amazonka80
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 500
|
|
« Odpowiedz #30 : Styczeñ 21, 2009, 10:17:55 » |
|
Montana... Ja nie mam jej zdjêæ... Zreszt± ju¿ w 2004 roku jej chyba nie by³o w SK. Ale proponuje Ci, ¿eby¶ zadzwoni³a do SK Walewic i poprosi³a o rozmowê z p.Pietraszewskim (on mo¿e ma jakie¶ zdjêcia Haitanki- klacz zas³u¿ona, wiêc mo¿e jakie¶ zdjêcia maja). Je¶li idzie o klacz Leila to nie s³ysza³am nic o niej, a w czasach kiedy by³am tam nawet nie spotka³am siê z jej potomstwem.
|
|
|
|
|
|
|
Lumi
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 754
|
|
« Odpowiedz #31 : Styczeñ 21, 2009, 11:28:29 » |
|
Proszê siê nie nabijaæ z Browara On sam jest bardzo dobrym koniem skokowym a jego potomstwo zapowiada siê te¿ super. Mam klaczkê po nim i to co ona wyprawia w korytarzu i poza wybiegami ........A poza tym osobi¶cie lubiê konie "malowane". Wed³ug mnie ogier zupe³nie niedoceniany, owszem partnerkê musi mieæ ¶liczn±, ¿eby co¶ z tego wysz³o, ale przecie¿ takich nam nie brakuje......
|
|
|
|
|
|
|
amazonka80
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #32 : Styczeñ 21, 2009, 13:16:38 » |
|
Lumi... Nie nabijam siê z Browara... Ale ka¿dy uwa¿a, ¿e to jego najwiêksza wada, któr± przenosi na potomstwo... Na szczê¶cie ma piêknie malowany pysk. Znam tego ogiera bardzo dobrze. Wiem te¿, ¿e pomimo tej jednej wady ma du¿o plusów- by³ najlepszy w swoim roczniku na zak³adzie treningowym, ma ¶wietny charakter, bardzo dobrze wspó³pracuje z je¼d¼cem i wiele tych cech przekazuje na potomstwo...Hossa (o której ju¿ wcze¶niej pisa³am). Tak jak ty uwa¿am,¿e na jego nieszczê¶cie jest ma³o u¿ywany w hodowli nawet w swojej macierzystej stadninie. Ale tak samo sprawa tyczy siê Diabe³ka, który te¿ nie zosta³ doceniony, a teraz jest za pó¼no. Zobaczymy teraz na ZT, potomstwo którego ogiera bêdzie lepsze (tylko szkoda, ¿e browar bêdzie mia³ jedn± córkê).
|
|
|
|
|
|
|
Idril
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 49
|
|
« Odpowiedz #33 : Styczeñ 26, 2009, 13:47:44 » |
|
Mam do was pytanko, zamierzam wybraæ siê nareszcie do Walewic (jestem z £odzi a jeszcze tam nie by³am ) ale nie wiem w³asnie, czy mogê tak poprostu przyjechaæ i obejrzeæ stadnine (np w Janowie z tego co wiem tylko z przewodnikiem) czy mo¿e mam zadzwoniæ czy poinformowaæ kogo¶? Wy siê napewno bardziej orientujecie.
|
|
|
|
|
|
|
Lumi
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 754
|
|
« Odpowiedz #34 : Styczeñ 26, 2009, 14:57:03 » |
|
Najlepiej umówiæ siê z hodowc± Pani± Ani± Piêt±, telefon na stronie
|
|
|
|
|
|
|
Idril
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 49
|
|
« Odpowiedz #35 : Styczeñ 26, 2009, 21:42:02 » |
|
ok, dziêkuje slicznie
|
|
|
|
|
|
|
Thilnen
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 1
|
|
« Odpowiedz #36 : Maj 12, 2009, 19:51:58 » |
|
Hej! Wybieram siê w przysz³ym tygodniu z wizyt± do Walewic, ¿eby obejrzeæ konie, które maj± na sprzeda¿ - nie wiem czy wdzieli¶cie ale ceny s± ca³kiem przystêpne. St±d pytanko do Was - wiecie co¶ o tych koniach, jakie¶ warto/nie warto kupiæ? Co wzi±æ pod uwagê? Mo¿e byæ na PW. Interesuj± mnie g³ównie m³ode konie, tak 3-7 lat.
|
|
|
|
|
|
|
amazonka80
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #37 : Pa¼dziernik 30, 2009, 20:47:45 » |
|
Zaczynam wrzucaæ fotki.... Wiosenny Przegl±d Hodowlany w SK Walewice- 27 maja 2009 ________________________________________________________ Ogiery: Ja¶min Huzar Herb Browar Haracz Horn Zdjêæ z Kter i z Przês³awic gdzie stoj± odsadki, roczniaki i dwulatki nie mam, bo strasznie pada³o !
|
|
|
|
|
|
|
amazonka80
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #38 : Pa¼dziernik 30, 2009, 21:56:23 » |
|
Pó¼niej lub jutro zamieszczê klacze ze ¼rebakami!!
|
|
|
|
|
|
|
amazonka80
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #39 : Pa¼dziernik 31, 2009, 20:51:22 » |
|
HUBA m³p Top Gun xo - Hauwa m / Galeon oo urodzona 22.02.2005 zajê³a 25 miejsce na ZT w Bogus³awicach (2.03-30.04.2008) Z klaczk± po ogierze Drop hod. SK Janów Podlaski Lira m³p Dziel¿an xx - Lanka m / Elsing oo (ca³a córka Dziel¿ana xx) urodzona 21.03.2004 zajê³a 26 miejsce na ZT w Bogus³awicach (2.01-1.04.2008) Z ogierkiem po Diabe³ek hod. SK Walewice
|
|
|
|
|
|
|
amazonka80
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #40 : Pa¼dziernik 31, 2009, 21:17:34 » |
|
Kilka kolejnych zdjêæ Daibe³ka od Liry... Co o nim my¶licie? Wogóle ¶miesznie by³o, bo wychodzi³ co chwile z inn± klacz± i bardzo chcia³ siê komisji zaprezentowaæ!!! Na tym zdjêciu jest z ogierkiem od La Scala po Drop Hawana m³p po Dziel¿an xx od Hauwa po Galeon oo urodzona w 2003 r Z klaczk± po Huzar SK Walewice
|
|
|
|
|
|
|
amazonka80
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #41 : Pa¼dziernik 31, 2009, 21:53:56 » |
|
Mam dylemat sporo mam zdjêæ... ale na niektórych ¼rebiê wysz³o lepiej na innych klacz...
A mi sie koñczy limit na fotosiku... Podajcie jak±¶ inn± stronkê, na która mo¿na wgrywaæ zdjêcia?
|
|
|
|
|
|
|
montana
Administrator
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 1575
|
|
« Odpowiedz #42 : Pa¼dziernik 31, 2009, 22:01:39 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
AleksandraAlicja
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 129
|
|
« Odpowiedz #43 : Pa¼dziernik 31, 2009, 22:04:52 » |
|
Ja polecam Picasaweb- ³±cznie z programem do obróbki zdjêæ, który, choæ za darmo, jest jednym z lepszych. Picasaweb jest w ofercie googla.
|
|
|
|
|
|
|
amazonka80
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #44 : Pa¼dziernik 31, 2009, 22:09:03 » |
|
Gardenia m³p po Elsing oo od Gama/ Judex xx urodzona 1995 Piêkna klacz z temperamentem araba... Ale bardzo m±dra i inteligentna... Z ogierkiem po Huzar
|
|
|
|
|
|
|
|