bardzo spokojny, misiek do przytulania

co do chodzenia pod siodlem: jest jednym z lepiej galopujacych koni na jakich jezdzilam, duze, bardzo okragle foule. w terenie odwazny, idacy do przodu
Witam,
bardzo dziĂŞkujĂŞ za te informacje, jakim koniem jest Jasny Poranek. Nareszcie dowiedziaÂłam siĂŞ czegoÂś wiĂŞcej o nim. RozwaÂżam krycie nim mojej klaczy zaawansowanej w peÂłnÂą krew. Bardzo mi siĂŞ on podoba ale nie chciaÂłabym uÂżyĂŚ ogiera o niezrĂłwnowaÂżonym charakterze i zÂłoÂśliwym usposobieniu.
To, ¿e jest niewielkiego wzrostu mi nie przeszkadza, bo nie lubiê wielkich koni, a moja klacz te¿ do wielkich nie nale¿y, tak ok. 160 cm w k³êbie.
Zastanawia mnie jedno. Skoro jest to koù o mi³y i dzielny, a do tego œwietnie galopuj¹cy to czemu nie potrafiê znaleŸÌ informacji w necie o jego karierze sportowej?
Czy ktoÂś z Was byÂłby tak miÂły i umieÂściÂł linki do stron z wynikami zawodĂłw, w ktĂłrych startowaÂł JP?
Na stronie bazakoni.pl sÂą tylko wyniki z ZT, czempionatu ogierĂłw z BogusÂławic i wyniki z 1 zawodĂłw z BogusÂławic z 2010 roku, gdzie jakieÂś bo? Co jest grane, tak Âźle siĂŞ spisaÂł na tych zawodach, Âże nie moÂżna byÂło go oceniĂŚ?
Co siĂŞ dzieje, koĂą wysoko oceniony w Z za galop i skoki luzem a tu bo?