montana
Administrator
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 1575
|
|
« Odpowiedz #30 : Maj 13, 2008, 13:08:34 » |
|
Witamy serdecznie na forum, oraz w gronie posiadaczy ma³opolskiego wierzchowca ! Gratuluje nabytku i ¿ycze Wam wielu wspólnych lat i radosnych chwil razem Rodowód jest ma³opolski, jest tam wprawdzie prababka wielkopolska ( klasyczny przyk³ad rodowodu w dolewem wielkopolskiego srokacza ), ale to tylko 1/8 jego pochodzenia, wiêc teoretycznie mogli zamiast sp, wpisac mu m³p w paszport, ale je¶li to wa³ach zda³o sie to pewnie byæ ma³o istotnym. Rady, jak wstawic zdjêcia s± w dziale obs³uga forum, zajrzyj.
|
|
|
|
|
|
|
ar...?
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 2362
|
|
« Odpowiedz #31 : Maj 13, 2008, 13:14:48 » |
|
moj± m³p wpisali do sp ksiêgi, ale jak pojecha³am do zwi±zku z artyku³em, ¿e startowa³a w klasie rocznych m³p z przyzwoitym wynikiem to uda³o j± siê wpisaæ do m³p Czekamy na fotki, jak chcesz mogê Ci pomóc zapraszam na PW
|
|
|
|
|
|
|
montana
Administrator
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #32 : Maj 13, 2008, 13:18:05 » |
|
a warto chyba tutaj dodaæ, ze Twoja koby³ka to identyczna sytuacja rodowodowa jak Brokat, zgadza sie ? te¿ 1/8 wlkp ?
|
|
|
|
|
|
|
ar...?
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 2362
|
|
« Odpowiedz #33 : Maj 13, 2008, 13:50:54 » |
|
tak, dokladnie to samo, a najgorsze , ¿e jej przepiêkny brat - syn Wachalarza oo, nad którym swój podziw wyra¿a p. Kordalski w artykule w KP te¿ jest sp . Co ciekawe nazywa go m³p ! Ach te przepisy
|
|
|
|
|
|
|
breakaway
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 265
|
|
« Odpowiedz #34 : Maj 13, 2008, 21:17:49 » |
|
Nasza babcia ma wpisane sp, te¿ gdzie¶ dalej ma wielkopolaka... Chocia¿ ¼rebaki ju¿ wpisywane s± jako m³p.
|
|
|
|
|
|
|
mehari
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 16
|
|
« Odpowiedz #35 : Maj 14, 2008, 14:46:37 » |
|
No w³a¶nie obustronna siostra Brokata ma w paszporcie m³p, a mój ma Sp. W PZHK jak przerejestrowywa³am go na siebie powiedzieli, ¿e jest Sp, bo ma wlkp w rodowodzie. Beznadzieja. Ale i tak uwa¿am go za m³p A zdjêcia dodam jak wrócê z pracy, mam nadziejê, ¿e siê uda Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
montana
Administrator
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #36 : Maj 14, 2008, 18:38:43 » |
|
No w³a¶nie obustronna siostra Brokata ma w paszporcie m³p, a mój ma Sp.
i to jest najwiêkszy paradoks !
|
|
|
|
|
|
|
mehari
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #37 : Maj 15, 2008, 12:12:16 » |
|
Trochê to dziwne... no ale nic na to siê nie poradzi.
|
|
|
|
|
|
|
wenecja i warka
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #38 : Maj 30, 2008, 07:34:56 » |
|
Troche tu cich To mo¿e ja co¶ napisze Waracamy do pracy Wenecja ju¿ fajnie sie rozrusza³a w sobote mamy pierwsz± jazde z trenerem i nie moge sie doczekaæ. Mam sporo fajnych fotek i Wenecji i Warki tyle¿e bêd je mieæ dopiero jutro na soim kompie Wiecie co ciesze sie jak dziecko kiedy widze ¿e mój koñ wraca do siebie po chorobie a tu taka sobie fotka z lon¿owania chyba jej tu nie wstawia³am i warka jak wraca na kolacje z ³aki
|
|
|
|
|
|
|
mehari
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #39 : Czerwiec 02, 2008, 12:27:28 » |
|
Mam niema³y problem z zaje¿d¿aniem mojego wyp³ocha. Panicznie boi siê wsiadania i ruszenia, ale potem w k³usie siê troszkê uspakaja. Jednak ka¿dy ruch w siodle, choæby wyprostowanie siê, koñczy siê zadem pod brzuchem i dzid± naprzód. Jest bardzo wra¿liwy i przep³oszony...
|
|
|
|
|
|
|
Maksowa
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 18
|
|
« Odpowiedz #40 : Czerwiec 07, 2008, 20:56:18 » |
|
wedle zyczenia Max pod siod³em z gory prosze o wyrozumialosc na moja dziwne pozy w siodle ..jezdzenie w 90% samemu wychodzi niestety Rok temu Zima Jedna z pierwszych jazd na placu w tym roku Max skoczek...wysokosc moze nie osza³amiajaca ale to byly nasze pierwsze wspolne zawody a Maxa 3 w zyciu
|
|
|
|
|
|
|
mehari
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #41 : Czerwiec 11, 2008, 12:29:53 » |
|
No prosze. bardzo fajnie ladny konik
|
|
|
|
|
|
|
Maksowa
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 18
|
|
« Odpowiedz #42 : Czerwiec 12, 2008, 00:11:09 » |
|
dziekuje ..krzywulec ..ale ma swoj urok coprawda teraz dostal brzucha i wyglada jak kobyla na wyzrebieiu ale jak odzyskamy linie to wrzuce jakies nowe zdjecia
|
|
|
|
|
|
|
Pamela
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 6
|
|