To i ja napisze co¶ o swoich
Wenecja rok urodzenia 2000
Matka -Werona
Ojciec -Artyzm po Pamir
Koby³e kupi³am w 2003 roku w maju a w czerwcu tego samego roku urodzi³a mi klaczke Warke która ma do dzi¶
Wenecja jest koniem hmmmm innym mo¿na powiedzieæ. Jej przesz³o¶c jest mi nie do koñca znana ale moge sie domy¶laæ ¿e z cz³owiekiem mia³a bardzo ma³o kontaktu. Jest bardzo przewra¿liwiona na swoim punkcie i jest wielk± indywidualistk±. Po¶wiêci³am jej wiela czasu i dziêki temu bardzo dobrze sie nam razem ¿yje bardzo dobrze sie rozumiemy
co innym nie przychodzi tak ³atwo hihihihihi. Przez ostatnie pó³ roku mielismy problemy ze zdrowiem COPD teraz ju¿ jest lepiej i wracamy powoli do pracy i staramy sie przytyæ konika i zaczyna nam sie udawaæ
teraz troche fotek
tu wencja po wy¼rebieniu
wygl±da³a fatalnie ale niestety w takim stanie ja kupi³am a przy ¼rebaku nie da³o sie jej odkarmiæ
a tu 3 lata pu¼niej
a tu filmik na 4 rocznice bycia z Wenecj±
Teraz Warka
rok urodzenia 2003
Matka - Wenecja
Ojciec - Panicz po Paszkwil
Warka to koñ o idelanym harakterze jest odwa¿na, ¿ywa, bardzo ufa cz³owiekowi, w stosunku do innych koni nastawiona pozytywnie, bardzo szybko sie uczy no jest genialna
W zesz³ym roku w kwietniu zosta³a zaje¿d¿ona i spisuje sie ¶wietnie. Wszyscy bardzo j± lubi± w stajni bo to taka nasza stajenna laleczka inaczej nazywana platynk±
to jedyne zdjecie jakie mam na kompie kiedy by³a ¼rebakiem
tu w wieku 3 lat pocz±tki pracy na lon¿y
tu 3,5 roku idale praca tylko na lon¿y
tu zajazdka a dok³adnie jej druga jazda hihihi zdolna bestia
i z tego roku z marca