To i ja napisze coÂś o swoich
Wenecja rok urodzenia 2000
Matka -Werona
Ojciec -Artyzm po Pamir
KobyÂłe kupiÂłam w 2003 roku w maju a w czerwcu tego samego roku urodziÂła mi klaczke Warke ktĂłra ma do dziÂś

Wenecja jest koniem hmmmm innym moÂżna powiedzieĂŚ. Jej przeszÂłoÂśc jest mi nie do koĂąca znana ale moge sie domyÂślaĂŚ Âże z czÂłowiekiem miaÂła bardzo maÂło kontaktu. Jest bardzo przewraÂżliwiona na swoim punkcie i jest wielkÂą indywidualistkÂą. PoÂświĂŞciÂłam jej wiela czasu i dziĂŞki temu bardzo dobrze sie nam razem Âżyje bardzo dobrze sie rozumiemy

co innym nie przychodzi tak ³atwo hihihihihi. Przez ostatnie pó³ roku mielismy problemy ze zdrowiem COPD teraz ju¿ jest lepiej i wracamy powoli do pracy i staramy sie przytyÌ konika i zaczyna nam sie udawaÌ

teraz troche fotek
tu wencja po wyÂźrebieniu
wyglÂądaÂła fatalnie ale niestety w takim stanie ja kupiÂłam a przy Âźrebaku nie daÂło sie jej odkarmiĂŚ

a tu 3 lata puÂźniej

a tu filmik na 4 rocznice bycia z WenecjÂą

Teraz Warka
rok urodzenia 2003
Matka - Wenecja
Ojciec - Panicz po Paszkwil
Warka to koĂą o idelanym harakterze jest odwaÂżna, Âżywa, bardzo ufa czÂłowiekowi, w stosunku do innych koni nastawiona pozytywnie, bardzo szybko sie uczy no jest genialna

W zeszÂłym roku w kwietniu zostaÂła zajeÂżdÂżona i spisuje sie Âświetnie. Wszyscy bardzo jÂą lubiÂą w stajni bo to taka nasza stajenna laleczka inaczej nazywana platynkÂą

to jedyne zdjecie jakie mam na kompie kiedy byÂła Âźrebakiem

tu w wieku 3 lat poczÂątki pracy na lonÂży

tu 3,5 roku idale praca tylko na lonÂży

tu zajazdka a dokÂładnie jej druga jazda hihihi zdolna bestia

i z tego roku z marca