FORUM O KONIACH MA£OPOLSKICH
Grudzieñ 17, 2024, 20:27:29 *
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strona g³ówna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj siê Rejestracja  
Strony: 1 [2] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Aukcja i Premiowanie w Ku¼ni Nowowiejskiej  (Przeczytany 9213 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
montana
Administrator
U¿ytkownik
*
Wiadomo¶ci: 1575

« Odpowiedz #15 : Pa¼dziernik 24, 2008, 12:53:01 »

hehe, dosz³o do szanta¿u emocjonalnego !
Lumi ma ju¿ gotowe konie, ar...? i Kawusia juz naszykowa³y aparaty,
jasiek, teraz wszystko w Twoich rêkach ! 
amazonka80
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 500

« Odpowiedz #16 : Pa¼dziernik 24, 2008, 23:11:31 »

Lumi... Pyta³a¶ czy kto¶ nie ma wolnego miejsca. Dzi¶ dzwoni³a Kasia z naszego zwi±zku, ¿e ma dla mnie miejsce. Poniewa¿ nie mogê jechaæ, przekaza³am jej informacjê, ¿e szukasz transportu dla swojego 3 konika Mam nadzieje, ¿e siê do Ciebie dodzwoni³a... i zabierzesz na Premiowanie ca³± czwórkê.
ar...?
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 2362

« Odpowiedz #17 : Pa¼dziernik 26, 2008, 18:25:10 »

ja mia³am byæ jeszcze w pi±tek do 17, a potem okaza³o siê ¿e siê nie uda gdy¿ poniewa¿ pan mechanik z samochodem siê nie wyrobi³, a na koniu jechaæ nie bêdê 
amazonka80
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 500

« Odpowiedz #18 : Pa¼dziernik 27, 2008, 21:36:58 »

Od dziewczyn z OZHK w £odzi dowiedzia³am siê, ¿e by³a to katastrofa... by³o 9 koni od nas ze zwi±zku. A na aukcji nic nie sprzedano...
Kawusia
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 129

« Odpowiedz #19 : Pa¼dziernik 28, 2008, 09:15:29 »

Ja sie te¿ rozczarowa³am, z rocznika 2007 by³a tylko jedna klaczka (mog³am zabraæ Vaniê ). Do aukcji nie zosta³am, zdjêæ troche zrobi³am, jako¶æ to inna bajka, ale mi siad³o USB w kompie i nie mam jak zrzuciæ na razie (ledwo neostrada siê za³±cza po d³u¿szym wahaniu). W ka¿dym razie to Pani Kierownik z W-wy da³a odczuæ ¿e tew ¼rebaki to tak przy okazji a g³ównie to chodzi o aukcjê "...premiowanie to tak z pó³ godzinki a pó¼niej ju¿ pokazujemy konie na aukcjê...", ludzie siê postarali, naszykowli maluchy a tu "pó³ godzinki" i od widzenia-w efekcie trwa³o ³u¿ej ale samo podej¶cie daje do myslenia...
Lumi
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 754

« Odpowiedz #20 : Pa¼dziernik 30, 2008, 12:09:11 »

Na ¶wiecie koni ukaza³a siê du¿a galeria z premiowania ¼rebi±t w Ku¼ni. By³am tam osobi¶cie i wydaje mi siê , ¿e by³am na dwóch ró¿nych imprezach. Co¶ mi siê wydaje, ¿e premiowanie ¼rebi±t z Mazowsza by³o innego dnia ( niedziela ?  ) bo ja nie pamiêtam tam tylu maluchów przy matkach  Szok, mo¿e kto¶ z Was co¶ wie na ten temat
montana
Administrator
U¿ytkownik
*

« Odpowiedz #21 : Pa¼dziernik 30, 2008, 14:10:53 »

podobno w³asnie tak, sobota konie z ³ódzkiego, niedziela z mazowsza, ar...? mi co¶ takiego wspominala, dzien wczesniej dos³ownie

Do niczego ta organizacja ! ! !
Czy to znaczy, ze tegoroczne zrebaki te¿ mog³y jechac na to premiowanie a nie tylko m³odzie¿ 2007 i 2006 ?
Heh, jakbym wiedzia³a, ze sysaki czy odsadki mog± jechaæ to nie wiem czy nie zapakowa³abym naszych.....
Czy moze te ¼rebaki to na aukcji tylko by³y a nie na premiowaniu ?

Link do galerii
http://www.swiatkoni.pl/gallery-photos/169.html
ar...?
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 2362

« Odpowiedz #22 : Pa¼dziernik 30, 2008, 15:18:47 »

jak dzwoni³am do ozhk ³ód¼ w pt to siê wypytywa³am dok³adnie, bo na volcie przeczyta³am o niedzieli w³asnie.
W sobotê by³ aukcja i m³odziez  - £ód¼, a w niedzielê ¿rebiêta przy matkach w³asnie. Szkoda tylko, ¿e w KP nie by³o o tym wspomniane nawet w kalendarzu imprez Smutny
Drapik
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 446

« Odpowiedz #23 : Pa¼dziernik 30, 2008, 20:49:29 »

yy czytam i oczom nie wierzê..taki burdel? galeria pora¿ka- czy tylko konie sêczka by³y i zimnioki z problemami  parkowania w bukmance? ile w koñæu ¼rebi±t by³o premiowanych? jakie rodowody?
montana
Administrator
U¿ytkownik
*

« Odpowiedz #24 : Listopad 16, 2008, 13:19:58 »

Jest jeszcze jedna galeria zdjêæ, na ³ódzkim OZHK, niestety równie kiepska
http://www.ozhk-lodz.pl/teksty/aktualnosci/kuznia/index2.html
Strony: 1 [2] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: