FORUM O KONIACH MA£OPOLSKICH
Grudzieñ 17, 2024, 11:52:19 *
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strona g³ówna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj siê Rejestracja  
Strony: 1 ... 3 4 [5] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Ocena pokroju  (Przeczytany 34859 razy)
0 u¿ytkowników i 3 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
meghana
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 143

« Odpowiedz #60 : Luty 08, 2012, 21:37:12 »

Na pewno nie podobaj± mi siê jej przednie kopyta. Wprawdzie linia przedniej ¶ciany kopyt jest kontynuacj± linii pêcin ale jak na t± budowê kopyta maja za d³ugi pazur ale to jest kwestia werkowania. Muskulatura te¿ nie jest osza³amiaj±ca, ale wiem, ¿e s± konie u których trzeba wiêcej czasu po¶wiêciæ na odpowiedni± rozbudowê miê¶ni. Tylne nogi z tendencj± do szablasto¶ci tak przynajmniej wygl±da to na zdjêciu.
Maea
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 70

« Odpowiedz #61 : Marzec 11, 2012, 15:45:12 »

Mogê prosiæ o ocenê? Pogoda by³a do d..., st±d takie ¶wiat³o, dodatkowo grzywa mojego konia jest dosyæ niesforna i zawsze wraca na "swoje" miejsce, ale mam nadziejê, ¿e poza tym zdjêcia s± ok.

Klacz sp, nied³ugo 7-letnia, jeszcze w sier¶ci zimowej, aktualnie wraca do regularnej pracy (od ok. 1-1,5 miesi±ca pracuje pod siod³em po przerwie).
s .
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 72

« Odpowiedz #62 : Sierpieñ 01, 2012, 14:01:24 »

odkopiê nieco temat. dla mnie to zdjêcie jest zrobione za bardzo od przodu, przez co niewiele widaæ zad i wydaje siê on ma³y.

jestem zupe³nym laikiem, wiêc dzia³am tylko na zasadzie 'podoba mi siê' lub 'nie podoba'
szyja mi siê podoba. mostek wygl±da trochê na koguci? ³adna linia grzbietu, ale spadzisty zad, nogi mi siê nie podobaj± za bardzo - szczególnie przody, ³opatka sko¶na dla mnie na +.

to teraz mo¿e jaki¶ fachowiec siê wypowie
ess_Ka
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 206

« Odpowiedz #63 : Lipiec 21, 2013, 20:01:11 »

potrzebna Wasz pomoc!!!!!!  ja jestem zupe³nie nieobiektywna, a poza tym nie znam siê  Zawstydzony
M³ody po Jurandzie, 21 maja skoñczy³ 2 lata. Zdjêcia robione 30kw/1-3maja. Zdjêcia z p³yty robione z "wy¿szego" poziomu ni¿ koñ sta³.

Wart jest w ogóle jakiej¶ uwagi?

gezar
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 12

« Odpowiedz #64 : Sierpieñ 10, 2013, 00:44:56 »

potrzebna Wasz pomoc!!!!!!  ja jestem zupe³nie nieobiektywna, a poza tym nie znam siê  Zawstydzony
M³ody po Jurandzie, 21 maja skoñczy³ 2 lata. Zdjêcia robione 30kw/1-3maja. Zdjêcia z p³yty robione z "wy¿szego" poziomu ni¿ koñ sta³.

Wart jest w ogóle jakiej¶ uwagi?

Niestety koñ s³abo zwi±zany, grzbiet d³ugi, ³êkowaty...
ess_Ka
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 206

« Odpowiedz #65 : Sierpieñ 18, 2013, 21:15:51 »

dziêkujê za opiniê.

Czy kto¶ jeszcze co¶ mo¿e o nim powiedzieæ?
Strony: 1 ... 3 4 [5] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: