jasiek
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 1700
|
|
« Odpowiedz #15 : Pa¼dziernik 17, 2009, 22:15:16 » |
|
Na Voltahorse.pl s± wyniki po 1 dniu. Aspan jest VII po dwóch konkurencjach. Startowa³y jeszcze Huzar i Ferrero, odpowiednio w 1* i P. Ferrero prowadzi po pierwszym dniu, a Huzar jest X.
|
|
|
|
|
|
|
ar...?
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 2362
|
|
« Odpowiedz #16 : Pa¼dziernik 18, 2009, 18:16:27 » |
|
CNC** 4. Ebonit 5. Hatteria Dworzanka i Baryt eliminacja na krosie. Baryt zosta³ wyelimonowany ju¿ nie pierwszy raz w tym sezonie CNC* 7. Egzemus 8. Huzar klasa P 1. Ferrero (z wynikiem z uje¿dzenia ) 4. Aspan 6. Kruszyna 12. Jamajka
|
|
|
|
|
|
|
jasiek
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #17 : Pa¼dziernik 18, 2009, 18:25:12 » |
|
Jamajka w tamtym roku chodzi³a 2*, ale j± sprzedali i teraz robi za profesora.
|
|
|
|
|
|
|
duke
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 273
|
|
« Odpowiedz #18 : Pa¼dziernik 18, 2009, 18:59:00 » |
|
atrakcja te¿ eliminacja,chyba bia³ka i janów powinny pomyslec o zmianie je¿dzca,na agre¶cie te¿ nie nawojowa³
|
|
|
|
|
|
|
ar...?
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 2362
|
|
« Odpowiedz #19 : Pa¼dziernik 18, 2009, 19:04:35 » |
|
na Halogenie zreszt± te¿...
|
|
|
|
|
|
|
duke
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #20 : Pa¼dziernik 18, 2009, 19:17:27 » |
|
mia³ te¿ Devina,Harbuza i Barnabe no i Nawisa
|
|
|
|
|
|
|
jasiek
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #21 : Pa¼dziernik 18, 2009, 19:37:38 » |
|
Nie przesadzajcie, zobaczcie jakie noty po uje¿d¿eniu maj± te konie. Na pewno s± dobrze przygotowane. Po prostu musi wyci±gn±æ wnioski z tych wy³amañ w krosie i co¶ zmieniæ w treningu, to tyle.
|
|
|
|
|
|
|
duke
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #22 : Pa¼dziernik 18, 2009, 19:52:31 » |
|
we¿ pod uwage ¿e to nie pierwsza elimka Baryta w tym sezonie,w zesz³ym zreszt± tez mia³ kilka
|
|
|
|
|
|
|
jasiek
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #23 : Pa¼dziernik 18, 2009, 20:05:44 » |
|
Wa¿ne, ¿e te konie s± dobrze przygotowane, ¿e progresuj±. Ja wiem, ¿e to pewnie nie przypadek, ¿e ten je¼dziec tak ma, ale to i tak jeden z najlepszych je¼d¼ców w kraju, z bardzo profesjonalnym podej¶ciem. Przecie¿ z Barytem zaczyna³ praktycznie od zera, a teraz chodzi ju¿ 2*. Nie zawsze ukoñczy, ale progres jest ca³y czas. A Janów czy Bia³ka siê ciesz±, ¿e kto¶ chce braæ te konie i ich nie zaje¿d¿a tylko na spokojnie prowadzi po szczeblach kariery.
|
|
|
|
|
|
|
duke
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #24 : Pa¼dziernik 18, 2009, 20:16:06 » |
|
Baryt by³ juz po 2 sezonach startów wiec nie tak od zera,najpierw Orzechowska na nim skaka³a,a potem Fryga nim MPMK WKKW jecha³ i skoñczy³,pomimo m³odego wieku i do¶wiadczenia,Spisak chyba jezdzi zbyt ostro¿nie jak na angloaraby szczególnie w krosie,a Baryt nie jest koniem ³atwym,i raczej sie nie nadaje pod takiego je¼d¼ca ,jego powinien je¿dzic ktos bardziej stanowczy i z jajem
|
|
|
|
|
|
|
jasiek
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #25 : Pa¼dziernik 18, 2009, 20:38:40 » |
|
No ja to wszystko czujê, ale mimo wszystko podoba mi siê, jak ten koñ jest przygotowany do zawodów. To du¿a przyjemno¶æ patrzeæ na t± parê. Pewnie masz racjê, ale gdyby to by³ mój koñ, to bym go nikomu innemu nie chcia³ powierzyæ.
|
|
|
|
|
|
|
duke
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #26 : Pa¼dziernik 18, 2009, 20:48:26 » |
|
masz racje w skokach i w uje¿d¿eniu to super obrazek MP i olimpijczyk na takim koniu,ale jak by to by³ mój koñ to bym zmieni³ je¼d¼ca, ¶rednia to reklama dla konia 5 nie ukoñczone zawody wiêkszej rangi,lepiej by go oddaæ komu¶ skutecznemu kto w ci±gu sezonu wygra na nim albo uplasuje sie na pudle 3-4 razy i przywie¶æ do domu niech kryje ,zreszt± tak to powinno sie odbywaæ w stadach prywatnych a nie sponsoring w konie pryw je¼d¼ców kilka sezonów i wyniki jak widaæ
|
|
|
|
|
|
|
jasiek
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #27 : Pa¼dziernik 18, 2009, 20:55:47 » |
|
Ja bym im da³ jeszcze trochê czasu. Wa¿ne, ¿e koñ progresuje, ma coraz lepsze wyniki w uje¿d¿eniu, nie ³apie kontuzji, je¶li jeszcze zacznie chodziæ krosy na czysto to bêdzie koñ na du¿e zawody. Pewnie, s± tacy zawodnicy co na surowych koniach na hurra, ganiaj± * czy 2* ale to nie o to chodzi w tym sporcie, tak my¶lê. Poza tym nie ³atwo by by³o znale¼æ lepszego je¼d¼ca, który by chcia³ inwestowaæ w nie swojego konia. My¶lê, ¿e w pañstwowych zasobach jest tyle koni, ¿e je¶liby siê taki znalaz³, to chêtnie by mu dali parê fajnych koni.
|
|
|
|
|
|
|
Lumi
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 754
|
|
« Odpowiedz #28 : Pa¼dziernik 19, 2009, 09:38:01 » |
|
duke bzdury wypisujesz. By³e¶ w Walewicach? Wiesz jaki by³ powód eliminacji Atrakcji i Baryta?
|
|
|
|
|
|
|
jasiek
U¿ytkownik
|
|