FORUM O KONIACH MA£OPOLSKICH
Grudzieñ 17, 2024, 12:51:39 *
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strona g³ówna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj siê Rejestracja  
Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Cytrus znowu w Porêbie Laskowskiej :-)  (Przeczytany 6420 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
pawel_asola
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 8

« : Wrzesieñ 25, 2009, 17:58:26 »

do naszej stajni wróci³ Ogier Cytrus, po dwuletnim pobycie w Bieszczadach, chyba pokryje nim dwie swoje klacze, mia³ byæ inny ogier, ale ze wzglêdu na charakter zdecyduje siê na Cytrusa chyba, poza tym podoba³y mi siê konie po nim które widzia³em,
goha
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 635

« Odpowiedz #1 : Wrzesieñ 26, 2009, 10:43:16 »

ooo na sta³e wróci³ czy na stanówkê?
pawel_asola
U¿ytkownik

« Odpowiedz #2 : Wrzesieñ 26, 2009, 12:49:13 »

na sta³e
Iwo
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 3

« Odpowiedz #3 : Pa¼dziernik 07, 2009, 08:41:37 »

Biedny Cytrus... Smutny
boswell
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 466

« Odpowiedz #4 : Pa¼dziernik 07, 2009, 16:54:35 »

czemu biedny? Jak juz cos piszecie to konkretniej!
Iwo
U¿ytkownik

« Odpowiedz #5 : Pa¼dziernik 07, 2009, 20:37:25 »

Ten temat by³ ju¿ wa³kowany , nie chce mi  siê do tego wracaæ  wklejam linka szkoda ¿e zdjêcia z tamtego okresu ju¿ siê nie wy¶wietlaj±.....
http://www.voltahorse.pl/forum/viewtopic.php?p=259079&highlight=#259079
pawel_asola
U¿ytkownik

« Odpowiedz #6 : Pa¼dziernik 08, 2009, 08:54:23 »

Iwo, zaczynasz znowu insynuacje, Bardzo krzywdz±ce dla Andrzeja i zupe³nie mijaj±ce siê z prawd±, trzymam tam swoje konie od ponad trzech lat. Zdjêcia o których mówisz - by³y wykonane od razu po przyje¼dzie koni z ZT, jestem na codzieñ w tej stajni i wiem ze do momentu wyjazdu do innego w³a¶ciciela Cytrus by³ w super stanie i kondycji. We wrze¶niu 2008 Cytrus zosta³ sprzedany ( w okolice Sanoka ) a teraz zosta³ odkupiony przez Andrzeja, jakby ktos zrobi³ zdjecia od razu po przyje¿dzie w tym roku konia do Porêby to równie¿ móg³by wklejaæ je na forum i gadaæ g³upoty,

jak juz pisa³em trzymam konie w Porêbie Laskowskiej u Andrzeja Saroty od ponad 3 lat, konie s± w super stanie,
oczywi¶cie nie jest to idealna stajnia pod wzglêdem warunków  bo jest problem z uje¿d¿alni±, bo nie ma hali itp.
Ale konie s± dobrze odrzywione, wychodz± na podok.

Nie wiem Iwo kim , jeste¶ i czemu z uporem wpisujesz tu insynuacje odno¶nie z³ego traktowania koni prze AS.
My¶l± ze chodzi o jakie¶ prywatne wycieczki...
Wiêc proszê nie za¶miecaj tego w±tku,
wpisa³em go bo uwa¿am Cytrusa z dobrego ogiera, widzia³em po nim kilka koni i zamierzam za¼rebiæ nim 2 lub 3 swoje klacze

Uwa¿am ¿e powrót Cytrusa do Porêby oraz fakt ¿e AS jest teraz jego w³a¶cicielem, to dla konia du¿y fart.
goha
U¿ytkownik

« Odpowiedz #7 : Pa¼dziernik 08, 2009, 19:48:06 »

Zdjêcia o których mówisz - by³y wykonane od razu po przyje¼dzie koni z ZT,

nie bêdê siê wdawaæ w dyskusjê tylko sprostujê to co prawd± nie jest - zdjêcia robione by³y 8 miesiêcy po przyj¶ciu koni z ZT Bogus³awice.
Leszczynek
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 1

« Odpowiedz #8 : Pa¼dziernik 09, 2009, 19:42:16 »

Mam do¶æ opisywania mojej stajni i mojego stosunku do koni w z³ym ¶wietle, nieprawdziwego. Mo¿e nie siedze ca³y czas na forach ale zdarza siê ¿e kto¶ mi zrelacjonuje co siê gdzie mówi. A co do komentarzu "gohy" to raz juz przeprasza³a na forach internetowych i my¶le ¿e nie chce  tego robiæ ponownie. Nadal zastanawiam siê kto to jest "Iwo"?!

A. Sarota
jasiek
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 1700

« Odpowiedz #9 : Pa¼dziernik 09, 2009, 19:44:47 »

Mo¿e siê umówimy, ¿e nie mówimy na forum, o warunkach w nie swoich stajniach. Takie tabu. ¯eby siê ludziom fora internetowe z szambem nie kojarzy³y. A pana Sarotê zapraszamy, do zapoznania siê z innymi dzia³ami forum, tak, ¿eby zobaczy³, ¿e jednak ludzi dobrej woli jest wiêcej.
Fabio
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 1

« Odpowiedz #10 : Pa¼dziernik 10, 2009, 19:59:10 »

Popieram Andrzeja Sarotê jak kto¶ ma jakis problem np "Iwo" niech sie przedstawi a nie dzia³a na nicku...  a mo¿e "Iwo" to jakas  konkurencja  konkurencja dla A. Saroty co mnie bardzo dziwi bo chyba koniartze powinni trzymaæ sie razem i wymieniac pogl±dy  miedzy soba a nie szkalowac sie na ka¿dym kroku... :-0
Cytryna
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 27

« Odpowiedz #11 : Pa¼dziernik 10, 2009, 20:08:10 »

A mo¿ecie wkleiæ jakie¶ aktualne zdjêcia Cytrusa ?
goha
U¿ytkownik

« Odpowiedz #12 : Pa¼dziernik 12, 2009, 12:39:50 »

te¿ chêtnie zobaczê jakiego¶ aktualnego Cytrusa, planowa³am go odwiedziæ w Bieszczadach ale jako¶ tak wysz³o ¿e w koñcu tam nie dotar³am. Albo mo¿e jakie¶ potomstwo Cytrusa? bo ju¿ jakie¶ starsze konie po nim na pewno s±.
kizia
U¿ytkownik

« Odpowiedz #13 : Marzec 18, 2011, 19:27:43 »

Macie zdjecia aktualne Cytrusa? Dalej stoi w Porêbie? Jaki on w ogole jest? Pytam bo to tatus mojego 3 letniego konia:D
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: