FORUM O KONIACH MAŁOPOLSKICH
Maj 07, 2025, 01:12:44 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strona główna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 46 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: ÂŹrebiĂŞta 2009  (Przeczytany 202073 razy)
Kawusia
UÂżytkownik

« Odpowiedz #540 : Wrzesień 08, 2009, 10:05:12 »

Sirocco - niecaÂłe 4 m-ce.

boswell
UÂżytkownik

« Odpowiedz #541 : Wrzesień 08, 2009, 10:29:19 »

ale fajnie "szpakowato"-jabÂłkowito sie maÂśc uÂłozyÂła Chichot ale teÂż nie wyszedÂł wcale taki czekoladowy jak sie obawiaÂłaÂś...ÂŁadniutki koleÂś,nie ma co...
Mnie kamien spadÂł z serca bo Bel Raszej zrudziaÂła-miaÂłam stracha,bo liniaÂła na szaro-po prostu ciemnomyszate pÂłaty wszedzie,no-myÂśle,Âładnie,wyÂłazi mi siwe bydle,a wiec nie tym pokryli! Ponad 2 tyg chodziÂła taka karo-myszata zanim puch sie przebarwiÂł.Pierwszy raz widziaÂłam tak liniejacego gniadego.
Jesienne mgÂły wieczorne i Kilien

Kasaai i ÂśpiÂąca mamusia,wieczorne zejÂście z pastwiska

orjentica
UÂżytkownik

« Odpowiedz #542 : Wrzesień 08, 2009, 11:16:12 »

Kawusia,fajne maÂłe
Gniady teÂż Âświetny.
Kawusia
UÂżytkownik

« Odpowiedz #543 : Wrzesień 24, 2009, 12:32:01 »

Dzieki orjentica .
Dzisiaj byÂła Pani Kierownik ze ZwiÂązku i go opisaÂła. ByÂła generalnie zachwycona i powiedziaÂła, Âże arab mu zdecydowanie dobrze zrobiÂł i Âże maÂły jest piekny i peÂłen wyrazu . A to generalnie jest osoba ktĂłra preferuje duuuÂże skokowe maszyny i arab czy coÂś poniÂżej 165 cm jest be, a tu dostaÂł max. punktacjĂŞ . MiÂło mi byÂło bardzo...
orjentica
UÂżytkownik

« Odpowiedz #544 : Wrzesień 24, 2009, 15:58:37 »

GratulujĂŞ.
Araby gĂłra
Doma
UÂżytkownik

« Odpowiedz #545 : Wrzesień 28, 2009, 19:30:06 »

no Sirocco piĂŞknie siĂŞ prezentuje, choĂŚ Kaasai chyba bardziej trafia w mĂłj gust
mĂłj natomiast to coraz brzydsze kaczÂątko  jutro ma opis i aÂż siĂŞ bojĂŞ... mozolnie mu idzie zmiana sierÂści bardzo... chyba coraz bardziej tatusia przypomina...  Z politowaniem na zdjĂŞciu ma troche ponad 3 miesiÂące
boswell
UÂżytkownik

« Odpowiedz #546 : Wrzesień 29, 2009, 07:45:37 »

ÂŁeee,nie taki zÂły!!! porĂłwnujac co sie robi z mojego Kiliena-po takim urodziwym ogierze taki topĂłr Niezdecydowany

Kasior zapowiada sie dobrze-chociaz jeden w stawce z nadziejami

Belgaria,Bel Raszej i Kasaai

Gimli

Raszej i Gimli

Doma
UÂżytkownik

« Odpowiedz #547 : Wrzesień 29, 2009, 11:06:28 »

hoho boswell Ty to masz z czego wybieraĂŚ   Chichot
no wiesz ja zawsze mogĂŞ powiedzieĂŚ Âże w koĂącu ojciec taki topĂłr, to czego mogÂłam siĂŞ spodziewaĂŚ  Chichot ale do maÂłe pocieszenie, ale jeszcze wszystko moÂże siĂŞ zmieniĂŚ, jeszcze siĂŞ okaÂże Âże z tych brzydactw wyrosnÂą caÂłkiem przyzwoite konie 
boswell
UÂżytkownik

