FORUM O KONIACH MAŁOPOLSKICH
Kwiecień 29, 2025, 07:45:08 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strona główna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Cytrus znowu w PorĂŞbie Laskowskiej :-)  (Przeczytany 6687 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
pawel_asola
UÂżytkownik

« : Wrzesień 25, 2009, 17:58:26 »

do naszej stajni wrĂłciÂł Ogier Cytrus, po dwuletnim pobycie w Bieszczadach, chyba pokryje nim dwie swoje klacze, miaÂł byĂŚ inny ogier, ale ze wzglĂŞdu na charakter zdecyduje siĂŞ na Cytrusa chyba, poza tym podobaÂły mi siĂŞ konie po nim ktĂłre widziaÂłem,
goha
UÂżytkownik

« Odpowiedz #1 : Wrzesień 26, 2009, 10:43:16 »

ooo na staÂłe wrĂłciÂł czy na stanĂłwkĂŞ?
pawel_asola
UÂżytkownik

« Odpowiedz #2 : Wrzesień 26, 2009, 12:49:13 »

na staÂłe
Iwo
UÂżytkownik

« Odpowiedz #3 : Październik 07, 2009, 08:41:37 »

Biedny Cytrus... Smutny
boswell
UÂżytkownik

« Odpowiedz #4 : Październik 07, 2009, 16:54:35 »

czemu biedny? Jak juz cos piszecie to konkretniej!
Iwo
UÂżytkownik

« Odpowiedz #5 : Październik 07, 2009, 20:37:25 »

Ten temat byÂł juÂż waÂłkowany , nie chce mi  siĂŞ do tego wracaĂŚ  wklejam linka szkoda Âże zdjĂŞcia z tamtego okresu juÂż siĂŞ nie wyÂświetlajÂą.....
http://www.voltahorse.pl/forum/viewtopic.php?p=259079&highlight=#259079
pawel_asola
UÂżytkownik

« Odpowiedz #6 : Październik 08, 2009, 08:54:23 »

Iwo, zaczynasz znowu insynuacje, Bardzo krzywdzÂące dla Andrzeja i zupeÂłnie mijajÂące siĂŞ z prawdÂą, trzymam tam swoje konie od ponad trzech lat. ZdjĂŞcia o ktĂłrych mĂłwisz - byÂły wykonane od razu po przyjeÂździe koni z ZT, jestem na codzieĂą w tej stajni i wiem ze do momentu wyjazdu do innego wÂłaÂściciela Cytrus byÂł w super stanie i kondycji. We wrzeÂśniu 2008 Cytrus zostaÂł sprzedany ( w okolice Sanoka ) a teraz zostaÂł odkupiony przez Andrzeja, jakby ktos zrobiÂł zdjecia od razu po przyjeÂżdzie w tym roku konia do PorĂŞby to rĂłwnieÂż mĂłgÂłby wklejaĂŚ je na forum i gadaĂŚ gÂłupoty,

jak juz pisaÂłem trzymam konie w PorĂŞbie Laskowskiej u Andrzeja Saroty od ponad 3 lat, konie sÂą w super stanie,
oczywiÂście nie jest to idealna stajnia pod wzglĂŞdem warunkĂłw  bo jest problem z ujeÂżdÂżalniÂą, bo nie ma hali itp.
Ale konie sÂą dobrze odrzywione, wychodzÂą na podok.

Nie wiem Iwo kim , jesteÂś i czemu z uporem wpisujesz tu insynuacje odnoÂśnie zÂłego traktowania koni prze AS.
MyÂślÂą ze chodzi o jakieÂś prywatne wycieczki...
WiĂŞc proszĂŞ nie zaÂśmiecaj tego wÂątku,
wpisaÂłem go bo uwaÂżam Cytrusa z dobrego ogiera, widziaÂłem po nim kilka koni i zamierzam zaÂźrebiĂŚ nim 2 lub 3 swoje klacze

UwaÂżam Âże powrĂłt Cytrusa do PorĂŞby oraz fakt Âże AS jest teraz jego wÂłaÂścicielem, to dla konia duÂży fart.
goha
UÂżytkownik

« Odpowiedz #7 : Październik 08, 2009, 19:48:06 »

ZdjĂŞcia o ktĂłrych mĂłwisz - byÂły wykonane od razu po przyjeÂździe koni z ZT,

nie bĂŞdĂŞ siĂŞ wdawaĂŚ w dyskusjĂŞ tylko sprostujĂŞ to co prawdÂą nie jest - zdjĂŞcia robione byÂły 8 miesiĂŞcy po przyjÂściu koni z ZT BogusÂławice.
Leszczynek
UÂżytkownik

« Odpowiedz #8 : Październik 09, 2009, 19:42:16 »

Mam doœÌ opisywania mojej stajni i mojego stosunku do koni w zÂłym Âświetle, nieprawdziwego. MoÂże nie siedze caÂły czas na forach ale zdarza siĂŞ Âże ktoÂś mi zrelacjonuje co siĂŞ gdzie mĂłwi. A co do komentarzu "gohy" to raz juz przepraszaÂła na forach internetowych i myÂśle Âże nie chce  tego robiĂŚ ponownie. Nadal zastanawiam siĂŞ kto to jest "Iwo"?!

A. Sarota
jasiek
UÂżytkownik

« Odpowiedz #9 : Październik 09, 2009, 19:44:47 »

MoÂże siĂŞ umĂłwimy, Âże nie mĂłwimy na forum, o warunkach w nie swoich stajniach. Takie tabu. ÂŻeby siĂŞ ludziom fora internetowe z szambem nie kojarzyÂły. A pana SarotĂŞ zapraszamy, do zapoznania siĂŞ z innymi dziaÂłami forum, tak, Âżeby zobaczyÂł, Âże jednak ludzi dobrej woli jest wiĂŞcej.
Fabio
UÂżytkownik

« Odpowiedz #10 : Październik 10, 2009, 19:59:10 »

Popieram Andrzeja SarotĂŞ jak ktoÂś ma jakis problem np "Iwo" niech sie przedstawi a nie dziaÂła na nicku...  a moÂże "Iwo" to jakas  konkurencja  konkurencja dla A. Saroty co mnie bardzo dziwi bo chyba koniartze powinni trzymaĂŚ sie razem i wymieniac poglÂądy  miedzy soba a nie szkalowac sie na kaÂżdym kroku... :-0
Cytryna
UÂżytkownik

« Odpowiedz #11 : Październik 10, 2009, 20:08:10 »

A moÂżecie wkleiĂŚ jakieÂś aktualne zdjĂŞcia Cytrusa ?
goha
UÂżytkownik

« Odpowiedz #12 : Październik 12, 2009, 12:39:50 »

teÂż chĂŞtnie zobaczĂŞ jakiegoÂś aktualnego Cytrusa, planowaÂłam go odwiedziĂŚ w Bieszczadach ale jakoÂś tak wyszÂło Âże w koĂącu tam nie dotarÂłam. Albo moÂże jakieÂś potomstwo Cytrusa? bo juÂż jakieÂś starsze konie po nim na pewno sÂą.
kizia
UÂżytkownik

« Odpowiedz #13 : Marzec 18, 2011, 19:27:43 »

Macie zdjecia aktualne Cytrusa? Dalej stoi w PorĂŞbie? Jaki on w ogole jest? Pytam bo to tatus mojego 3 letniego konia:D
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: