FORUM O KONIACH MA£OPOLSKICH
Grudzieñ 17, 2024, 17:35:31 *
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strona g³ówna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj siê Rejestracja  
Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: SPRZEDAM OGIERA 20-miesiêczny  (Przeczytany 5097 razy)
0 u¿ytkowników i 4 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
kumpel1arek
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 3

« : Luty 14, 2011, 18:49:28 »

Witam
Tak jak w temacie mam do sprzedania ogierka rasy ma³opolskiej. Obustronne pochodzenie. Po bardzo ³adnych rodzicach: matka Sekwana i ojciec Paszkwil. Paszport. Ma zapewniony codzienny ruch, przyj±³ je¼d¼ca i chodzi w siodle.Nauczony równie¿ pod zaprzêg. Kie³znany wêdzid³em .
Gor±co zachêcam do rozmowy w celu uzyskania wiêkszej ilo¶ci informacji  pod nr 661 251 236
tutu
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 19

« Odpowiedz #1 : Luty 14, 2011, 19:12:13 »

20 miesiêczny koñ chodz±cy pod siod³em !!!!!!!!?Co?Co??? To mo¿e mu zrobic wielka krzywdê! Szok...
Arcturus
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 319

« Odpowiedz #2 : Luty 14, 2011, 19:36:48 »

20 mies. i przyj±³ je¼d¼ca Co? To chyba ¿art .
kumpel1arek
U¿ytkownik

« Odpowiedz #3 : Luty 16, 2011, 14:49:28 »

Nie to nie jest ¿art! To ¿e przyj± je¼d¼ca to znaczy w takim sensie ¿e jest przyzwyczajony do siod³a. Jak sami wiecie ¿e trzeba przyzwyczaja za m³odu a w szczegulno¶ci ogiera.
ar...?
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 2362

« Odpowiedz #4 : Luty 16, 2011, 15:06:52 »

Loo matko, mój ma ju¿ 24 miesiêce i nie przyzwyczajony, co ja biedna zrobiê  Z politowaniem
pampolinka
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 28

« Odpowiedz #5 : Luty 16, 2011, 16:52:21 »

przepraszam za ironiê (jako¶ tak mam) ale je¶li to ¿e przyj±³ siod³o znaczy ¿e przyj±³ wszytko co mu na grzbiet siê wpakuje to czemu nie napisaæ ¿e przyj±³ jeszcze kozê, owieczkê i orangutana ?

a tak serio to ¿e koñ mia³ siod³o na grzbiecie i je zaakceptowa³ nie jest równoznaczne z zaakceptowaniem je¼d¼ca. A je¶li faktycznie zaakceptowa³ je¼d¼ca i jest nauczony pod zaprzêg to... nie spodziewaj siê pozytywnej reakcji i kolejki potencjalnych kupców. Koñ w tym wieku jest jeszcze fizycznie na etapie rozwoju i takie postêpowanie mo¿e mieæ bardzo powa¿ne konsekwencje na przysz³o¶æ.
kumpel1arek
U¿ytkownik

« Odpowiedz #6 : Luty 16, 2011, 21:00:18 »

JAK kto¶ nie umie czytac miêdzy wierszami to tak jest.
przyj±³ je¼d¼ca to mia³o znaczyc, ¿e przyj±³ go pod swoje skrzyd³o  hahahahahahahahahahahaha  Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot

a koze to Ty masz w nosie  Chichot Chichot Chichot
Ewex
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 48

« Odpowiedz #7 : Luty 16, 2011, 21:17:29 »

Powiem krótko wstyd wystawiać takie ogłoszenie i tylko konia szkoda...I myślę że wszyscy dobrze zrozumieli o co Ci chodzi a teraz Ty się tego w głupi sposób wypierasz pisząc rzeczy bez sensu
JAK ktoś nie umie czytac między wierszami to tak jest.
przyjął jeźdźca to miało znaczyc, że przyjął go pod swoje skrzydło  hahahahahahahahahahahaha  Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot

a koze to Ty masz w nosie  Chichot Chichot Chichot

wstyd!!

I to że inni użytkownicy wypowiadają się na temat twojego ogłoszenia nie upoważnia Cię bycia chamskim.
ar...?
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 2362

« Odpowiedz #8 : Luty 16, 2011, 21:57:15 »

Ewex
Ja tam siê zawsze zastanawiam sk±d ludzie bior± takie pomys³y. Kilka lat temu przyjmowano na ZT ogiery w wieku ponizej 3-lat, ale jaki to ma cel dzi¶ nie mam pojêcia. A na allegro takich i (o zgrozo !) jeszcze m³odszych przypadków nie brakuje.
pampolinka
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 28

« Odpowiedz #9 : Luty 16, 2011, 22:19:14 »

Ewax nie ma sensu wymagaæ od tego cz³owieka kultury osobistej. jak do tej pory reprezentuje sob± jedynie brak podstawowej wiedzy (je¶li nie ograniczenie...). Mo¿e jeszcze brak zrozumienia natury koni...
I to bardzo przykry obrazek ale ar...? masz racjê, niestety spotyka siê to nierzadko :/

kumpel1arek musi ci byæ strasznie g³upio skoro tuszujesz to tak beznadziejnym t³umaczenie... Wybacz, ale na wypowiedzi na poziomie 13latka nie bêdê odpowiadaæ
Iza90
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 718

« Odpowiedz #10 : Luty 16, 2011, 22:37:25 »

To, ¿e koñ by³ siod³any, to wcale nie znaczy, ¿e przyj±³/zaakceptowa³ siod³o na grzbiecie :/
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: