jasiek
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 1700
|
|
« Odpowiedz #270 : Listopad 22, 2009, 16:33:28 » |
|
mówi³em o hodowcach prywatnych,db hodowcach a nie trzymaczach jakich pe³no
Db hodowca nie patrzy na ma¶æ. Arioso ma trochê krótk± szyjê jak dla mnie, ale najlepiej skaka³ ze wszystkich Hebabów. My¶lê, ¿e móg³ mieæ Rorera, przez Rorera zosta³ wyciêty taki gruby ogier po Hebabie z poprzedniego roku - Baryton, ale to tylko moje domys³y.
|
|
|
|
|
|
|
bushido
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 28
|
|
« Odpowiedz #271 : Listopad 30, 2009, 21:57:13 » |
|
Pragnê rozwiaæ Wasze domys³y, Arioso pozostanie ogierem, wa³achem nie bêdzie. Koñ jest zdrowy w treningu przygotowuje siê do konkursów skoków. Bêdzie równiez kry³. W sprawie krycia pytania prosze kierowaæ na dane kontaktowe zamieszczone w dzia³e "stanówka" Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
ja¶ko
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 215
|
|
« Odpowiedz #272 : Listopad 30, 2009, 22:25:49 » |
|
Arioso dalej przewraca sie na grzbiet?
|
|
|
|
|
|
|
bushido
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #273 : Listopad 30, 2009, 22:27:40 » |
|
NIE A kiedy¶ siê przewraca³?
|
|
|
|
|
|
|
bushido
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #274 : Grudzieñ 04, 2009, 20:15:58 » |
|
Arioso dalej przewraca sie na grzbiet?
Jako, ¿e nie doczeka³em sie odpowiedzi i sprostowania tego¿ posta, Chcia³bym zdementowaæ, jakoby Arioso by³: 1) wykastrowany; 2) chory psychicznie 3) chory na Rorera; 4) kontuzjowany wszystkie te, a tak¿e inne plotki us³ysza³em w ci±gu ostatniego tygodnia i s± one totaln± bzdur±. Nie mam najmniejszego pojêcia czyim s± one dzie³em i czemu maj± s³u¿yæ. Koñ jest zdrowy, tak samo jak równiutko rok temu, kiedy trafi³ do naszej stajni. My¶lê, ¿e jest w doskona³ej kondycji psychicznej, o czym ¶wiadczy fakt, ¿e bardzo dobrze chodzi pod siod³em ( nie przewraca siê z je¼d¼cem !! ) i nie ma z nim ¯ADNYCH problemów w obs³udze. Nie naby³ w ci±gu tego roku ¿adnych chorób, nie odniós³ ¿adnej kontuzji. Jest w ci±g³ym treningu. Wszystkich zainteresowanych mogê odes³aæ do naszego weterynarza, mo¿e za¶ lepiej do dyrektora SO Bia³ka, który dok³adnie wie, w jakich okoliczno¶ciach koñ zosta³ sprzedany. Nie rozsiewajcie plotek zapytajcie po prostu, odpowiem na wszystkie maile.
|
|
|
|
|
|
|
ar...?
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 2362
|
|
« Odpowiedz #275 : Grudzieñ 07, 2009, 14:31:11 » |
|
Poszukuje (póki co hipotetycznie) szlachetnego, ogiera m z d³ug± szyj± i szlachetnê g³ow±. Na dobrym spodzie. Raczej wysokiego (powy¿ej 165). A i wa¿ne, zeby nie mia³ Emetyta w rodowodzie
|
|
|
|
|
|
|
Iza90
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 718
|
|
« Odpowiedz #276 : Grudzieñ 07, 2009, 14:54:25 » |
|
Saganek (ale niski) Aspan (s³ysza³am, ¿e w tym roku ma chodziæ sport - czy bêdzie kryæ?) Banita Krym Jurand (164 wzrostu) Kamp (164) Awans Beje
To pierwsze, które mi przysz³y do g³owy.
|
|
|
|
|
|
|
jasiek
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #277 : Grudzieñ 07, 2009, 15:54:46 » |
|
Pokryj Huzarem i nie boj sie Emetytowego inbredu. Gdzies na forum jest zdjecie klaczki po Huzarze z matki po Emetyt, moim zdaniem bardzo udanej pokrojowo. Jakbym mial klacz po Emetycie to bym tez poczekal co wyrosnie z tegorocznego Bialkowicza Estebana, ktory ma mocny inbred na Emeryche.
|
|
|
|
|
|
|
ar...?
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 2362
|
|
« Odpowiedz #278 : Grudzieñ 07, 2009, 16:05:34 » |
|
Huzar mi siê podoba , a jego dzieciaki jeszcze bardziej. Tyle, ¿e u nas dochodzi jeszcze Dakota... Czasu mamy jeszcze sporo
iza90 widzia³am Aspana w tym roku w Bia³ce i kompletnie mi siê nie spodoba³, wydawa³o mi siê, ¿e jest trochê "inny"
|
|
|
|
|
|
|
|
Doma
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 441
|
|
« Odpowiedz #280 : Grudzieñ 07, 2009, 20:48:17 » |
|
kawaler ciekawy, nawet bardzo... ciekawe jak siê bêdzie dalej rozwija³, a jasiek widzia³e¶ go na ¿ywo? w ogóle widzia³e¶ jakie¶ konie po Emaksie?
|
|
|
|
|
|
|
jasiek
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #281 : Grudzieñ 07, 2009, 20:55:47 » |
|
Nie widzia³em, ale na zdjêciach wygl±da, ¿e jest bardzo poprawny na spodzie, przynajmniej na razie, ma super szyjê, sko¶n±, d³ug± ³opatkê, i du¿o Emerychy w rodowodzie. Oprócz tego Divisor, Jalienny, Eminencja. Mo¿e byæ ciekawy efekt na córkach Emetyta.
|
|
|
|
|
|
|
Iza90
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 718
|
|
« Odpowiedz #282 : Grudzieñ 07, 2009, 21:01:54 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jasiek
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #284 : Grudzieñ 07, 2009, 21:52:38 » |
|
Do mnie bardziej przemawia ten Esteban, zobaczymy co z niego wyro¶nie, rodowodowo jest bardzo ciekawy.
|
|
|
|
|
|
|
|