to jeszcze kilka s³ów ode mnie
najbardziej podoba³ mi siê Hayati, Ja¶min i Sentender bardzo urodziwe. Ale ten pierwszy ma nogi s³abe jak napisa³ duke, a mi siê jeszcze rzuci³o w oczy, ze dosyæ krzywe - w k³usie delikatnie, ale jednak bilardowa³.
Uzytkowo ciekawy jeszcze Ramzes.
Wszytskie Krymy ramowe, z dobrymi chodami, ale Dubler faktycznie skaka³ tragicznie, Agnostyk lepiej, ale dopiero na pe³nowymiarowej przeszkodzie popracowa³ porz±dnie.
Stawka lepiej skacz±ca, ale zdecydowanie mniej urodziwa - Batalion, Irtysz ca³kowicie nie m³p, Aperitif kucykowaty, mo¿e jest szybki przodem, ale mi takie gonitwy w korytarzu siê nei podobaj±.
Wiêkszo¶æ ogierów zrównowa¿ona, ale niestety pod siod³em wiêkszo¶æ nie pokaza³a swoich umiejêtno¶ci - czê¶æ przeganaszowana - Biesadnik, Ja¶min, a czê¶æ uciekaj±ca od kontaktu Aperitif. Najlepiej pod siod³em wypad³y Krymy, Ramzes, Motyl te¿ ok.
ArcturusDrwal korzystnie siê zmieni³ od ubieg³ego roku, troszkê dojrza³, ale w korytarzu skacze jak Hebab, a chody podstawowe ma przeciêtne, do tego dochodzi krótka szyja i straszliwie kanciasty zad.
Ja¶min bardzo, bardzo urodziwy, ale na wy¿szych przeszkodach wychodzi Frazes - nogi zostaj±
Iza90Biesadnik mi w ogóle nie wppad³ w oko, po pierwsze ma okropn± bezkszta³tn± g³owê, z ma³ymi wysoko osadzonymi oczami, jest niedu¿y. Rusza siê jako¶ neispecjalnie. A skacze niby nie¼le, ale trochê sztywny gór± i s³abo pracuje szyj± co widaæ na wy¿szych przeszkodach.