« Odpowiedz #548 : Wrzesień 29, 2009, 12:25:45 »

ChÂłee-miejmy nadziejĂŞ,Âże wyrosnÂą,bĂŞdĂŞ czekac spokojnie,jako Âże kolejne nie szybko,dopiero wiosnÂą poszukam fajnych kawalerĂłw a i to najwyÂżej dla 4 dziewczyn
Tylko Belindy nie zÂłapaÂłam Chichot po sprzedaniu mamusi mocno na boku sie trzyma i z obiektywu umknĂŞÂła.
SÂławek D.
UÂżytkownik

« Odpowiedz #549 : Wrzesień 29, 2009, 21:02:32 »

PiĂŞknie rosnÂą wam maleĂąstwa, aÂż miÂło popatrzeĂŚ jak siĂŞ rozwijajÂą, to i ja siĂŞ pochwalĂŞ (fotki z niedzieli). TrochĂŞ Âźrebaki zmieniajÂą kolorki, co mnie martwi w niektĂłrych przypadkach.

Doma
UÂżytkownik

« Odpowiedz #550 : Październik 06, 2009, 11:51:53 »

SÂławek widzĂŞ Âże Ci siĂŞ siwa szykuje

ja juz ostatni raz wklejam zdjêcia mojego, dopóki nie zmieni ca³kiem sierœci, biedak teraz zrzuca Ÿrebiêc¹, w po³owie na letni¹ a teraz jeszcze na zimow¹ musi zmieniaÌ... ci¹gle stoi ca³¹ dobê na zewn¹trz, mimo ju¿ w Krakowie kilku stopniowych temperatur noc¹, odpukaÌ na razie cieszy siê pe³ni¹ zdrowia...
Jaskier

SÂławek D.
UÂżytkownik

« Odpowiedz #551 : Październik 06, 2009, 21:13:34 »

Doma, niestety maÂła od Eliady bĂŞdzie siwa, twĂłj maÂły zmienia szatĂŞ jak u mnie mÂłoda od Drabiny na ostatnim zdjĂŞciu. ChciaÂłem siĂŞ jeszcze pochwaliĂŚ kolejnym maleĂąstwem, wczoraj urodziÂła siĂŞ nam klaczka od Plejady II po Narcyzie, foty wrzucĂŞ pod koniec tygodnia.
jasiek
UÂżytkownik

« Odpowiedz #552 : Październik 06, 2009, 21:43:54 »

A dlaczego taka rozpacz na siwe Âźrebaki?
Doma
UÂżytkownik

« Odpowiedz #553 : Październik 07, 2009, 10:47:53 »

no SÂławek gratulacje! aleÂż bĂŞdzie stadko... jasiek co do siwej maÂści... có¿, miej 5 siwkĂłw ktĂłre chcesz utrzymaĂŚ w czystoÂści  ja sobie tego nie wyobraÂżam, albo co 2 godz czyÂściĂŚ boks, albo caÂły czas w derkach trzymaĂŚ, a co z wybiegiem? ciĂŞÂżko utrzymaĂŚ takie konie w idealnej czystoÂści... na gniadym najmniej widaĂŚ 
jasiek
UÂżytkownik

« Odpowiedz #554 : Październik 07, 2009, 11:39:36 »

A po co utrzymywac w czystosci mlodziez czy klacze hodowlane?? Przeciez, te gniade sa tak samo brudne, tyle tylko, ze nie widac..

Myslalem, ze chodzi moze o czerniaki, ktore potrafia byc utrapieniem. Na rynku koni wierzchowych jest moda na masciste konie, takze siwego czy karego latwiej drozej sprzedac.
Strony: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 46 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: