FORUM O KONIACH MA£OPOLSKICH
Grudzieñ 17, 2024, 20:46:49 *
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strona g³ówna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj siê Rejestracja  
Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: w±tek gruziñski - prowokacja czy nie?  (Przeczytany 3787 razy)
0 u¿ytkowników i 4 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Stacho
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 130

« : Listopad 27, 2008, 16:37:10 »

Zamieszanie siê zrobi³o okrutne, jakie¶ dziwne raporty nie wiadomo przez kogo pisane. Jednak dla mnie ta sprawa jest dziwna i wydaje mi siê, ¿e byla to jednak gruziñska prowokacja. A nasz prezydent jest niestety nie wyrobiony politycznie(jak i jego brat) w dodatku rusofob(ja te¿ ich nie kocham, bo nie ma za co). Nie jeste¶my mocarstwem i musimy prowadziæ wywa¿on± politykê, a nie daæ siê podpuszczaæ.
galopada
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 543

« Odpowiedz #1 : Listopad 27, 2008, 19:10:00 »

oj jak uslyszalam ze strzelali do prazydenta ( w powietrze lol.) to mialam nadzieje ze jednak ktos w niego trafil... niestety okazalo sie ze nie
ar...?
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 2362

« Odpowiedz #2 : Listopad 27, 2008, 19:22:20 »

Nie jeste¶my mocarstwem i musimy prowadziæ wywa¿on± politykê, a nie daæ siê podpuszczaæ.

zgadzam siê w 100%, jak mo¿na na konferencji prasowej oskar¿aæ kogo¶ o co¶ tak agresywnie bed±c reprezentantem Polski ?!?
Stacho
U¿ytkownik

« Odpowiedz #3 : Listopad 27, 2008, 19:31:56 »

a teraz odmawia ochrony BOR podczas swojej wizyty w Azji
ja¶ko
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 215

« Odpowiedz #4 : Listopad 27, 2008, 19:40:19 »

jak znam zycie i historie to bym obwinial ruskich
jak myslicie kto maczal palce w zamachu na Sikorskiego?
Stacho
U¿ytkownik

« Odpowiedz #5 : Listopad 27, 2008, 19:45:02 »

nie wiadomo i ruskim i angolom przeszkadza³, a i w naszej armii nie brak³o takich co mu ¼le ¿yczyli, mo¿e jedni i drudzy, bo d¿emojady nie chc± archiwum otworzyæ, ich lekarz co¶ napierzy³ przy oglêdzinach zw³ok, nikogo do nich nie dopuszczali dziwne nie? Ja ruskich nie kocham ale jedynym pañstwem co by³o wobec Polski uczciwe by³a Turcja, która nigdy nie uzna³a rozbioru Polski
Wachmistrz
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 192

« Odpowiedz #6 : Grudzieñ 18, 2008, 20:06:10 »

oj jak uslyszalam ze strzelali do prazydenta ( w powietrze lol.) to mialam nadzieje ze jednak ktos w niego trafil... niestety okazalo sie ze nie
Mo¿e trzeba by³o zignorowaæ tê wypowied¼ jak inni ale co mi siê przypomni to nadziwiæ siê nie mogê. Mo¿e nauka nie pójdzie w las. Wyobra¼ sobie tak± sytuacje: Idziesz przez miasto z nauczycielem którego nie lubisz. Nagle atakuj± go, bij± i obrabiaj± jacy¶ cyganie a Ty rado¶nie im w tym pomagasz.
Nikomu tak nie wolno ¿yczyæ tym bardziej g³owie naszego wolnego pañstwa -jaka by ona nie by³a. Ale my¶lê ¿e mo¿na Ci jeszcze wybaczyæ bo ¿ó³to masz w dzióbku i wiele jeszcze przed Tob±. 
To tak w ramach wychowania dzisiejszej ,,m³odzie¿y"
ja¶ko
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 215

« Odpowiedz #7 : Grudzieñ 18, 2008, 20:31:27 »

podzielam zdanie Wachmistrza nalezy mlodziez edukowac i teperowac(ja wyznaje zasade ze jak sie na czyms nie znam to sie nie wypowiadam)
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: