FORUM O KONIACH MAŁOPOLSKICH
Kwiecień 08, 2025, 12:06:55 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strona główna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 [2] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: SK KalnikĂłw  (Przeczytany 20660 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
montana
Administrator
UÂżytkownik
*

« Odpowiedz #15 : Grudzień 07, 2008, 19:46:05 »

w aktualnym grudniowym numerze Swiata koni jest obszerny ciekawy artykuÂł na temat Kalnikowa
korsarz
UÂżytkownik

« Odpowiedz #16 : Grudzień 09, 2008, 16:10:35 »

Faktycznie ciekawy.Ja bardzo lubiĂŞ jak charakteryzujÂą rody ÂżeĂąskie i ogiery, ktĂłre kryÂły.Dobry teÂź artukuÂł o braciach ÂŁĂłj i ich rodzinie.
duke
UÂżytkownik

« Odpowiedz #17 : Grudzień 09, 2008, 20:30:08 »

o ÂŁojach db?? wody nalane na maxa maÂło co konkretĂłw nie wspomnĂŞ o kryjÂących ogierach itp,a zdj Morfiny i Hatiego poÂżal sie boÂże
Drapik
UÂżytkownik

« Odpowiedz #18 : Grudzień 09, 2008, 22:54:37 »

Duke- a zastanowiles sie jaki byl zamysl tego artu?wlasnie nie kolejna nudna prezentacja kolejnego hodowcy tylko zastanowienie sie jakie problemy pojawiaja sie przed taka osoba gdy juz chce hodowowac db konie sportowe.
Nikt nie chcial "pstrykac" kolejne pikne fotecki zootechniczne i nic poza wyliczanka wynikow z ZT i czempionatow- te mozna znalezc w necie,a tak na prawde historii calej hodowli chyba nie zna za duzo osob- ty, ja, okoliczni hodowcy...
korsarz
UÂżytkownik

« Odpowiedz #19 : Grudzień 11, 2008, 15:10:34 »

Ja tak odebraÂłem ten artykuÂł.Jako dobry.Nie znam czÂłowieka wiĂŞĂŚ ciĂŞzko to skonfrontowaĂŚ.Poza tym nie taki byÂł cel tego artykuÂłu.
wiewiĂłra
UÂżytkownik

« Odpowiedz #20 : Grudzień 11, 2008, 20:33:00 »

Zna³am osobiœcie pana Pekaùca.. wiele ciê¿kich chwil w hodowli mia³a stadnina.. ale widywa³am ich hodowli konie na zawodach i powiem ¿e ³adnie siê spisywa³y z ³adnym ruchem.. ale dalej d¹¿¹ w hodowli do tego co chc¹.. maj¹ zamys³ i to prowadz¹.. za to im trzeba gratulowaÌ.. aby synowie dalej to poci¹gnêli..
kasia11541
UÂżytkownik

« Odpowiedz #21 : Grudzień 16, 2008, 19:10:27 »

Ha ja mam konia w stajni z Kalnikowa<siwy waÂłach Epilog>
axo
UÂżytkownik

« Odpowiedz #22 : Grudzień 19, 2008, 21:37:33 »

A ja czekam na Ÿróba po Dresku... Pan Pekaniec mówi³ pó³-¿artem, ¿e jak Alma da ogierka i bêdê chcia³a go sprzedaÌ, to po pierwsze mam dzwoniÌ do Kalnikowa Nie uwierzy³abym wtedy, ¿e Pan Józef odejdzie tak prêdko...

"chcĂŞ sÂłoĂąca, wichru i tententu..."
smuteczek
UÂżytkownik

« Odpowiedz #23 : Grudzień 31, 2010, 17:11:10 »

moÂże ktoÂś przypadkiem wiem, jak sie skoĂączyÂł ten ostatni przetarg w Klikowej i dokÂąd poszÂły wystawione na sprzedaÂż ogiery maÂłopolskie ? ( CzambuÂł, Dresk, Kastet, Nepal ) Bo Dresk chyba na ten sezon miaÂł byĂŚ w Kalnikowie wÂłaÂśnie.

przepraszam za podbijanie tematu, co sie stalo z innymi konmi nie wiem, natomiast Nepal jest w moich prywatnych raczkach. nowo-powstala strona: Nepal

Strony: 1 [2] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: