Lookas
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 38
|
|
« : Pa¼dziernik 20, 2008, 09:25:19 » |
|
je¶li Wa¶ci plenerów trzeba......z serca zapraszam do Wielkopolski. Co rusz piekne widoki, byle tylko z domu wyj¶c i przez pierwsze linie cywilizacji sie przebic, dalej to juz ino piekniej i piekniej....
¯al jedynie, ze z konia owe widoki tak ¿adko mogê podziwiac, bo nie majac swojego, jedynie w zastêpie na spacery ruszam, a przewodnicy ma³o wra¿liwo s± na krajobraz:(
|
|
|
|
Konia z rzêdem gdy w ¶wiecie tak± parê znajdziecie, Jak mój kasztan i moja kochanka. On ma duzo krwi wschodniej £uny blask bije od niej Jak od zorzy ro¶nego poranka. (B.Wieniawa-D³ugoszowski)
|
|
|
Wachmistrz
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 192
|
|
« Odpowiedz #1 : Pa¼dziernik 20, 2008, 10:55:47 » |
|
Plenerów w Mazowieckiem nie brak. Mam to szczê¶cie ¿e wyjrzawszy przez okno to i taniec ¿urawi czasem mogê ogl±daæ. Tylko czasu i weny brak ostatnio ¿eby za sztalugami siedzieæ. Wieczorem na dowód wkleje kilka mazowieckich ,,plenerów,, ¿eby go³os³ownym nie byæ.
|
|
|
|
|
|
|
Wachmistrz
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #2 : Pa¼dziernik 20, 2008, 19:51:13 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lookas
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #3 : Pa¼dziernik 20, 2008, 21:42:12 » |
|
oj:) ³adnie tam u Wa¶ci!! Choæ mówi±, ze u nas p³asko, jak na stole, to na Mazowszy "p³a¶ciej" chyba:) No to moja kolej:) Wybrali¶my sie jednego popo³udnia, ca³kiem niedawno pobobrowac po najbli¿szej okolicy i.....tak to u nas wygl±da. I ¿al jedynie, ze w³asnych koni jeszcze nie mamy ( choc ju¿ wiadomo jakie to beda konie) bo w tym krajobrazie tylko ich nam brakuje:) Mi³ego oglad±dania, a komu po drodze.....zapraszam i w odwiedziny!!! to w tle na fotce ponie¿ej, to Iwno od strony pól:) Kto nastêpny......??
|
|
|
|
Konia z rzêdem gdy w ¶wiecie tak± parê znajdziecie, Jak mój kasztan i moja kochanka. On ma duzo krwi wschodniej £uny blask bije od niej Jak od zorzy ro¶nego poranka. (B.Wieniawa-D³ugoszowski)
|
|
|
goha
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 635
|
|
« Odpowiedz #4 : Listopad 05, 2008, 08:37:15 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
mewen
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 51
|
|
« Odpowiedz #5 : Listopad 05, 2008, 09:53:40 » |
|
Goha ? a czy to czasem nie Ostoja Ja¶liska ?..to zdjecie z rzek± bardzo mi to miejsce przypomina a ostatni konik te¿ jaki¶ znajomy
|
|
|
|
Pozdrawiam
|
|
|
Wachmistrz
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #6 : Listopad 05, 2008, 10:24:04 » |
|
nie ma to jak góry O, góry! Tylko widok zas³aniaj±.
|
|
|
|
|
|
|
goha
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 635
|
|
« Odpowiedz #7 : Listopad 05, 2008, 10:53:32 » |
|
hehehe mewen - to zdjêcia z ró¿nych miejsc - pierwsze to pastwiska w Regetowie, 2 zachód s³oñca na Bielanach w Krakowie, 3 Beskid S±decki, 4 zej¶cie z Beskidu S±deckiego do Jaworek, 5 Jaworki-Pieniny i ostatni te¿ Beskid S±decki
|
|
|
|
|
|
|
Lookas
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #8 : Listopad 05, 2008, 10:58:36 » |
|
Prawda, ze nie ma jak góry:)
i jak wyje¿dzam z Wielkopolski to albo w góry, albo na Kresy:)
|
|
|
|
|
|
|
mewen
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 51
|
|
« Odpowiedz #9 : Listopad 05, 2008, 12:06:04 » |
|
dziêkujê za odpowied¼ ja te¿ Kocham góry, a ¿e têsknie w Bieszczady to wszystkie miejsca mi siê kojarz± pozdrawiam
|
|
|
|
Pozdrawiam
|
|
|
Lookas
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #10 : Listopad 19, 2008, 15:47:24 » |
|
w³asnie siêdowiedzia³em, ze w miejscu, z którego pocgodz± moje fotki, ju¿ nied³ugo rozpocznie sie budowa drogi:( Ponoc jest konieczna ze wzglêdu na Euro 2012:( Szlag mnie trafia, bo zamiast chronic to, co piekne cz³owiek usilnie równa i betonuje swój ¶wiat w imie dziwnie rozumianego biznesu... Ehhhhh...Nic na to nie moge poradziæ, ale dobrze, ze choæ fotki mi sie ostan±.
|
|
|
|
|
|
|
Wachmistrz
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #11 : Listopad 19, 2008, 16:03:05 » |
|
Ca³e to euro 2012 to potrzebne jak druga dziura w d.... Raczej to nie pocieszaj±ce ale niektóre z tych dróg to mo¿emy jeszcze rozbieraæ i p³aciæ kary.
|
|
|
|
|
|
|
|
ar...?
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 2362
|
|
« Odpowiedz #13 : Styczeñ 02, 2009, 00:04:36 » |
|
to jeszcze i ja dorzucê, mam nadziejê, ¿e montana siê nie pogniewa ale widok z jej stajni o zachodzie s³oñca jest moim zdaniem bardzo urokliwy
|
|
|
|
|
|
|
pasterz
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 8
|
|