zarzarrosa
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 4
|
|
« Odpowiedz #600 : Grudzieñ 03, 2009, 21:36:17 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
korsarz
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 192
|
|
« Odpowiedz #601 : Grudzieñ 04, 2009, 11:36:12 » |
|
Uroczy malec... ;)Fajnie malowany.
|
|
|
|
|
|
|
Iza90
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 718
|
|
« Odpowiedz #602 : Grudzieñ 07, 2009, 22:03:20 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
karolek1522
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 16
|
|
« Odpowiedz #603 : Grudzieñ 10, 2009, 20:11:07 » |
|
Iza90 Mam do Ciebie pytanie ... jak tam ¼rebak po Frazesie bo interesuje siê tym ogierem i jego potomstwem mam zamiar pokryæ nim klacz i dlatego siê pytam Czy ¼rebak jest wysoki i siwy ??
|
|
|
|
|
|
|
Iza90
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 718
|
|
« Odpowiedz #604 : Grudzieñ 10, 2009, 20:45:09 » |
|
¬rebak pad³ parê dni po urodzeniu, wiêc nie jestem w stanie zbyt wiele powiedzieæ. A ¿e by³by wysoki i siwy, to jestem pewna (by³ od siwej klaczy, która daje wysokie ¼rebaki)
|
|
|
|
|
|
|
jasiek
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 1700
|
|
« Odpowiedz #605 : Grudzieñ 10, 2009, 21:27:02 » |
|
Na zak³adzie w Bogus³awicach przewinê³o siê w tym roku ponad 10 koni po Frazesie, mo¿na by³o sobie wyrobiæ pojêcie o nim jako o ogierze.
|
|
|
|
|
|
|
Lumi
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 754
|
|
« Odpowiedz #606 : Grudzieñ 11, 2009, 10:55:03 » |
|
Nie wiem czy pomogê ale tutaj masz galeriê , siwy dwulatek jest po Frazesie Supe³ek od Subiekcji po Banita. Klacz kasztanka, 153 cm , ogierek obecnie ma 164 cm http://www.swiatkoni.pl/gallery-photos/486.htmlMam jeszcze klacz Helvetica 2,5 roku od Hellada po Czynel , obecnie ma 169 cm , matka 171 cm wiêc bêdzie gigant zreszt± nie pierwszy _________________________________________________ Dodam tylko ,¿e klacz Helvetica jest gniada, a d³uga szyja ogierka to zas³uga jego matki, niestety Frazes sam ma krótk± i raczej szyi i g³owy nie poprawi, ale za to konie po nim maj± super charaktery i s± bardzo jezdne. To tyle z moich obserwacji
|
|
|
|
|
|
|
jasiek
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 1700
|
|
« Odpowiedz #607 : Grudzieñ 11, 2009, 14:21:04 » |
|
Dodam tylko ,¿e klacz Helvetica jest gniada, a d³uga szyja ogierka to zas³uga jego matki, niestety Frazes sam ma krótk± i raczej szyi i g³owy nie poprawi, ale za to konie po nim maj± super charaktery i s± bardzo jezdne. To tyle z moich obserwacji Na pewno spody i aparat ruchu poprawia. Wiekszosc koni po nim ma proste nogi i duze, rowne kopyta, do tego kawal lopatki i zadu.
|
|
|
|
|
|
|
ar...?
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 2362
|
|
« Odpowiedz #608 : Grudzieñ 11, 2009, 15:37:00 » |
|
No i na pewno wiêkszo¶æ potomstwa ma syzje d³uzsze od ojca
|
|
|
|
|
|
|
S³awek D.
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 186
|
|
« Odpowiedz #609 : Grudzieñ 29, 2009, 23:13:36 » |
|
Watek trochê zamar³ to ja wklejê kilka fotek w miarê aktualnych naszych ¼reboli z koñcz±cego siê roku: ma³a Plejady II po Narcyzie ma³y od Arabi po Katonie ch³opak od Malwy po Narcyzie dziewczynki od Drabiny po Barnabie i od Eliady po .....(markery wys³ane tatu¶ znany bêdzie w nowym roku) najm³odsza od Emocji po Narcyzie
|
|
|
|
|
|
|
Doma
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 441
|
|
« Odpowiedz #610 : Styczeñ 06, 2010, 13:00:58 » |
|
piêkne stadko, ale bez ¶niegu wybiegi daj± w ko¶æ... ja muszê w który¶ dzieñ swojemu jedynakowi jakie¶ zdjêcia zrobiæ, bo ju¿ niestety ma³o czasu i dawno nie mia³am okazji mu porobiæ... __________________________________________________________ okaza³o siê ¿e kole¿anka nagra³a moje ma³e brzydkie kacz±tko jak towarzyszy³o nam przy jazdach, wiêc zamiast zdjêæ wklejam link do filmiku U¶miech http://www.youtube.com/watch?v=M-mDh7MXx80
|
|
|
|
|
|
|
S³awek D.
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #611 : Luty 01, 2010, 21:17:23 » |
|
Witam, zgodnie z obietnic± mia³em poinformowaæ o wyniku z badañ markerów ma³ej od Eljady: Elba od Eljada, po Narcyz (ta bez kantarka) fotka z wczoraj trochê ciemna Argus (Arabia, Katon) przynajmniej go widaæ
|
|
|
|
|
|
|
hmmm
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 253
|
|
« Odpowiedz #612 : Luty 01, 2010, 21:35:47 » |
|
Jeste¶ zadowolony z krycia Katonem ? Na ilu klaczach go u¿y³e¶? Masz mo¿e zdjêcie matki Argusa
|
|
|
|
|
|
|
ar...?
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 2362
|
|
« Odpowiedz #613 : Luty 01, 2010, 21:50:30 » |
|
S³awek D. To chyba nie tak ¼le, Narcyz te¿ fajny Ma³y Katon fajny, taki dlugono¿ny,przysz³y wkkwista. Ciekawa jestem jak sie bêdzie rozwija³. W grudniu sobie tatusia z bliska obejrza³am i jestem ciekawa po nim mlodziaków A tak w ogóle to nie nale¿y Ci siê odszkodowanie od SO za b³±d ??
|
|
|
|
|
|
|
S³awek D.
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #614 : Luty 01, 2010, 22:39:14 » |
|
Hmmm Katona u¿yli¶my tylko na jednej klaczy Arabi po Decoration, patrz±c przez pryzmat Argusa ¿a³ujê ¿e tylko na jednej. Fotki jego matki s± na forum, jak nie znajdziesz to daj znaæ.
Ar.. wiem ¿e ogl±da³a¶ Katona, bo podczas robienia fotek Artur by³ u nas, co do Narcyza jeste¶my zadowoleni z potomstwa jakie zostawi³ u nas, nie mówiê tylko o m³odych od klaczy które prawie zawsze daj± poprawne ¼rebiêta.
|
|
|
|
|
|
|
|