FORUM O KONIACH MAŁOPOLSKICH
Maj 05, 2025, 18:20:11 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strona główna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: SPRZEDAM OGIERA 20-miesiĂŞczny  (Przeczytany 5590 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
kumpel1arek
UÂżytkownik

« : Luty 14, 2011, 18:49:28 »

Witam
Tak jak w temacie mam do sprzedania ogierka rasy ma³opolskiej. Obustronne pochodzenie. Po bardzo ³adnych rodzicach: matka Sekwana i ojciec Paszkwil. Paszport. Ma zapewniony codzienny ruch, przyj¹³ jeŸdŸca i chodzi w siodle.Nauczony równie¿ pod zaprzêg. Kie³znany wêdzid³em .
GorÂąco zachĂŞcam do rozmowy w celu uzyskania wiĂŞkszej iloÂści informacji  pod nr 661 251 236
tutu
UÂżytkownik

« Odpowiedz #1 : Luty 14, 2011, 19:12:13 »

20 miesiĂŞczny koĂą chodzÂący pod siodÂłem !!!!!!!!?Co?Co??? To moÂże mu zrobic wielka krzywdĂŞ! Szok...
Arcturus
UÂżytkownik

« Odpowiedz #2 : Luty 14, 2011, 19:36:48 »

20 mies. i przyj¹³ jeŸdŸca Co? To chyba ¿art .
kumpel1arek
UÂżytkownik

« Odpowiedz #3 : Luty 16, 2011, 14:49:28 »

Nie to nie jest Âżart! To Âże przyjÂą jeÂźdÂźca to znaczy w takim sensie Âże jest przyzwyczajony do siodÂła. Jak sami wiecie Âże trzeba przyzwyczaja za mÂłodu a w szczegulnoÂści ogiera.
ar...?
UÂżytkownik

« Odpowiedz #4 : Luty 16, 2011, 15:06:52 »

Loo matko, mĂłj ma juÂż 24 miesiĂŞce i nie przyzwyczajony, co ja biedna zrobiĂŞ  Z politowaniem
pampolinka
UÂżytkownik

« Odpowiedz #5 : Luty 16, 2011, 16:52:21 »

przepraszam za ironiê (jakoœ tak mam) ale jeœli to ¿e przyj¹³ siod³o znaczy ¿e przyj¹³ wszytko co mu na grzbiet siê wpakuje to czemu nie napisaÌ ¿e przyj¹³ jeszcze kozê, owieczkê i orangutana ?

a tak serio to ¿e koù mia³ siod³o na grzbiecie i je zaakceptowa³ nie jest równoznaczne z zaakceptowaniem jeŸdŸca. A jeœli faktycznie zaakceptowa³ jeŸdŸca i jest nauczony pod zaprzêg to... nie spodziewaj siê pozytywnej reakcji i kolejki potencjalnych kupców. Koù w tym wieku jest jeszcze fizycznie na etapie rozwoju i takie postêpowanie mo¿e mieÌ bardzo powa¿ne konsekwencje na przysz³oœÌ.
kumpel1arek
UÂżytkownik

« Odpowiedz #6 : Luty 16, 2011, 21:00:18 »

JAK ktoÂś nie umie czytac miĂŞdzy wierszami to tak jest.
przyj¹³ jeÂźdÂźca to miaÂło znaczyc, Âże przyj¹³ go pod swoje skrzydÂło  hahahahahahahahahahahaha  Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot

a koze to Ty masz w nosie  Chichot Chichot Chichot
Ewex
UÂżytkownik

« Odpowiedz #7 : Luty 16, 2011, 21:17:29 »

Powiem krótko wstyd wystawiać takie ogłoszenie i tylko konia szkoda...I myślę że wszyscy dobrze zrozumieli o co Ci chodzi a teraz Ty się tego w głupi sposób wypierasz pisząc rzeczy bez sensu
JAK ktoś nie umie czytac między wierszami to tak jest.
przyjął jeźdźca to miało znaczyc, że przyjął go pod swoje skrzydło  hahahahahahahahahahahaha  Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot

a koze to Ty masz w nosie  Chichot Chichot Chichot

wstyd!!

I to że inni użytkownicy wypowiadają się na temat twojego ogłoszenia nie upoważnia Cię bycia chamskim.
ar...?
UÂżytkownik

« Odpowiedz #8 : Luty 16, 2011, 21:57:15 »

Ewex
Ja tam siĂŞ zawsze zastanawiam skÂąd ludzie biorÂą takie pomysÂły. Kilka lat temu przyjmowano na ZT ogiery w wieku ponizej 3-lat, ale jaki to ma cel dziÂś nie mam pojĂŞcia. A na allegro takich i (o zgrozo !) jeszcze mÂłodszych przypadkĂłw nie brakuje.
pampolinka
UÂżytkownik

« Odpowiedz #9 : Luty 16, 2011, 22:19:14 »

Ewax nie ma sensu wymagaĂŚ od tego czÂłowieka kultury osobistej. jak do tej pory reprezentuje sobÂą jedynie brak podstawowej wiedzy (jeÂśli nie ograniczenie...). MoÂże jeszcze brak zrozumienia natury koni...
I to bardzo przykry obrazek ale ar...? masz racjĂŞ, niestety spotyka siĂŞ to nierzadko :/

kumpel1arek musi ci byĂŚ strasznie gÂłupio skoro tuszujesz to tak beznadziejnym tÂłumaczenie... Wybacz, ale na wypowiedzi na poziomie 13latka nie bĂŞdĂŞ odpowiadaĂŚ
Iza90
UÂżytkownik

« Odpowiedz #10 : Luty 16, 2011, 22:37:25 »

To, ¿e koù by³ siod³any, to wcale nie znaczy, ¿e przyj¹³/zaakceptowa³ siod³o na grzbiecie :/
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: