montana
Administrator
UÂżytkownik

|
 |
« Odpowiedz #30 : Maj 13, 2008, 13:08:34 » |
|
Witamy serdecznie na forum, oraz w gronie posiadaczy maÂłopolskiego wierzchowca ! Gratuluje nabytku i Âżycze Wam wielu wspĂłlnych lat i radosnych chwil razem  RodowĂłd jest maÂłopolski, jest tam wprawdzie prababka wielkopolska ( klasyczny przykÂład rodowodu w dolewem wielkopolskiego srokacza ), ale to tylko 1/8 jego pochodzenia, wiĂŞc teoretycznie mogli zamiast sp, wpisac mu mÂłp w paszport, ale jeÂśli to waÂłach zdaÂło sie to pewnie byĂŚ maÂło istotnym. Rady, jak wstawic zdjĂŞcia sÂą w dziale obsÂługa forum, zajrzyj.
|
|
|
|
|
|
|
ar...?
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #31 : Maj 13, 2008, 13:14:48 » |
|
mojÂą mÂłp wpisali do sp ksiĂŞgi, ale jak pojechaÂłam do zwiÂązku z artykuÂłem, Âże startowaÂła w klasie rocznych mÂłp z przyzwoitym wynikiem to udaÂło jÂą siĂŞ wpisaĂŚ do mÂłp  Czekamy na fotki, jak chcesz mogĂŞ Ci pomĂłc zapraszam na PW 
|
|
|
|
|
|
|
montana
Administrator
UÂżytkownik

|
 |
« Odpowiedz #32 : Maj 13, 2008, 13:18:05 » |
|
a warto chyba tutaj dodaĂŚ, ze Twoja kobyÂłka to identyczna sytuacja rodowodowa jak Brokat, zgadza sie ? teÂż 1/8 wlkp ?
|
|
|
|
|
|
|
ar...?
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #33 : Maj 13, 2008, 13:50:54 » |
|
tak, dokladnie to samo, a najgorsze , Âże jej przepiĂŞkny brat - syn Wachalarza oo, nad ktĂłrym swĂłj podziw wyraÂża p. Kordalski w artykule w KP teÂż jest sp  . Co ciekawe nazywa go mÂłp ! Ach te przepisy
|
|
|
|
|
|
|
breakaway
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #34 : Maj 13, 2008, 21:17:49 » |
|
Nasza babcia ma wpisane sp, teÂż gdzieÂś dalej ma wielkopolaka... ChociaÂż Âźrebaki juÂż wpisywane sÂą jako mÂłp.
|
|
|
|
|
|
|
mehari
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #35 : Maj 14, 2008, 14:46:37 » |
|
No wÂłaÂśnie obustronna siostra Brokata ma w paszporcie mÂłp, a mĂłj ma Sp. W PZHK jak przerejestrowywaÂłam go na siebie powiedzieli, Âże jest Sp, bo ma wlkp w rodowodzie. Beznadzieja. Ale i tak uwaÂżam go za mÂłp  A zdjĂŞcia dodam jak wrĂłcĂŞ z pracy, mam nadziejĂŞ, Âże siĂŞ uda  Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
montana
Administrator
UÂżytkownik

|
 |
« Odpowiedz #36 : Maj 14, 2008, 18:38:43 » |
|
No wÂłaÂśnie obustronna siostra Brokata ma w paszporcie mÂłp, a mĂłj ma Sp.
i to jest najwiĂŞkszy paradoks !
|
|
|
|
|
|
|
mehari
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #37 : Maj 15, 2008, 12:12:16 » |
|
TrochĂŞ to dziwne... no ale nic na to siĂŞ nie poradzi.
|
|
|
|
|
|
|
wenecja i warka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #38 : Maj 30, 2008, 07:34:56 » |
|
Troche tu cich To moÂże ja coÂś napisze  Waracamy do pracy  Wenecja juÂż fajnie sie rozruszaÂła  w sobote mamy pierwszÂą jazde z trenerem i nie moge sie doczekaĂŚ. Mam sporo fajnych fotek i Wenecji i Warki tyleÂże bĂŞd je mieĂŚ dopiero jutro na soim kompie  Wiecie co ciesze sie jak dziecko kiedy widze Âże mĂłj koĂą wraca do siebie po chorobie  a tu taka sobie fotka z lonÂżowania chyba jej tu nie wstawiaÂłam  i warka jak wraca na kolacje z Âłaki 
|
|
|
|
|
|
|
mehari
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #39 : Czerwiec 02, 2008, 12:27:28 » |
|
Mam niemaÂły problem z zajeÂżdÂżaniem mojego wypÂłocha. Panicznie boi siĂŞ wsiadania i ruszenia, ale potem w kÂłusie siĂŞ troszkĂŞ uspakaja. Jednak kaÂżdy ruch w siodle, choĂŚby wyprostowanie siĂŞ, koĂączy siĂŞ zadem pod brzuchem i dzidÂą naprzĂłd. Jest bardzo wraÂżliwy i przepÂłoszony...
|
|
|
|
|
|
|
Maksowa
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #40 : Czerwiec 07, 2008, 20:56:18 » |
|
wedle zyczenia Max pod siodÂłem z gory prosze o wyrozumialosc na moja dziwne pozy w siodle ..jezdzenie w 90% samemu wychodzi niestety Rok temu  Zima  Jedna z pierwszych jazd na placu w tym roku   Max skoczek...wysokosc moze nie oszaÂłamiajaca ale to byly nasze pierwsze wspolne zawody a Maxa 3 w zyciu 
|
|
|
|
|
|
|
mehari
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #41 : Czerwiec 11, 2008, 12:29:53 » |
|
No prosze.  bardzo fajnie  ladny konik 
|
|
|
|
|
|
|
Maksowa
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #42 : Czerwiec 12, 2008, 00:11:09 » |
|
dziekuje ..krzywulec ..ale ma swoj urok coprawda teraz dostal brzucha i wyglada jak kobyla na wyzrebieiu ale jak odzyskamy linie to wrzuce jakies nowe zdjecia
|
|
|
|
|
|
|
Pamela
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #43 : Czerwiec 16, 2008, 16:38:20 » |