Arcturus
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 319
|
|
« Odpowiedz #60 : Styczeñ 17, 2010, 20:50:17 » |
|
Nie no szkoda ze siê tak w³óczy³, teraz to mu bêdzie na pewno dobrze No to o czym mówie to sie nazywa k³usownictwo niestety a mixy ro¿nych ras chartów sa hodowane pok±tnie i po prostu u¿ywane do polowania . Te które siê nie sprawdzaj± lub po prostu zgin±, trafiaj± do schronisk lub dostaj± kulkê u ³ap od jakiego¶ my¶liwego . Ewentualnie i to najlepsze wyj¶cie trafiaj± na takie dobre dusze jak wy A co do znanych z chartów okolic to, £ód¼ i okolice, Radom i okolice, Sandomierz i okolice, Kraków i okolice, no i Mielec i Kielce i okolice.
|
|
|
|
|
|
|
amazonka80
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 500
|
|
« Odpowiedz #61 : Styczeñ 17, 2010, 21:47:00 » |
|
Wiem, ¿e w okolicach Rawy Mazowieckiej i Skierniewic, gdzie jest du¿o sadów trzyma siê charty na zaj±ce, które obgryzaj± drzewka.
|
|
|
|
|
|
|
Dahoman
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 116
|
|
« Odpowiedz #62 : Styczeñ 22, 2010, 21:24:27 » |
|
Drop i Archibald jeszcze tylko takie ³adne obro¿e musimy sobie sprawiæ i bêd± wygl±da³y prawie jak charty Arcturus, ile masz w tej chwili w domu sztuk charcich ?
|
|
|
|
|
|
|
Arcturus
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #63 : Styczeñ 22, 2010, 21:48:02 » |
|
Teraz osiem chartów polskich, plus westiki sztuk 2 . Tak sobie my¶lê, ze tego waszego nowego mo¿na by by³o spróbowaæ wpisaæ na KW, ile on mo¿e mieæ w k³êbie ?
|
|
|
|
|
|
|
Dahoman
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 116
|
|
« Odpowiedz #64 : Styczeñ 22, 2010, 22:41:09 » |
|
a¿ 8 ? w sumie 10, wow ! mam nadzieje, ¿e wiêcej siê tu takich nie bêdzie b³±kaæ, bo nam 2 wystarcz± Jutro zmierzymy pisz na pw, jak sie staraæ mamy o taki wpis, bardzo nam sie taka idea podoba : ) punkt kopulacyjny ju¿ mamy : D ( A chodzi³ te¿ po g³owie pomys³ kastracji, nasz wy¿e³ jaj pozbawiony i dobrze nam z tym )
|
|
|
|
|
|
|
boswell
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 466
|
|
« Odpowiedz #65 : Styczeñ 23, 2010, 14:33:12 » |
|
( A chodzi³ te¿ po g³owie pomys³ kastracji, nasz wy¿e³ jaj pozbawiony i dobrze nam z tym )
I pomysl to przedni-bo psów i tak nadmiar wszedzie.... moje obie suki tez wysterylizowane i nie narzekaja a i ja mam spokojn± g³owê
|
|
|
|
|
|
|
Arcturus
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #66 : Styczeñ 23, 2010, 17:18:19 » |
|
Co do tego bia³ego, to pewnie mo¿na wyciachac ,ale m³odego jesli wpisaæ do KW, to na razie szkoda . Moze jest szansa ¿eby jaka¶ sukê pokry³ , nowa krew w tej rasie jest na wagê z³ota . Jak bêdê jakie¶ przegl±dy hodowlane, to wam dam znaæ ,ale raczej do wiosny trzeba czekaæ . Ale siê dowiem .
|
|
|
|
|
|
|
ar...?
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 2362
|
|
« Odpowiedz #67 : Styczeñ 23, 2010, 18:56:46 » |
|
Arcturus by³oby super, mi siê w g³owie nie mie¶ci jak mo¿na tak psa na mróz wyrzuciæ i to takiego fajnego, marny by³by jego los bez montany, Wachmistrza i Dahomana
|
|
|
|
|
|
|
montana
Administrator
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 1575
|
|
« Odpowiedz #68 : Styczeñ 23, 2010, 20:08:22 » |
|
Marny to by³by bez Ciebie ar..., sam by do nas nie trafi³ jakie¶ 75 cm wzrostu akurat do wiosny mo¿e nabierze troszke cia³a, bêdziemy wdziêczni, daj znaæ, co, gdzie, kiedy Jakbys by³a w okolicy Warszawy to zapraszamy do nas, na wstêpn± preselekcje ; )
|
|
|
|
|
|
|
Arcturus
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #69 : Styczeñ 23, 2010, 20:13:04 » |
|
No 75 na samca to ju¿ ok, a on jeszcze w gore troszkê pójdzie . Ja bardzo chêtnie bym Was odwiedzi³a, ale teraz jak ta zima taka wariacka, to trudno siê ruszyæ jak siê ma tyle zwierzaków na oku . A poniewa¿ na stare lata zachcia³o mi siê jeszcze zostaæ technikiem weterynarii i mam egzaminy,to ju¿ w ogóle ciê¿ko.
|
|
|
|
|
|
|
|
Arcturus
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #71 : Czerwiec 08, 2010, 19:22:17 » |
|
A to juz fotki ustawiane maluchów : £OWNY £OTR £OMOT £UPIE¯CA £APS £ASY PUK £AJDAK £ADNY £UCJA £OWNA £ASKA
|
|
|
|
|
|
|
Arcturus
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #72 : Wrzesieñ 16, 2010, 18:52:59 » |
|
A ja siê troszkê pochwale , na Festiwalu Chartów w Olsztynie pod Czêstochowa, nasza hodowla zajê³a II zaszczytne miejsce .
|
|
|
|
|
|
|
Arcturus
U¿ytkownik
|
|