ar...?
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #615 : Luty 01, 2010, 22:49:24 » |
|
Ar.. wiem Âże oglÂądaÂłaÂś Katona, bo podczas robienia fotek Artur byÂł u nas
zastanawiaÂłam siĂŞ czy ich nie zasypaÂło calkiem, heh Katon i tak najlepiej wyglÂąda "w boju" - na krosie, aleÂż siĂŞ nim zachwycaÂł spiker w Stzregomiu w tym roku 
|
|
|
|
|
|
|
hmmm
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #616 : Luty 02, 2010, 08:51:35 » |
|
SÂławku Bardzo fajny ten ogierek
|
|
|
|
|
|
|
asior_
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #617 : Luty 02, 2010, 12:05:37 » |
|
S³awek D. To chyba nie tak Ÿle, Narcyz te¿ fajny  Ma³y Katon fajny, taki dlugono¿ny,przysz³y wkkwista. Ciekawa jestem jak sie bêdzie rozwija³. W grudniu sobie tatusia z bliska obejrza³am i jestem ciekawa po nim mlodziaków  A tak w ogóle to nie nale¿y Ci siê odszkodowanie od SO za b³¹d ?? Smiem powiedziec, ze Narcyz nie "fajny" a baaardzo fajny  Mam nadzieje, ze w sezonie to potwierdzi 
|
|
|
|
|
|
|
montana
Administrator
UÂżytkownik

|
 |
« Odpowiedz #618 : Luty 02, 2010, 16:01:00 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
ar...?
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #619 : Luty 02, 2010, 16:04:37 » |
|
asior Nie ÂśmiaÂłam go dyskredytowaĂŚ, ale to takt trochĂŞ gÂłupio, Âże planujesz sobei krycie ogierem A a okazuje siĂŞ, Âże Âźrebak jest po og. B montana ale kulki  podobne do siebie bardzo starszÂą byÂś pokazaÂła
|
|
|
|
|
|
|
Doma
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #620 : Luty 02, 2010, 16:17:43 » |
|
Montana pociesze CiĂŞ.. mĂłj nie lepszy  a ma niecaÂłe 8 miesiĂŞcy, a takie brzydkie kaczÂątko... chyba o tym wie, bo nie mam mu jak zdjĂŞĂŚ zrobiĂŚ, albo za mamusiÂą siĂŞ chowa, alebo ledwo ustawie aparat a on juÂż przy nim  Jaskier  
|
|
|
|
|
|
|
asior_
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #621 : Luty 02, 2010, 16:24:30 » |
|
Armara, jasne, ze glupio. Myslalam, ze moze kryli Katonem i nie zaskoczyla, wiec Slawek sam chcial Narcyza. A jesli to calkowita wina Bialki, bo sie pomylili, to troche malo profesjonalne podejscie do sprawy z ich strony.
|
|
|
|
|
|
|
SÂławek D.
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #622 : Luty 02, 2010, 21:03:45 » |
|
Dziewczyny jak przysz³y wynik markerów i okaza³o siê, ¿e ojcem jest Narcyz (oczywiœcie zak³ada³em ¿e Aspan nie jest przez siwienie m³odej) to kamieù spad³ mi z serca, bo w tym czasie kryliœmy Pannê oo Pegasusem oo, a on nie jest dopuszczony do pó³krwi.
|
|
|
|
|
|
|
Iza90
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #623 : Luty 02, 2010, 21:26:16 » |
|
SÂławku, Twoja druga klacz po Aspanie jest na 100% po Aspanie?
|
|
|
|
|
|
|
SÂławek D.
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #624 : Luty 03, 2010, 21:12:35 » |
|
Iza 90 z resztÂą rodzicĂłw ÂźrebaczkĂłw wszystko gra. Montana Âśliczne te ,,bliÂźniaki” Doma problem zrobiĂŚ fotki maluchom to wszyscy mamy, a ten twĂłj to nie brzydkie kaczÂątko tylko czarny ÂłabĂŞdÂź. PozwolĂŞ sobie wrzuciĂŚ jeszcze kilka fotek maluchĂłw. Astra po Aspanie od Armony  Demeter (Barnaba, Drabina)  Elba (Narcyz, Eliada)  maÂła od Emocji po Narcyzie 
|
|
|
|
|
|
|
Iza90
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #625 : Luty 03, 2010, 21:18:38 » |
|
Fajne Âźrebaczki  Co twoim zdaniem poprawiÂł Aspan? Masz jakieÂś lepsze fotki Astry?
|
|
|
|
|
|
|
SÂławek D.
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #626 : Luty 03, 2010, 21:33:31 » |
|
Iza90 Astra jest w takim wieku kiedy ÂźrebiĂŞta najmniej mi siĂŞ podobajÂą wiĂŞc moja opinia moÂże byĂŚ wypaczona, wydaje mi siĂŞ, Âże nic, znacznie lepiej w jej wieku prezentowaÂł siĂŞ Agat po Barnabie. Natomiast osoby, ktĂłre nas odwiedzajÂą sÂą odmiennego zdania im maÂła podoba siĂŞ najbardziej razem z ElbÂą z stawki ÂźrebakĂłw z tego roku (tych z poczÂątku roku). LiczĂŞ jeszcze Âże Astra bĂŞdzie wyÂższa od Armony. KorzystajÂąc z okazji jeszcze jedna fotka - rodzinna  Jak zrobiĂŞ jakieÂś leprze jej fotki to wrzucĂŞ.
|
|
|
|
|
|
|
hmmm
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #627 : Luty 03, 2010, 21:52:41 » |
|
ÂŁadne stadko:) ile sztuk masz?
|
|
|
|
|
|
|
galopada
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #628 : Luty 07, 2010, 15:19:06 » |
|
maÂły Poraneczek numer dwa  od Delia po Bajt  ____________________________________________________________ i jeszcze jeden maluch, tym razem wyszedÂł rudzielec   na razie 2:1 dla ogierkĂłw 
|
|
|
|
|
|
|
Doma
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #629 : Luty 07, 2010, 16:19:10 » |
|
galopada dawaj wiĂŞcej zdjĂŞĂŚ jak bĂŞdziesz miaÂła  maluchy przeurocze ! Âśliczne! SÂławek dawaj wiĂŞcej zdjĂŞĂŚ stadnych, aleÂż piĂŞkne !  strasznie ÂżaÂłuje Âże w Krakowie tak ciasno i nie mamy lepszych warunkĂłw na hodowlĂŞ.. mnie udaÂło siĂŞ w koĂącu dorwaĂŚ Jaskiera na wybiegu w bardziej dynamicznych sytuacjach niÂż jedzenie i leniuchowanie  tu pokazuje Âże nie jest miĂŞczakiem i ma jaja  generalnie Âświetnie sobie radzi w stadzie i potrafi nie jednego konia w stadzie odgoniĂŚ   tu w locie...  i w biegu   a tu Jaskier i jego cieĂą w postaci nadopiekuĂączej Kaspii;)  
|
|
|
|
|
|
|
|