Gromowa
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 114
|
|
« : Wrzesieñ 13, 2008, 16:02:02 » |
|
Macie jakie¶ konie innej rasy ni¿ m³p? Opiszcie je!
|
|
|
|
|
|
|
montana
Administrator
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 1575
|
|
« Odpowiedz #1 : Wrzesieñ 13, 2008, 16:25:31 » |
|
my, poza ma³opolakami, mamy klacz wielkopolsk± i jej trakeñskiego synka ale tak sie wtopi³y w stado, ze ma³o kto sie orientuje ze ta klacz jest innej rasy niz pozosta³e odstaj± tylko ma¶ci±, s± siwe : )
|
|
|
|
|
|
|
Iza90
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 718
|
|
« Odpowiedz #2 : Wrzesieñ 13, 2008, 16:43:58 » |
|
U mnie s± 3 folblutki.
|
|
|
|
|
|
|
Wiwiana
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 242
|
|
« Odpowiedz #3 : Wrzesieñ 13, 2008, 17:11:07 » |
|
Posiadam 2 felinki, matkê z córk±, ale co¶ tam tego ma³opolaka w nich jest - jedna jest wnuczk±, a druga prawnuczk± og. Inbred (Irus - Henreza po Handan). Kiedy¶ bêdê mia³a ma³opolaka, na pewno Jak znajdê takiego, w którym siê zakocham
|
|
|
|
|
|
|
Lumi
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 754
|
|
« Odpowiedz #4 : Wrzesieñ 17, 2008, 14:44:58 » |
|
wa³ach Tango, 1998 , sp , hodowli SK Racot, matka Tanecznica, ojciec Caleto's Son http://hippoland-pl.com/Gajewniki_18_maja_2008.htmli klacz Helvetia sp, 2004, mojej hodowli po Corde hol., matka Hellada xo po Czynel xx, w tym roku rozpoczê³a starty w konkurencji skoków
|
|
|
|
|
|
|
emi
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 108
|
|
« Odpowiedz #5 : Wrzesieñ 17, 2008, 15:29:47 » |
|
kucyk nn masc kara imie szafir usposobienie dziwne uwielbia patrzec jak konie uciekaja gdy je wypusci ogr arabski bard masc ciiemnogniada usposobienie hmmm patrzy na wszystkich z politowaniem
|
|
|
|
|
|
|
Gromowa
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #6 : Wrzesieñ 17, 2008, 15:51:10 » |
|
Ja nied³ugo bêdê mia³a w pensjonacie klacz wielkopolsk±. tyle tylko, ze nasz pensjonat bêdzie polega³ na tym, ¿e w³a¶ciciel op³aca koszty utrzymania, a ja bêdê na niej je¼dziæ i ogólnie ja u¿ytkowaæ jak w³asn±. Ma na imiê Barwna i jest piêkna. Jest ma¶ci gniado-srokatej i ma genialne usposobienie. Pod siod³em zazwyczaj spokojna, ale w terenie czy na uje¿d¿alni po sporej przerwie potrafi daæ czadu! Ze wzglêdów zdrowotnych i wieku oszczêdnie je¿d¿ona (obecnie prawie wcale, bo mam gips na nadgarstku). Chêtnie wspó³pracuje i jak kto¶ (ja ) w³o¿y w prace z ni± serce odwdziêcza siê tym samym. Nied³ugo wraz z Gromem przyjedzie do mojej stajni.
|
|
|
|
|
|
|
ar...?
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 2362
|
|
« Odpowiedz #7 : Wrzesieñ 21, 2008, 21:45:49 » |
|
ja mam dwie klacze wlkp (czê¶ciowo trakeñskie) matka i córka, ta pierwsza wygl±da jak ¶l±zaczka, ale za typ ma i tak nie¶miertelne 14 ] z wielkim bebolem ci±¿owym córcia
|
|
|
|
|
|
|
Drapik
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 446
|
|
« Odpowiedz #8 : Wrzesieñ 22, 2008, 11:00:24 » |
|
ja zdradzi³am rasê m³p, na chwilê obecn± na w³asno¶æ nie posiadam nic- ale jak tu posiadaæ jak siê ma ch³opa co dowodzi ponad 50ma kundlami sp i wlkp;)zapraszamy do stadniny sk±d pochodzi Tango:) a je¿d¿ê na wlkp z Rzecznej wa³. Drapacz po Gordonie:) na szczê¶cie nie jest typowym wlkp i ma malusieñk± g³ówkê z lekkim szczupaczkiem:) obiecujê, ¿e po obronie zakupiê znów jak±¶ kwartetkê
|
|
|
|
|
|
|
Gromowa
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #9 : Wrzesieñ 22, 2008, 14:56:39 » |
|
ar...? ¦liczne kasztanowate maleñstwo!
|
|
|
|
|
|
|
Doma
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 441
|
|
« Odpowiedz #10 : Wrzesieñ 22, 2008, 15:13:29 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
montana
Administrator
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #11 : Wrzesieñ 25, 2008, 15:45:04 » |
|
nasza siwa wlkp z poprzednim i z aktualnym ¼rebakiem : )
|
|
|
|
|
|
|
Gromowa
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #12 : Wrzesieñ 25, 2008, 18:45:22 » |
|
Widzê, ¿e wielkopolaki wiod± tu prym . Piêkne folblutki (szczególnie ta pierwsza). Montana, ¶liczna (bo siwa ) jest ta Twoja wielka, tylko tak jako¶ masywnie na tych fotach wysz³a...
|
|
|
|
|
|
|
korsarz
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 192
|
|
« Odpowiedz #13 : Wrzesieñ 26, 2008, 15:40:51 » |
|
A kryjesz Montano ma³oplakami swoj± klacz?CZy inne ogiery te¼ wchodz± w grê?
|
|
|
|
|
|
|
montana
Administrator
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #14 : Wrzesieñ 26, 2008, 15:50:41 » |
|
nie, absolutnie, klacz wlkp jest kryta w czysto¶ci rasy, tak wiêc jak najbardziej ogiery inne ni¿ m³p wchodz± w grê, urodzi³a nam klaczke opisan± jako wlkp i ogierka trk,
Gromowa, masywnie ? no tym mnie zaskoczy³a¶ : ) ale mo¿e faktycznie tak wysz³a
|
|
|
|
|
|
|
|