ar...?
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 2362
|
|
« Odpowiedz #615 : Luty 01, 2010, 22:49:24 » |
|
Ar.. wiem ¿e ogl±da³a¶ Katona, bo podczas robienia fotek Artur by³ u nas
zastanawia³am siê czy ich nie zasypa³o calkiem, heh Katon i tak najlepiej wygl±da "w boju" - na krosie, ale¿ siê nim zachwyca³ spiker w Stzregomiu w tym roku
|
|
|
|
|
|
|
hmmm
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 253
|
|
« Odpowiedz #616 : Luty 02, 2010, 08:51:35 » |
|
S³awku Bardzo fajny ten ogierek
|
|
|
|
|
|
|
asior_
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 67
|
|
« Odpowiedz #617 : Luty 02, 2010, 12:05:37 » |
|
S³awek D. To chyba nie tak ¼le, Narcyz te¿ fajny Ma³y Katon fajny, taki dlugono¿ny,przysz³y wkkwista. Ciekawa jestem jak sie bêdzie rozwija³. W grudniu sobie tatusia z bliska obejrza³am i jestem ciekawa po nim mlodziaków A tak w ogóle to nie nale¿y Ci siê odszkodowanie od SO za b³±d ?? Smiem powiedziec, ze Narcyz nie "fajny" a baaardzo fajny Mam nadzieje, ze w sezonie to potwierdzi
|
|
|
|
|
|
|
montana
Administrator
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 1575
|
|
« Odpowiedz #618 : Luty 02, 2010, 16:01:00 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
ar...?
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 2362
|
|
« Odpowiedz #619 : Luty 02, 2010, 16:04:37 » |
|
asior Nie ¶mia³am go dyskredytowaæ, ale to takt trochê g³upio, ¿e planujesz sobei krycie ogierem A a okazuje siê, ¿e ¼rebak jest po og. B montana ale kulki podobne do siebie bardzo starsz± by¶ pokaza³a
|
|
|
|
|
|
|
Doma
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 441
|
|
« Odpowiedz #620 : Luty 02, 2010, 16:17:43 » |
|
Montana pociesze Ciê.. mój nie lepszy a ma nieca³e 8 miesiêcy, a takie brzydkie kacz±tko... chyba o tym wie, bo nie mam mu jak zdjêæ zrobiæ, albo za mamusi± siê chowa, alebo ledwo ustawie aparat a on ju¿ przy nim Jaskier
|
|
|
|
|
|
|
asior_
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 67
|
|
« Odpowiedz #621 : Luty 02, 2010, 16:24:30 » |
|
Armara, jasne, ze glupio. Myslalam, ze moze kryli Katonem i nie zaskoczyla, wiec Slawek sam chcial Narcyza. A jesli to calkowita wina Bialki, bo sie pomylili, to troche malo profesjonalne podejscie do sprawy z ich strony.
|
|
|
|
|
|
|
S³awek D.
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 186
|
|
« Odpowiedz #622 : Luty 02, 2010, 21:03:45 » |
|
Dziewczyny jak przysz³y wynik markerów i okaza³o siê, ¿e ojcem jest Narcyz (oczywi¶cie zak³ada³em ¿e Aspan nie jest przez siwienie m³odej) to kamieñ spad³ mi z serca, bo w tym czasie kryli¶my Pannê oo Pegasusem oo, a on nie jest dopuszczony do pó³krwi.
|
|
|
|
|
|
|
Iza90
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 718
|
|
« Odpowiedz #623 : Luty 02, 2010, 21:26:16 » |
|
S³awku, Twoja druga klacz po Aspanie jest na 100% po Aspanie?
|
|
|
|
|
|
|
S³awek D.
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #624 : Luty 03, 2010, 21:12:35 » |
|
Iza 90 z reszt± rodziców ¼rebaczków wszystko gra. Montana ¶liczne te ,,bli¼niaki” Doma problem zrobiæ fotki maluchom to wszyscy mamy, a ten twój to nie brzydkie kacz±tko tylko czarny ³abêd¼. Pozwolê sobie wrzuciæ jeszcze kilka fotek maluchów. Astra po Aspanie od Armony Demeter (Barnaba, Drabina) Elba (Narcyz, Eliada) ma³a od Emocji po Narcyzie
|
|
|
|
|
|
|
Iza90
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 718
|
|
« Odpowiedz #625 : Luty 03, 2010, 21:18:38 » |
|
Fajne ¼rebaczki Co twoim zdaniem poprawi³ Aspan? Masz jakie¶ lepsze fotki Astry?
|
|
|
|
|
|
|
S³awek D.
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #626 : Luty 03, 2010, 21:33:31 » |
|
Iza90 Astra jest w takim wieku kiedy ¼rebiêta najmniej mi siê podobaj± wiêc moja opinia mo¿e byæ wypaczona, wydaje mi siê, ¿e nic, znacznie lepiej w jej wieku prezentowa³ siê Agat po Barnabie. Natomiast osoby, które nas odwiedzaj± s± odmiennego zdania im ma³a podoba siê najbardziej razem z Elb± z stawki ¼rebaków z tego roku (tych z pocz±tku roku). Liczê jeszcze ¿e Astra bêdzie wy¿sza od Armony. Korzystaj±c z okazji jeszcze jedna fotka - rodzinna Jak zrobiê jakie¶ leprze jej fotki to wrzucê.
|
|
|
|
|
|
|
hmmm
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 253
|
|
« Odpowiedz #627 : Luty 03, 2010, 21:52:41 » |
|
£adne stadko:) ile sztuk masz?
|
|
|
|
|
|
|
galopada
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 543
|
|
« Odpowiedz #628 : Luty 07, 2010, 15:19:06 » |
|
ma³y Poraneczek numer dwa od Delia po Bajt ____________________________________________________________ i jeszcze jeden maluch, tym razem wyszed³ rudzielec na razie 2:1 dla ogierków
|
|
|
|
|
|
|
Doma
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 441
|
|
« Odpowiedz #629 : Luty 07, 2010, 16:19:10 » |
|
galopada dawaj wiêcej zdjêæ jak bêdziesz mia³a maluchy przeurocze ! ¶liczne! S³awek dawaj wiêcej zdjêæ stadnych, ale¿ piêkne ! strasznie ¿a³uje ¿e w Krakowie tak ciasno i nie mamy lepszych warunków na hodowlê.. mnie uda³o siê w koñcu dorwaæ Jaskiera na wybiegu w bardziej dynamicznych sytuacjach ni¿ jedzenie i leniuchowanie tu pokazuje ¿e nie jest miêczakiem i ma jaja generalnie ¶wietnie sobie radzi w stadzie i potrafi nie jednego konia w stadzie odgoniæ tu w locie... i w biegu a tu Jaskier i jego cieñ w postaci nadopiekuñczej Kaspii;)
|
|
|
|
|
|
|
|