stĂŞpowaÂłam tylko, dlatego takie krĂłciutkie strzemiona ;p

Indonezja, kolejny 'guupi' koù z przeznaczeniem pod szkó³kê, z zepsutym wspomaganiem kierownicy xD. Postrach dzieci, straszy³a zêbami i kopytami, a w gruncie rzeczy by³a ca³kowicie niegroŸna

. Moja ulubienica ^^.

Maska

LuzakujĂŞ sobie, zawody w Tarce.

przy rozprĂŞÂżalni, z mojÂą ÂżonkÂą

z TequillÂą, po starcie

z EvitÂą
AtomĂłwki team xD. Czyli najbardziej zabiegane kobitki w Tarce xD. Kobiety 'pracujÂące' ^^.

Stajenne maskotki

.

KlocuÂś ^^.

Nasze piĂŞkne, wspaniaÂłe przeszkody, ÂżeÂśmy siĂŞ namĂŞczyli nad malowaniem! Ale sÂą piĂŞkne

.

delfinki

pszczó³ki

wspaniaÂły murek, ktĂłry zostaÂł rozwalony na treningu... nie ma to jak najeÂżdÂżaĂŚ na stojak...

'birmanka'

dalmatyĂączyk
I na koniec trochĂŞ samego obiektu

. Niestety niewiele mam tych zdjĂŞĂŚ.

wejÂście do gĂłrnej stajni, nad niÂą pokoje goÂścinne

gĂłrna stajnia

boksy zewnĂŞtrzne

brama wjazdowa

plac treningowy
Hehe rozpisaÂłam siĂŞ... :PP