Kawusia
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 129
|
|
« Odpowiedz #45 : Pa¼dziernik 16, 2008, 13:52:13 » |
|
Dopiero znalaz³am ten tema, ale lepiej pó¼no.... Wreszcie gdzie¶ z rudzielcami pasujemy . Moje dwie wlkp (matka i córcia): KAWUSIA 2003 (Maks-Kantata/Sterowiec xx) KAFFE VANILIA 2007 (Vijoklis oo-Kawusia/Maks) i na deser wiekowa arabka: ANATOLIA 1985 (Banat-Angola/Palas)
|
|
|
|
|
|
|
Arcturus
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 319
|
|
« Odpowiedz #46 : Pa¼dziernik 16, 2008, 16:12:13 » |
|
Na poczatku zwykle tak, jazda przy ulicy , w wiosce musi byc na smyczy , psy sa tez do tego przyuczane . A potem to juz hulaj dusza . Psy super pracuja sobie z koniem , uwazaja na niego , obserwuja jego reakcje , fajnie sie to oglada z siodla .
|
|
|
|
|
|
|
korsarz
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 192
|
|
« Odpowiedz #47 : Pa¼dziernik 16, 2008, 16:48:39 » |
|
Piekna ma¶æ,ale dlaczego takie chudzinki?
|
|
|
|
|
|
|
Kawusia
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #48 : Pa¼dziernik 16, 2008, 16:54:22 » |
|
W Kawie i Vañce to ja nijak chudzinki nie widzê, Tola faktycznie powinna siê porawiæ ale jest jeszcze u obcych i dopiero jak wróci do domu (w t± niedzielê) to siê za ni± wezmê, dochodzi u niej te¿ wiek...
|
|
|
|
|
|
|
korsarz
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #49 : Pa¼dziernik 16, 2008, 17:04:03 » |
|
Masz racje.kawusia wygl±da bardzo dobrze.A Vanillia jeszcze m³oda zd±¿y przytyæ.Ma¶æ piêkna.Szczególnie podoba mi siê tak jak u Kawusi...
|
|
|
|
|
|
|
Kawusia
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #50 : Pa¼dziernik 16, 2008, 17:08:58 » |
|
No, ma³a mog³a by byæ ciemniejsza, jak matka, ale najwa¿niejsze ¿e zdrowa i prawid³owa. Nie chê jej za bardzo pa¶æ ¿eby nóg nie obci±¿aæ, dla m³odego konia to niebezpieczne a jeszcze zd±¿y nabraæ masy . Anatolia to bêdzie wywanie, mam nadziejê ¿e da siê doprowadziæ babciê do zadawalaj±cej kondycji bez perturbacji trawiennych..
|
|
|
|
|
|
|
Doma
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 441
|
|
« Odpowiedz #51 : Pa¼dziernik 17, 2008, 09:23:06 » |
|
ja tam do hodowli chartów widzê folbluty
|
|
|
|
|
|
|
Arcturus
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #52 : Pa¼dziernik 17, 2008, 10:51:57 » |
|
Absolutnie nie , no chyba ze ktos ma angielskie greyhoundy . ___________________________________________________________ A tu dowod : Zreszta akurat Brandt z uporem maniaka malowal te same 4 psy , wszystkie to charty polskie ,a konie raczej nie folbluty
|
|
|
|
|
|
|
Drapik
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 446
|
|
« Odpowiedz #53 : Pa¼dziernik 18, 2008, 18:36:20 » |
|
Kawusia czy Twoje izabelki maj± co¶ wspólnego z Racotem, bo Sterowiec jest czêstym przodkiem u koni w tej stadninie:)
|
|
|
|
|
|
|
Kawusia
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #54 : Pa¼dziernik 19, 2008, 17:43:28 » |
|
Matka Kawy to racocka koby³a. Jako m³oda klacz mia³a wypadek i co¶ sobie zrobi³a z ³opatk±, tak trafi³a do hodowcy u którego siê urodzi³a Kawa.
|
|
|
|
|
|
|
Drapik
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 446
|
|
« Odpowiedz #55 : Pa¼dziernik 19, 2008, 17:54:36 » |
|
ha! dobrego nosa mia³am:) w Racocie niestety nic izabelowatego i srokatego ju¿ nie ma:( mo¿e uda mi siê za tydzieñ znale¼c jak±¶ krewn± Kawy:)
|
|
|
|
|
|
|
Kawusia
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #56 : Pa¼dziernik 19, 2008, 18:13:49 » |
|
Fajnie by by³o . Ale matka Kawusi to by³a ciemna kasztanka, po prostu wierna kopia Sterowca, nawet odmiany identyczne . To ojciec-Maks (po Marat) doda³ kolorku mojej rudej (a raczej odj±³ ).
|
|
|
|
|
|
|
Doma
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 441
|
|
« Odpowiedz #57 : Pa¼dziernik 20, 2008, 18:37:49 » |
|
Arcturus Brandt swoje, a ja swoje, mnie tam siê charty kojarz± najbardziej z wy¶cigami, tak jak xx, i budow± z reszta dla mnie s± najbardziej zbli¿one (chyba pad³am na g³owê ¿eby porównywaæ konia do psa, ale jak patrzê na te konie na S³u¿ewcu to czasem bardziej charty przypominaj±)
|
|
|
|
|
|
|
Arcturus
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #58 : Pa¼dziernik 20, 2008, 19:16:27 » |
|
He, he dla mnie chart , to step az po horyzont i wolnosc w biegu , tu chart i kon to prawie to samo. A wogole obraza , chart to nie pies, to chart . Wyscigi to tylko taka namiastka wolnosci . Biedne sa te psy . _______________________________________________________________________ A to tak na deser
|
|
|
|
|
|
|
Wachmistrz
U¿ytkownik
|
|