Doma
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 441
|
|
« Odpowiedz #15 : Pa¼dziernik 27, 2008, 13:03:20 » |
|
mój znajomy w ten sposób kupi³ ju¿ ponad 10 koni w sumie swojego ma³opolaka te¿ tak kupi³am, ale mo¿na tak kupowaæ wówczas gdy po drugiej stronie ma siê do czynienia z powa¿nymi osobami.. ja osobi¶cie nie ¿a³ujê, nie by³o ¿adnego rozczarowania ani zawodu, aczkolwiek jest to ryzykowne...
|
|
|
|
|
|
|
Arcturus
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 319
|
|
« Odpowiedz #16 : Pa¼dziernik 27, 2008, 14:14:24 » |
|
w sumie swojego ma³opolaka te¿ tak kupi³am, ale mo¿na tak kupowaæ wówczas gdy po drugiej stronie ma siê do czynienia z powa¿nymi osobami..
No wlasnie , a takiej gwarancji nigdy nie ma .
|
|
|
|
|
|
|
Stacho
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 130
|
|
« Odpowiedz #17 : Pa¼dziernik 27, 2008, 14:43:27 » |
|
jechaæ i obejrzeæ
|
|
|
|
|
|
|
Doma
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 441
|
|
« Odpowiedz #18 : Pa¼dziernik 27, 2008, 15:07:39 » |
|
mnie siê akurat uda³o, ale zdecydowanie te¿ jestem za tym ¿eby jechaæ i obejrzeæ , ale czasami tak siê ¿ycie uk³ada ¿e wychodzi inaczej ni¿ siê my¶li
|
|
|
|
|
|
|
Drapik
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 446
|
|
« Odpowiedz #19 : Pa¼dziernik 27, 2008, 18:45:52 » |
|
co do klaczy po Egonie... Egona znam dobrze, mia³am okazjê poje¼dziæ na nim i poogl±daæ jego dzieciaki w okolicach Wa³brzycha i Wrocka...szczerze odradzam.Sam ogier jest boja¼liwy,ze specyficznym charakterem,do tego cisza o jego wynikach w sporcie...Rodowód jaki prezentuje klacz jak dla mnie jest za ma³o wyra¼ny- za du¿o w nim typów , które s± od siebie bardzo ró¿ne... za to PlejadaII...fakt, janów pozbywal sie koni z wadami zgryzu i pewie taki zrebol od razu by poszedl pod mlotek gdyby plejka byla nadal ich wlasnoscia..ale na mnie klacz matka robi mile wrazenie co do kupna przez net- moj znajomy non stop tak kupuje konie i opycha je dalej na zachod, fakt zawsze jedzie obejrzec i potem z wetem lub na klinike na badanko kupno-sprzedaz, ale jeszcze zadnej "wpadki" nie bylo:)
|
|
|
|
|
|
|
breakaway
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 265
|
|
« Odpowiedz #20 : Pa¼dziernik 29, 2008, 22:46:00 » |
|
Te¿ jestem jak najbardziej za. I dok³adnie, w koñcu forum, na którym swobodnie mo¿na siê wypowiedzieæ i zadaæ pytanie i nie my¶leæ tylko o tym, ¿e zaraz zostanie siê zjechanym.
|
|
|
|
|
|
|
ess_Ka
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 206
|
|
« Odpowiedz #21 : Listopad 05, 2008, 20:10:50 » |
|
mam na oku taka klaczke IV 2007 Emetyt- £aska Pañska / Juriste xo co myslicie?
|
|
|
|
|
|
|
montana
Administrator
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 1575
|
|
« Odpowiedz #22 : Listopad 05, 2008, 20:16:18 » |
|
mamy na forum jej hodowcê, to najlepiej jej spytaæ Pewnie bedzie mogla wiecej powiedzieæ ni¿ ca³a reszta razem wzieta : ) Klaczka pewnie ciekawa
|
|
|
|
|
|
|
ess_Ka
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 206
|
|
« Odpowiedz #23 : Listopad 05, 2008, 20:19:04 » |
|
napisa³am juz mail do hodowcy czekam na odpowiedz
|
|
|
|
|
|
|
|
Cytryna
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 27
|
|
« Odpowiedz #25 : Listopad 06, 2008, 10:02:28 » |
|
Czy wiadomo co¶ konkretnie kiedy sie poka¿e kolejny tom ksiêgi stadnej ?
|
|
|
|
|
|
|
Marta
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 212
|
|
« Odpowiedz #26 : Listopad 06, 2008, 15:03:00 » |
|
Jak pyta³am w czerwcu to mia³ siê ukazaæ ju¿ nied³ugo, ale to podobno standardowa odpowied¼ od wielu miesiêcy. Pozostaje nie traciæ nadziei. Na pewno bêdzie og³oszenie na stronie PZHK.
|
|
|
|
|
|
|
ar...?
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 2362
|
|
« Odpowiedz #27 : Listopad 06, 2008, 20:58:11 » |
|
na MPMK us³yszam z amiesi±c
|
|
|
|
|
|
|
Paula
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 34
|
|
« Odpowiedz #28 : Listopad 14, 2008, 21:19:41 » |
|
A ja mam troszke inne pytanie. Co s±dzicie o polaczeniach ogiera i klaczy xxoo? Spotkaliscie sie z takimi konmi?
|
|
|
|
"Je¼dziæ konno mo¿e nauczyæ siê ka¿dy, ale jazda w harmonii z koniem jest sztuk±."
|
|
|
pestka
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 26
|
|
« Odpowiedz #29 : Listopad 20, 2008, 12:21:53 » |
|
Mój ma³opolak ma numer wpisu do ksi±g: 1210 Gm Pz
Co to znaczy?? zw³aszcza te skróty?? Czy wa³achy wpisuje sie do ksi±g?? I w którym tomie ksi±g mia³abym go szukaæ??
|
|
|
|
|
|
|
|