FORUM O KONIACH MA£OPOLSKICH
Grudzieñ 17, 2024, 17:28:26 *
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strona g³ówna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj siê Rejestracja  
Strony: 1 [2] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: SK Podgaje - Ranczo pod Gajem  (Przeczytany 16244 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
pampolinka
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 28

« Odpowiedz #15 : Styczeñ 20, 2011, 05:04:33 »

ar...? spokojnie no przecie¿ tylko pytam Nie wydaje mi siê abym pisa³a w z³ych intencjach, gadu³a ze mnie czasem...

To o czym piszesz o hodowli jest oczywiste i mi dobrze znane. Matki s±, ¼rebaki siê rodz± a skoro piszê ¿e miejsc jest na wiêksz± ilo¶æ koni to dlatego ¿e siê rozwijamy i w takiej liczebno¶ci chcemy t± hodowlê prowadziæ. Nie chodzi mi o to ¿e stadnina musi mieæ du¿o boksów, bo wiadomo ¿e chodzi o konie. Nie bêdziemy za rok zmieniaæ nazwy a skoro ju¿ kto¶ chce dyskutowaæ o tym ¿e tytu³ujemy siê stadnin± to chyba moim obowi±zkiem jest udzieliæ informacji - ot ¿eby by³o merytorycznie

Wczytujê siê ju¿ w tre¶ci wymienionych przez Ciebie dzia³ów, ale dziêki za polecenie!
boswell
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 466

« Odpowiedz #16 : Styczeñ 20, 2011, 14:16:27 »

ja tam nie pisa³am z intencj± "zaszczuwania" tylko zyczliwie....

kazdy ma swoje priorytety do zmian, ale ja jak widzê niedopasowany sprzêt,mysle-oj...to jak wygl±daj± bardziej zaawansowane sprawy skoro juz podstawy sa nie ok?
pierwsze wra¿enie  jest bardzo wa¿ne

i bez obaw-nikogo tutaj chyba jeszcze nie zaszczuli Chichot przynajmniej ja nie widzia³am...
ess_Ka
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 206

« Odpowiedz #17 : Styczeñ 26, 2011, 17:34:10 »

post o stadninie nie by³ a propos Twojego konkretnego przypadku, tylko odno¶nie tego jak w dzisiejszych czasach bardzo czêsto nazywane s± zwyk³e stajnie, które trudni± siê najczê¶ciej tylko i wy³±cznie pensjonatem i rekreacyjnymi jazdami..

a co do definicji któr± ja uwa¿am za odpowiedni± dla STADNINY to przytoczona parê postów wcze¶niej przez ar..? jest dla jak najbardziej zadowalaj±ca
pampolinka
U¿ytkownik

« Odpowiedz #18 : Styczeñ 26, 2011, 18:10:57 »

no trudno ess_Ka, mo¿e powinna¶ za³o¿yæ osobny w±tek dla takich ogólnych rozwa¿añ
ess_Ka
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 206

« Odpowiedz #19 : Styczeñ 26, 2011, 18:17:02 »

moj post by³ adekwatny do dyskusji jaka siê wtedy toczy³a, o ranczach, o¶rodkach je¼dzieckich i klubach...

no trudno je¶li bierzesz wszystko tak do siebie.. mo¿esz byc pewna ¿e nie wszystko siê tak krêci
pampolinka
U¿ytkownik

« Odpowiedz #20 : Styczeñ 26, 2011, 21:15:34 »

ess_Ka nie obra¿aj siê Wyrazi³a¶ swój pogl±d, to ja o niego zapyta³am. W dobrej intencji, nie wiem czemu uzna³a¶ ¿e siê denerwujê, obra¿am czy co¶ w tym stylu... Nie mog³am mieæ pewno¶ci czy to off-topic bo prawie nikogo z tego forum nie zna³am, dlatego lepiej takowych off-topiców nie rozwijaæ, tylko zak³adaæ nowe w±tki
ar...?
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 2362

« Odpowiedz #21 : Styczeñ 26, 2011, 21:22:12 »

To nie volta, za OT nikt Ciê nie zje
Strony: 1 [2] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: