Kawusia
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #540 : Wrzesień 08, 2009, 10:05:12 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
boswell
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #541 : Wrzesień 08, 2009, 10:29:19 » |
|
ale fajnie "szpakowato"-jabÂłkowito sie maÂśc uÂłozyÂła  ale teÂż nie wyszedÂł wcale taki czekoladowy jak sie obawiaÂłaÂś...ÂŁadniutki koleÂś,nie ma co... Mnie kamien spadÂł z serca bo Bel Raszej zrudziaÂła-miaÂłam stracha,bo liniaÂła na szaro-po prostu ciemnomyszate pÂłaty wszedzie,no-myÂśle,Âładnie,wyÂłazi mi siwe bydle,a wiec nie tym pokryli! Ponad 2 tyg chodziÂła taka karo-myszata zanim puch sie przebarwiÂł.Pierwszy raz widziaÂłam tak liniejacego gniadego. Jesienne mgÂły wieczorne i Kilien  Kasaai i ÂśpiÂąca mamusia,wieczorne zejÂście z pastwiska  
|
|
|
|
|
|
|
orjentica
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #542 : Wrzesień 08, 2009, 11:16:12 » |
|
Kawusia,fajne maÂłe  Gniady teÂż Âświetny.
|
|
|
|
|
|
|
Kawusia
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #543 : Wrzesień 24, 2009, 12:32:01 » |
|
Dzieki orjentica  . Dzisiaj byÂła Pani Kierownik ze ZwiÂązku i go opisaÂła. ByÂła generalnie zachwycona i powiedziaÂła, Âże arab mu zdecydowanie dobrze zrobiÂł i Âże maÂły jest piekny i peÂłen wyrazu  . A to generalnie jest osoba ktĂłra preferuje duuuÂże skokowe maszyny i arab czy coÂś poniÂżej 165 cm jest be, a tu dostaÂł max. punktacjĂŞ  . MiÂło mi byÂło bardzo...
|
|
|
|
|
|
|
orjentica
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #544 : Wrzesień 24, 2009, 15:58:37 » |
|
GratulujĂŞ. Araby gĂłra 
|
|
|
|
|
|
|
Doma
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #545 : Wrzesień 28, 2009, 19:30:06 » |
|
no Sirocco piĂŞknie siĂŞ prezentuje, choĂŚ Kaasai chyba bardziej trafia w mĂłj gust mĂłj natomiast to coraz brzydsze kaczÂątko  jutro ma opis i aÂż siĂŞ bojĂŞ... mozolnie mu idzie zmiana sierÂści bardzo... chyba coraz bardziej tatusia przypomina...  na zdjĂŞciu ma troche ponad 3 miesiÂące 
|
|
|
|
|
|
|
boswell
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #546 : Wrzesień 29, 2009, 07:45:37 » |
|
ÂŁeee,nie taki zÂły!!! porĂłwnujac co sie robi z mojego Kiliena-po takim urodziwym ogierze taki topĂłr   Kasior zapowiada sie dobrze-chociaz jeden w stawce z nadziejami   Belgaria,Bel Raszej i Kasaai  Gimli  Raszej i Gimli 
|
|
|
|
|
|
|
Doma
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #547 : Wrzesień 29, 2009, 11:06:28 » |
|
hoho boswell Ty to masz z czego wybieraĂŚ  no wiesz ja zawsze mogĂŞ powiedzieĂŚ Âże w koĂącu ojciec taki topĂłr, to czego mogÂłam siĂŞ spodziewaĂŚ  ale do maÂłe pocieszenie, ale jeszcze wszystko moÂże siĂŞ zmieniĂŚ, jeszcze siĂŞ okaÂże Âże z tych brzydactw wyrosnÂą caÂłkiem przyzwoite konie 
|
|
|
|
|
|
|
boswell
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #548 : Wrzesień 29, 2009, 12:25:45 » |
|
ChÂłee-miejmy nadziejĂŞ,Âże wyrosnÂą,bĂŞdĂŞ czekac spokojnie,jako Âże kolejne nie szybko,dopiero wiosnÂą poszukam fajnych kawalerĂłw a i to najwyÂżej dla 4 dziewczyn  Tylko Belindy nie zÂłapaÂłam  po sprzedaniu mamusi mocno na boku sie trzyma i z obiektywu umknĂŞÂła.
|
|
|
|
|
|
|
SÂławek D.
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #549 : Wrzesień 29, 2009, 21:02:32 » |
|
PiĂŞknie rosnÂą wam maleĂąstwa, aÂż miÂło popatrzeĂŚ jak siĂŞ rozwijajÂą, to i ja siĂŞ pochwalĂŞ (fotki z niedzieli). TrochĂŞ Âźrebaki zmieniajÂą kolorki, co mnie martwi w niektĂłrych przypadkach.  
|
|
|
|
|
|
|
Doma
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #550 : Październik 06, 2009, 11:51:53 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
SÂławek D.
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #551 : Październik 06, 2009, 21:13:34 » |
|
Doma, niestety maÂła od Eliady bĂŞdzie siwa, twĂłj maÂły zmienia szatĂŞ jak u mnie mÂłoda od Drabiny na ostatnim zdjĂŞciu. ChciaÂłem siĂŞ jeszcze pochwaliĂŚ kolejnym maleĂąstwem, wczoraj urodziÂła siĂŞ nam klaczka od Plejady II po Narcyzie, foty wrzucĂŞ pod koniec tygodnia.
|
|
|
|
|
|
|
jasiek
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #552 : Październik 06, 2009, 21:43:54 » |
|
A dlaczego taka rozpacz na siwe Âźrebaki?
|
|
|
|
|
|
|
Doma
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #553 : Październik 07, 2009, 10:47:53 » |
|
no S³awek gratulacje! ale¿ bêdzie stadko... jasiek co do siwej maœci... có¿, miej 5 siwków które chcesz utrzymaÌ w czystoœci  ja sobie tego nie wyobra¿am, albo co 2 godz czyœciÌ boks, albo ca³y czas w derkach trzymaÌ, a co z wybiegiem? ciê¿ko utrzymaÌ takie konie w idealnej czystoœci... na gniadym najmniej widaÌ 
|
|
|
|
|
|
|
jasiek
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #554 : Październik 07, 2009, 11:39:36 » |
|
A po co utrzymywac w czystosci mlodziez czy klacze hodowlane?? Przeciez, te gniade sa tak samo brudne, tyle tylko, ze nie widac..
Myslalem, ze chodzi moze o czerniaki, ktore potrafia byc utrapieniem. Na rynku koni wierzchowych jest moda na masciste konie, takze siwego czy karego latwiej drozej sprzedac.
|
|
|
|
|
|
|
|