FORUM O KONIACH MA£OPOLSKICH
Kwiecieñ 04, 2025, 01:14:34 *
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strona g³ówna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj siê Rejestracja  
Strony: 1 [2] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: SK Kalników  (Przeczytany 20629 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
montana
Administrator
U¿ytkownik
*
Wiadomo¶ci: 1575

« Odpowiedz #15 : Grudzieñ 07, 2008, 19:46:05 »

w aktualnym grudniowym numerze Swiata koni jest obszerny ciekawy artyku³ na temat Kalnikowa
korsarz
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 192

« Odpowiedz #16 : Grudzieñ 09, 2008, 16:10:35 »

Faktycznie ciekawy.Ja bardzo lubiê jak charakteryzuj± rody ¿eñskie i ogiery, które kry³y.Dobry te¼ artuku³ o braciach £ój i ich rodzinie.
duke
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 273

« Odpowiedz #17 : Grudzieñ 09, 2008, 20:30:08 »

o £ojach db?? wody nalane na maxa ma³o co konkretów nie wspomnê o kryj±cych ogierach itp,a zdj Morfiny i Hatiego po¿al sie bo¿e
Drapik
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 446

« Odpowiedz #18 : Grudzieñ 09, 2008, 22:54:37 »

Duke- a zastanowiles sie jaki byl zamysl tego artu?wlasnie nie kolejna nudna prezentacja kolejnego hodowcy tylko zastanowienie sie jakie problemy pojawiaja sie przed taka osoba gdy juz chce hodowowac db konie sportowe.
Nikt nie chcial "pstrykac" kolejne pikne fotecki zootechniczne i nic poza wyliczanka wynikow z ZT i czempionatow- te mozna znalezc w necie,a tak na prawde historii calej hodowli chyba nie zna za duzo osob- ty, ja, okoliczni hodowcy...
korsarz
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 192

« Odpowiedz #19 : Grudzieñ 11, 2008, 15:10:34 »

Ja tak odebra³em ten artyku³.Jako dobry.Nie znam cz³owieka wiêæ ciêzko to skonfrontowaæ.Poza tym nie taki by³ cel tego artyku³u.
wiewióra
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 24

« Odpowiedz #20 : Grudzieñ 11, 2008, 20:33:00 »

Zna³am osobi¶cie pana Pekañca.. wiele ciê¿kich chwil w hodowli mia³a stadnina.. ale widywa³am ich hodowli konie na zawodach i powiem ¿e ³adnie siê spisywa³y z ³adnym ruchem.. ale dalej d±¿± w hodowli do tego co chc±.. maj± zamys³ i to prowadz±.. za to im trzeba gratulowaæ.. aby synowie dalej to poci±gnêli..
kasia11541
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 2

« Odpowiedz #21 : Grudzieñ 16, 2008, 19:10:27 »

Ha ja mam konia w stajni z Kalnikowa<siwy wa³ach Epilog>
axo
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 75

« Odpowiedz #22 : Grudzieñ 19, 2008, 21:37:33 »

A ja czekam na ¼róba po Dresku... Pan Pekaniec mówi³ pó³-¿artem, ¿e jak Alma da ogierka i bêdê chcia³a go sprzedaæ, to po pierwsze mam dzwoniæ do Kalnikowa Nie uwierzy³abym wtedy, ¿e Pan Józef odejdzie tak prêdko...

"chcê s³oñca, wichru i tententu..."
smuteczek
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 4

« Odpowiedz #23 : Grudzieñ 31, 2010, 17:11:10 »

mo¿e kto¶ przypadkiem wiem, jak sie skoñczy³ ten ostatni przetarg w Klikowej i dok±d posz³y wystawione na sprzeda¿ ogiery ma³opolskie ? ( Czambu³, Dresk, Kastet, Nepal ) Bo Dresk chyba na ten sezon mia³ byæ w Kalnikowie w³a¶nie.

przepraszam za podbijanie tematu, co sie stalo z innymi konmi nie wiem, natomiast Nepal jest w moich prywatnych raczkach. nowo-powstala strona: Nepal

Strony: 1 [2] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: